Det känns som jag har vinter i hjärtat

Skit trött och huvudvärk och allt möjligt känner jag idag. Vad jobbigt det va att gå upp i morse! När klockan ringde tänkte jag typ "det är sommarlov jag kan sova mycket längre" men nej juste skolan har ju redan börjat... Suck! Drygt var det i skolan också, tiden gick ju inte snabbt då eller. Kände mig för trött och sliten för att träna också så jag bestämde mig för att vila idag, ska ta tag i pluggandet istället. Eller a försöka iallafall. Jag har gjort chokladbollar som medecin och energigivande till min trötthet iallafll men jag är så grymt sugen på ostbågar nu fast jag orkar inte cykla själv och handla. Ute har det börjat bli riktigt kallt också. Nu är verkligen hösten här! Aja ska skriva ett brev på spanska nu och sen blir det nog mat, Zlatan och sova för imorron är det winkonto som gäller!

Åt helvete med himlen - Parken




OUTFIT IDAG:
Jeans - Cheap Monday, Linne - H&M, Tröja - JC, Väska - Converse, Skor - Converse

sweet saturday.

Har spenderat min dag med Nelly idag, satt först och prata typ och så hjälpte vi mamma att diska (!) för att våran diskmaskin är sönder. Sen så åkte vi till donken och åt. Och efter det cyklade jag hem och hjälpte mamma med maten. Har hjälpt min syster att sy hennes jeans också. Men nu ska jag ner och äta igen haha. Pallar inte dra ut nånstans så senare Ikväll blir det nog bara mys med mami and systrar :) Ha en trevlig kväll folks!







Guldregn.

Det regnar på ena sidan av mitt hus. På andra sidan är det soligt och nästan inte ett moln. Skumt! Kollade på I taket lyser stjänorna igår med mamma. Den va så jäkla bra och va jag grät i slutet! Kolla på den om ni inte har gjort det! Har bestämt mig för en chill dag idag. Vaknade typ vid halv tolv men jag sitter fortfarande i sängen. Äter ostbågar som blev kvar från igår och lyssnar på alicia keys. Jag tror att nelly skulle komma snart också. Fast då ska jag antagligen kolla på AIK på tv nu när dem äntligen visar på tv 4 och fattat att alla inte har fucking canal+!

Superwoman - Alicia Keys



youre the queen of my heart did I ever tell ya.


Mys.

Pappa har köpt cola och en påse ostabågar till mig så nu ska sätta på en mysig film!

just take one step at a time.

Cyklade hem efter skolan och jag kommer helt seriöst inte ihåg vad jag gjort. Blackout, helt svat! Sanna smsade iallafall vid 6 och sa att hon va i stan så jag mötte upp henne vi konsum och sen så tog vi en riktigt lång promenad. Grymt skönt var det och så var det jätte skönt väder också, lagomt svalt. Sen skulle hon med bussen hem så jag började vandra hemmåt. Haha kom hem runt halv 9 precis innan det började spöregna och sen så ringde jag och pratade med nelly en stund. Maria är fortfarande ute och mamma har ganska mycket damp nu. Får inte tag på henne heller. Det är läskigt :S


Outfit idag:
Randig tröja - H&M, Kofta/Tröja - adidas, Jeans - Lee, Väska - Fred Perry, Skor - Converse



Företagsekonomi.

Sitter i skolan nu och vi har företagsekonomi. Försöker att fixa klart hela winkonto men det går inte så speciellt bra. Men det ska va klart till på tisdag så jag har tid att träna vidare. Haha jag och nelly satt och klagade på hur tråkigt modedesign grejen verkade vara imorse och det visade sig att när vi skulle åka hade det redan börjat, därför chillade vi istället. Första och sista gången jag skolkar det här året har jag lovat mig själv iallafall och det ska hållas! Vi hade fotografering idag också. BLÄÄ!

va besviken jag blir!

Nu får ni stå ut med att jag är störd men jag blir så jävla arg! Asså jag hatar skolan. Eller nej det gör jag inte, skolan va okej idag. Det var nästan skönt att få komma igång igen. Men vi valde till individuella förra terminen och jag valde modedesign och då trodde jag att det skulle handla om MODE & DESIGN! Okej hade väl förväntat mig att vi skulle sy också men vafan jag valde ju inte syslöjd! Fan va besviken jag blir!!! Redan när jag fick höra vad salen hette så visste jag att det inte skulle bli som jag föväntat. Sysal våning 6... ÅHH! Hon kom in och visade en pärm med tyg i och sa typ att vi skulle lära oss att sy kanterna och sy rakt och sånt som man gjorde på syslöjden på mellanstadiet! Okej det är första dagen och kursen har inte börjat än men jag känner värkligen inga positiva vibbar för det här direkt. Och jag vet, jag har lovat att ge allt i alla ämnen hur tråkiga dem än är med här är inge kul!

aloha!

Vad är det för skit väder idag? Spöregn. Vi var ute och gick och svara på frågor idag och samtidigt så skulle vi plocka skräp som vi kunde bygga nåt med sen, det var skit tråkigt. Eller tjaa, nej men helt ärligt var de det. Och maten i skolan var också jätte äcklig plus att jag var så trött att mitt humör var botten. Vi byggde en flotta iallafall. Asså en liten modell då, ingen riktig.


Schema.

Varför dampar min data?! Allt jag skrev innan försvann! ÅHH


Mitt schema den här terminen om nån ville se, haha. Om ni ser nåt vill säga. Iallafall, helt okej. Inte så långa dagar, vi slutar typ tre nästan varje dag. Känns bra! Imorron blir det iallafall klassdag med volleyboll och kubb och sen kanske fika igen med nelly och derya. Om jag kan få lite pengar av mamma eller pappa :)
Tror på en helskön dag!


doesn't everybody wanna fall in love

Im home! Upprop på skolan typ i en timme eller nåt och sen så drog jag och nelly till stan och fikade på waynes, satt där i typ 2 och halv timme. Jätte härligt väder idag. I like it!
and I saw something sweet today :D <3, nelly vet vad jag menar höhö








Outfit:
Jeans - Cheap monday, topp - Gina tricot, + jeans jacka - Lee


sommarlovets sista dag.

Har bara chillat idag. Läst och lyssnat på musik och sånt. Vaknade runt 12 också så det blir väl typ sista gången det här året eller nåt, med vissa undantag. Sen runt halv 7 så bestämde jag och nelly oss för att cykla runt lite så jag kom precis hem. Det va skit kallt! Kändes typ som vinter nästan hel seriöst. Och min granne är ute i tshirt nu, jag kan inte fatta det!? Skolan börjar imorron iallafall, inte så speciellt tagg men det är bara att bita ihop och kämpa!

Smash into you - Beyoncé










ÖnskeOutfit.


Väska - H&M, 299 kr
Kjol - H&m, 249 kr
Linne - Ginatricot, 99 kr
Tröja - Ginatricot,
Mössa - H&M, 99 kr
Skor -  Scorett, 1299 kr

lördag

Åkte ner och köpte block och sånt till skolan med nelly och sen hem till hennenh och hennes mamma sydde om mina jeans till stuprör haha och sen så åkte jag hem och åt och sen kom nelly till mig och vi bakade choklad muffins! :)


Redo för skolstart!




I hate this

Vaknade av ett sms där det stog att matchen imorron är inställd. ÅHH! Fan va ledsen jag blev. Kunde inte somna om heller så sms bombade nelly istället. Vi planerar att cykla ner på stan idag. Det är skit tråkigt väder I Gävle idag förövrigt, grått och regningt. Usch!

IT'S FRIDAY!

En dag närmare matchen, nice! Fattar ni hur taggad jag är nu asså?! Så jävla spelsugen! Men det är också en dag närmare skolan, det suckar vi högt för! Var med sanna idag. Gick runt på stan först och sen gick vi hem till mig. Trevlans! Runt sex åkte hon hem och sen har jag inte gjort så speciellt mycket. Kliat sönder min vad som är täckt av myggbett typ. Men vad kan man förvänta sig efter några timmar i hedesunda... Hittade en skit snygg tröja och en jeans väst på hm idag, blir att köpa nån dag snart! Hade lovat mig själv att inte shoppa nåt idag så därför tog jag inte med mig några pengar. Nu är iallafall nelly här så jag ska va lite social med henne och mysa puss.



My new lovers.

   
Så jävla snygga skor så det är helt sjuk!
Dem till vänster finns på scorett för 999 kr, Dem till höger är från have2have.se

Det är svårt att inte älska dem!

torsdag

Hemma! Åkte ner på stan vid tre tiden och sen till skolan där jag skulle träffa nelly, satt där i typ en timme men hon kom aldrig! Hon gjorde prov iförsej men iallafall sen runt fyra var jag tvungen att gå tillbaka till stan eftersom jag var tvungen att ta ut pengar och hitta rätt busshållplats. Alla bussar har bytt hållplats?! Jag fattar inte varför! Men iallafall så var det varmt idag! Och jag hade svarta jeans, linne och tjock tröja och tror ni det blev varmt eller? Bara för det så impuls köpte jag en tshirt i storlek 40 och sen skyndade mig för att inte missa bussen. A men jag skulle till hedesunda och kolla på våran match för er som inte fattat. Och framme där blir det heltplötsligt skit kallt! Så där sitter man med linne,tshirt och tre tröjor på sig inrullad i filtar och inga pengar! kill me! Nelly kom iallafall och hämta mig med cykel så jag åkte hem till henne en stund, tryckte i mig ostbågar och fick med mig ett par shorts och nagellack i fickan så skjutsa hon hem mig och så satt vi på gården och prata en stund. Mysiigt. Imorron ska jag vara med sanna. KAnonkul!

Skänk mig en symaskin!!


words are all I have to give to you.

Hur kan det komma sig att alla mina grejer slutar fungera samtidigt?! Jag blir så arg! Först så krånglar min data så jag får använda skoldatan och nu krånglar den också, och samtidigt har min mobil blivit helt cp och självklart ska min mp3 också dö då! ÅHHHH!! Nu har jag iallafall ätit frukost och hjälpt mamma med maten och senare idag blir det att ta en sväng upp till skolan och träffa nelly och sen ner på stan en stund och efter det ska jag åka med och kolla på match i hedesunda om jag får plats i nån bil. PÅ SÖNDAG BLIR JAG SPELKLAR!! Yess! Så jävla tagg nu asså!!
AIK leder allsvenskan förövrigt!! Kanon! Och DIF ligger på nedflyttningsplats hahah det är kul, men nu ska jag kila puss.

No one sleeps when Im awake - The sounds

tjaa..

Nu är det dax för mig att städa. Nelly var förbi nyss och hämtade lite papper om samhälsekonomi och massor med kläder, haha. Måste därför sortera om mina kläder och städa garderoben igen. Suck! Det var skit väder igår och idag är det heltplötsligt skit fint väder ? Jag tycker det är konstigt iallafll. Men det kan få vara sånt här väder resten av året tycker jag! Har iallafall ingenting att skriva om så.
Nån som vill skänka en symaskin till mig?

come make my day

Syskonen började skolan idag men själv fick man sova ut. Riktigt skönt! Eller egentligen fick jag ju inte alls det, vaknade först vid 5 då det var nån ute som prata och cyklade iväg med en krasslande cykel. Eftersom min förra cykel blev stulen, och min nuvarande cykel låter så förjävligt och jag orkar aldrig låsa den heller så fick jag en tanke om att dem snott den och fick väldigt svårt att somna om. Och jag menar vem är ute klockan 5 när det regnar liksom. Därför blev jag tvungen att stiga upp och kolla att cykeln stog kvar, vilket den gjorde som tur var. Sen runt halv 8 nånting kommer Maria in och ska låna tröjor och pennor och alltmöjligt, och liiite tystare kunde hon ju inte heller vara. Och sen Johan som undra om jag tagit hans nycklar. Efter det var jag nästan klarvaken och då var klockan halv 9. Låg och tänkte på om jag kanske skulle åka ner på stan och handla lite kläder inför skolstarten senare på dan. Men jag somnade iallafall om nån timme senare och vaknade igen vid halv 12. Och det regnar riktigt rejält ute nu så det blir nog inget stan dock, jag vägrar nog gå ut överhuvudtaget känner jag! Ska nog sätta mig ner och sy lite istället eller nåt kanske haha. Fick iallafall massor med marianne och en ny mascara från kanebo av mamma, sweeet!


Fransar, Nitar & Paljetter!




GIVE IT ALL TO ME!

Hur hett som helst! I LOVE IT

Im already gone.

Ahh har skit ont i ryggen och värsta blåmärket på rumpan efter att ha rullat i trappan igår! Usch. Vaknade runt tolv idag iallafall kunde knappt röra på mig så jag låg kvar nån timme. Måste sova ut länge nu när man fortfarande kan, snart måste man upp vid sju igen, ännu mer usch! Eftersom mamma inte är hemma så blev det kebab och pizza till lunch. Hoppas hon kommer hem med massor med marianne till mig nu! Skulle va kanon! Därför så har jag damsugit och städat nästan hela huset nu också, eller det va pappas ide faktiskt. Han är nog ganska rädd för att hon ska komma hem bli arg och klaga på att det är stökigt och så, hon brukar bli det. Jag har kommit på att jag skulle va värsta bra som hemmafru! Iallafall så skulle det inte va helt fel med lite massage just nu...

don't give up, you have come too far

Nu har jag tränat och sen hem och duschat. Tur att jag slapp cykla dit idag! Då skulle jag förmodligen ligga deckad i nåt dike efter vägen vid det här laget. Det gick förövrigt skit dåligt på träningen för min del, och nu har jag ont i varenda kroppsdel känns det som! Jag ramlade ner för trappan också innan jag skulle åka. Det gjorde så jävla ont! Och nästa vecka börjar skolan, fan va trött jag blir! Men nu orkar jag inte skriva något mer, ska ta nåt att äta och sen går jag nog och lägger mig! puss


Sthlm baby.

Äntligen helt vaken nu, ganska trött haha. Igår var jag i stockholm med tjejerna! Åkte ner med la familia som också skulle ner runt 11 halv 12 nånting till Nabila och sen träffade vi dem andra på stan. Gick runt lite och kollade på kläder och sen vidare upp till söder för mat ;D Sen gick vi tallbaka till kungsan och kolla på the voice en stund. Det var egentligen därför jag åkte ner till stockholm men vi drog till mcdonalds istället efter ett tag för alla skrikande fjortisar gav mig huvudvärk plus att det regnade. Men jag hann iallafall se Darin och Lazee som var grym! haha YESS! Och fler artister också då..
Men I miss you girls already!

My Hero - Lazee






ett av många försök till en hoppbild, Husna var dock helkass!




HAHA jag and my new boyfriend, som dock är en tjej!





haha jag kanske borde skaffa bilddagbok istället! 


min vägg är gul...

Hmm idag har jag suttit och kollat in i väggen... grymt kul jaa! Nej men helt seriöst så har jag inte gjort ett skit idag. Vädret är helt cp. Först är det soligt och inte så kallt och två sekunder senare så kommer ett stort moln och det blir 10 minus! Man blir inte så speciellt sugen på att gå ut då. Igår var jag iallafall och kollade på våran match. Eller kan jag säga "våran" match än? Jag spelar ju typ i laget redan... eller ja men iallafall blev så sjukt sugen på att spela match o sjukt sugen på att göra mål! Men jag har inte fått licens (stavning?) eller vad det nu är så jag får inte spela matcher än. Bläää måste vänta nån vecka till! Imorron ska jag till stockholm iallafll och på the voice, och innan på stan med bruds ;D Kanonkul!


One time - Justin Bieber


Rohanna vill ha!

Vill ha outfit!


Jeans - Bik Bok, 699 kr
Topp - Bik Bok, 249 kr
Skor - Tiamo, 750 kr
Väska - Tory Burch,  5569 kr
Solglasögon - RayBan Wayfarer

Kill me!

Åkte ner på stan med syster idag för att köpa ett block och kanske hitta lite kläder. Hittade jätte mycket kläder men tyvärr så finns ju inte pengarna ännu. Men iallafall så bestämde jag mig för en tröja och väl vid kassan för att betala finns inte korten i plånboken! Den var seriöst helt tom! Lagomt arg man blev då... Det komiska var att jag bara för nån dag sen läste Sofias blogg som det hände samma sak för och tänkte typ oj stackare men det skulle aldrig hända mig och blablabla!! Aahhhhh fast det värsta är ju att jag kollade igenom plånboken innan jag la i den i väskan! Hur fan kunde jag missa att det inte fanns ett ända kort i?! Hur dum får man vara liksom... jag fattar inte! ååhhhh jag är så jävla tött på mig själv nu! Hur som helst så ska jag på träning nu och få ut min ilska på alla bollar, Skönt!




Outfits.

Solen har bestämt sig för att strejka idag så det fick bli lite varmare kläder. Åkte ner på stan med syster today.



Tunika - Bik Bok, Jeans - Cheap monady, Jeans jacka - Lee, Skor - Wedins, Väska - Friis & Company

Ni kan få gårdagens outfit också nu när jag ändå håller på. Då var det Varmt och stränder som gällde!



Klänning - Vero Moda, Väska - Sisters

Söndag.

Jag vaknade runt klockan elva i morse och åkte iväg till brämmen med pappa, nora och maria. Badade och solade, härligt va det! Sen kom Nabila runt tre men då var jag tvungen att åka hem för jag skulle på träning, men jag hann prata lite med henne iallafall innan jag åkte. Ungefär halv 4 körde pappa hem mig eftersom träningen började 5, fick lite panik eftersom det skulle ta minst en halvtimme att åka från brämmen hem och jag hade inte ätit något än plus att jag var tvungen att hinna byta om och cykla till träning vilket skulle ta cirka en halvtimme om jag cyklade snabbt. Därför köpte jag en big mac och tryckte i mig snabbt på 5 minuter, leta runt efter träningsgrejerna och bytte om på cirka 10 minuter och cyklade så fort jag kunde tyckte jag då fast ändå gick det inte framåt... i 40 graders värme kändes det som också. Jag hade så jävla ont i huvet också så nästan hela vattenflaskan tog slut innan jag ens hade kommit fram. Men det blev en lugn träning idag med mest skott och jag skjuter som en kratta har jag kommit på! Det var skönt att cykla hem dock, inte lika varmt och jag hade inte lika brottom heller, det kändes mest som nerförsbacke hela vägen. Mamma var sugen på kräftor så det fick vi till middag med sallad och vitlöksbröd. Gott! Sen kollade vi på nån film på femman, den var lite konstig men helt okej. Sen har jag inte gjort något mer haha puss.


In love!

Yes äntligen klar! fått in allt i min lilla garderob nu, både kläder, väskor och skor haha. Har inte gjort så mycket mer idag, eller jo grillat med pappa har jag också!
Hittade en så sjukt snygg väska av Tory Burch på Net-a-porter.com, men den var ju himla dyr! :( Men jag har också lagat min älskade väska så nu kan den användas. Wonderful! 


Jag är kär i den!

åååh...

Har suttit och sorterat kläder dem senaste två timmarna! Hyllan rasade, så jag var tvungen att slänga ut allt på golvet och nu är jag bara så jävla trött! Nån som vill ha lite kläder kanske? Nej, men dem får inte plats och jag får snart stora psykiska problem!



Fredagsmys

Jag och Maria är ensam hemma så nu blir det partyyy! Nejdå Vi har faktiskt bakat, gjorde brownies men än så länge ser dem konstigt platta ut... Var och handlade med henne innan och vi köpte kakao men det visade sig att vi redan hade en helt oöppnad hemma, suck! Men vi ska nog bara mysa ikväll, med kakor och cola med citron i hihi. Och så blir det kanske en film eller nåt sånt, Fredagsmys it is!





Kakan blev förövrigt väldigt misslyckad! syster är sämst på att baka och göra grädde..
SUCK


fredag

Vaknade av att Jenny smsa mig, Kanon väder så det blir nog att åka till fjärran med henne idag. Kom dit! Tänkte åka till uppsala men det blev inget. Sen ikväll kommer syster hem så då ska jag väl spendera lite tid med henne om hon är på bra humör. see you later aligator puss


trötter.

Idag har jag varit med Jenny. Åkte till henne vid ett tiden och skulle sola men när jag väl kom fram gick solen i moln så vi åkte ner på stan istället. Gick runt där ett tag, hittade typ ingenting! Träffade en saknad martin och lukas också! Prata lite med dem och så. Sen åkte vi tillbaka hem till jenny och båda var typ dö trötta så vi bara chillade. Vi satt ute på hennes trappa och halv sov innan hugo och hans kompis atckerade oss med bollar haha. Men sen skulle hon på träning och jag blev hungrig så jag cyklade hem. Satte mig och åt spagetti med köttfärssås och tryckte i mig det godis som blev över från igår och sen kom pappa upp och fråga om jag ville med och köpa glass. Visst varför inte tänkte jag, åka till ica maxi och köpa glass och då kunde jag köpa nåt annat gott samtidigt. Efter att vi åkt en bit tänkte jag typ "oj vilken konstig väg vi tar villken affär ska vi till egentligen?" Det visade sig att vi skulle till sommaryran eller vad det heter i sätra. Det var inte så där skit kul direkt eller det kanske var för att jag var där med pappa fast ändå. Jag köpte en våffla med grädde och chokladsås på och vad hände?! Jo jag spillde på mina vita converse... förvånad? Nej, knappast! Det gick inte att tvätta bort heller, även fast jag använde Vanish och försökte med allt :'( Nu är jag väldigt trött igen så jag ska dricka cappuccino daim och kolla på film! Puss


All a girl need is a camera to have fun

Ändrade planer, min cykel är helt knas så jag vågar inte ta den till valbo och dem andra cyklarna kan jag omöjligt cykla på och pappa slutar när träningen börjar. "Suck". Därför blir det ingen idag, ganska sugen fast jag får heltenkelt vänta till söndag. Fast jag tror att jag ska ta mig ner dit och kolla eller nåt iallafall, lite senare när pappa har kollat på min cykel och säger att han kan gå med på att skjutsa mig!

Var iallafall med nelly idag, hon vaknade ovanligt tidigt för att hon hade fått en cykel så vi drog ut vid ett och cyklade runt. Åkte ner till stan och köpte godis sen vidare runt och sen tillbaka till stan och köpte hamburgare, som vanligt. Och sen cyklade vi till boulongern och satte oss där en stund. Åt det vi hade, lekte med grodor och tog massor med fula bilder! hahaha skit kul! Hur skulle vi klara oss utan en kamera nelly, knappt! Men sen cyklade vi vidare hem till henne, solade, åt ännu mer, tog fler fula bilder och hon fixade min blogg hihi :) puss på dig nejlis!

Hero - Nas feat Keri Hilson





























orkar inte ladda upp mer men det var bara några av dem bilder vi tog. puss

dagens Outfit.



Topp - Nellys, Shorts - Blue Jeans (köpt i Thailand), skor - park west, väska - Converse

Brottom till Träning berättar om dagen ikväll puss


Ny Header IGEN!

Tja. Nelly här IGEN!
Jag har "fixat" hennes blogg igen..u know, hon kan INTE göra det så JAg måste!
SNYGG blev den så kiss my ass!
puss / nelly

Im up!

Eller jag vaknade faktiskt för två timmar sen! Först smsade sanna mig och sen smällde mamma upp dörren och sa att jag skulle vakna. Hon är nog ganska sur efter igår höhö men whatever hon kommer över det. Sitter nu och trycker i mig nyponsoppa och försökte väcka nelly genom att smsbomba henne men hon va redan vaken, wierd. vaknade fan tidigare än mig och hon värkade pigg också :S Men hon har fått en ny cykel haha kanske därför. 
Men nu ska jag ner och hämta mer nyponsoppa, pussss


Rohanna ska sova nu.

Där har du Nelly! Fyra inlägg. Godnatt!


Jag har målat naglarna och tränat benen!

Jenny kom hem tidigare än vad jag trodde hon skulle från sina kusiner så vi gick och kollade på matchen tillsammans och hahah ni skulle sett hur hon gick, och hur hon sprang! HAHA tror jag dog ett tag där! Men dem förlorade iallafall med 1-2 och domaren hade damp haha men hon va ganska cool. Gick vidare hem till jenny sen, länge sen man va där nu! Jag målade mina naglar nån rosa färg och jenny satt bara vi datan för att hon inte kunde komma upp ur stolen hahaha! Och så drack vi cola med citron i. Trodde inte att det skulle va gott men det var fan beroende framkallande! Gott alltså. Sen gick vi ut och mötte didde och sen tillbaka till jenny. Det gick inte snabbt o gå med den bruden eller fast didde var snäppet segare. Skulle va hemma efter matchen hade jag lovat mamma och det var typ vid 10 men tjaa... började cykla hemåt några minuter över 12 så jag kom hem runt halv ett eller nåt och mamma blev ganska arg ja men iallafall, jag skjutsade hem didde hela vägen hem! eller ja han spran en pytteliten bit men jag är så jävla stolt över mig själv!
Och nu har jag ingen aning om vad jag skriva längre... hmm aja Puss. 

Hold on - Måns Zelmerlöw



Haha jag är typ made of silver eller nåt egentligen! Eller nej vampyr kanske...
Fan läskig eller vad :S
 

En bild säger mer än tusen ord

Sitter och kollar på gamla bilder, himla mysigt<3


haha gothia cup 2006, miss it <3








Mina brills :'(








HAHAHA förlåt tilda! <3

Nu ska jag rulla ner till strömvallen och kolla på fotboll men mest för att träffa sötis matilda och maja. Puss

nothing to do?

haha jag hittade ett test för er som har tråkigt, som jag :) men det är faktiskt ganska kul, give it a try! ;)
Nu ska jag ner och äta, ha det bra!

Ämne : Ett test som faktiskt fungerar... läskigt...
Nu gäller det att INTE bläddra ner texten i förväg.
FÖLJ INSTRUKTIONERNA - FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT FUNGERA
OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU INTE GJORT DET!
Personen som skickade detta till mig berättade att önskan faktiskt blev
verklighet efter bara tio minuter... MEN FUSKA INTE!!
Det här har ett roligt men lite läskigt slut, läs inte i förväg följ
bara instruktionerna i tur och ordning, det tar bara tre minuter som
sagt och det är i alla fall värt ett försök.
Ta först fram en penna och ett papper:
När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på
riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!
Gå nedåt rad förrad - en rad i taget - läs inte i förväg för då förstör
du det roliga!!
1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.
2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.
3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det
motsatta könet.
Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!
4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an,
5:an och 6:an.
Fuska inte för du kommer att ångra det!
5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.
6. Slutligen, önska dig något.
Här kommer då nyckeln till detta:
1. Du måste berätta om detta för "antalet du skrev invid 2:an" stycken
personer.
2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.
3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
med.
4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.
5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.
6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.
7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.
8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.
9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.
10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.
Sänd detta vidare till 10 personer inom en timma från det att du är
färdig. Om du gör det så kommer din önskan att gå i uppfyllelse!
Om inte... sker motsatsen.
När du Läser detta så har du en timme på dig att skicka den vidare...
Det är en kärlekskedja som startade 2004.
Vare sig du Tror på det eller inte så
kommer det hända just dig> o go for it!
Skickar du den till 20 personer kommer den du älskar fråga om ni kan bli
ihop!
Skickar du den till 15 personer kommer han/hon ttt bli kär i dig.
Skickar du den till 10 personer kommer han/hon kyssa dig inom 7 dagar.
Skickar du den till 5 personer kommer ni bara förbli vänner och inget mer..
MEN om du bara skiter i det och inte skickar vidare så kommer du få otur i ....

strawberry sugar..


gives you real  summerfeeling and the weather is perfect for a summerday, to just lay on the grass and relax, I Love it. <3

Nu ska jag till träning, so long suckers.

frukost i solen

haha jag vet, klockan är halv ett men jag vaknade nyss så ja jag ska äta frukost nu. Har laddat upp med en nyttig macka, eller jag tycker den ser nyttig ut och cappucciono daim again. Och nu ska jag ut och sätta mig i solen! vädret börjar vända, Härligt! så här lagomt till skolan börjar då man blir fast inomhus... Blää! Aja ikväll är det träning igen och som det känns nu så är jag jävligt taggad på att cykla dit igen, hur skönt som helst! Men pappa kommer säkert tvinga mig att låta honom hämta mig efter eller nej mamma kommer tvinga honom att tvinga mig, pappa är ju förövrigt jävligt lat... Och jag vet att man inte ska vara mycket ute i solen innan match eller träning osv men nu är vi i Sverige, man måste ta vara på solen när den väl är här. Men nu ska jag njuta av min morgon och min frukost, puss


träning och film

vaknade runt 12, satte mig i soffan med en paj och cappuccino daim och kollade på en film som gick på trean. Har ingen aning om vad den heter men den var faktiskt jätte bra! Sen cyklade jag till valbo för träning och det blev helt plötsligt skit fint väder, alltså soligt och varmt så jag knappt kunde andas men annars gick det väl bra. Har bestämt mig för att börja spela med dem helt nu. Skit kul att spela igen måste jag säga och dem är skit bra så kanon för mig! Plus att jag får spela med min Hanna igen också hihi! Iallafall Sen cyklade jag hem duschade, åt och kollade en annan film på femman med mamma och pappa, vet inte vad den heter heller men den var också jätte bra.
Förövrigt så kan Nelly och hennes boyfriend gå och dränka sig eller nåt! Men nu ska jag göra något annat puss.

I'm still breathing - Katy Perry


Cappuccino daim är det bästa som finns!


Lördag.

Mamma väckte mig klockan 7 i morse för att hjälpa henne att tvätta kläder. Har aldrig känt mig så trött i hela mitt liv tror jag, det kändes som att jag hade blivit drogad eller nåt. Somnade runt 3-4 inatt också så det kan ju förklara en del. Sen så var jag tvungen att städa huset också för att vi ska få gäster idag och hon tyckte att mitt rum var jätte stökigt även fast jag städade i förrgår så jag fick städa om hela rummet igen, men nu kan ingen klaga för det är ovanligt städat och fint faktiskt. eller ganska iallafall! Men nu är jag klar och ska fira med en påse ostbågar och vänta på Jasmin, som säkert inte kommer att komma men ändå. Puss



Garrett Neff  I'm in love


RSS 2.0