all I need is the air I breath

Jag är inne på vecka 3 av ingen träning alls nu. Och då menar jag verkligen ingen träning! Missade dagens träning också och på torsdag hoppas jag att jag inte är hemma, så då missar jag förmodligen den träningen också. Haha snart börjar vi spela match iallafall! Längtar till det! Var i valbo idag och kika på lite kläder. Glömde min plånbok hemma så jag fick inte med mig nå kläder hem tyvärr fast det var nog lika bra! Måste lära mig att spara lite. Men jag hittade massor som jag planerar att köpa! Fick med mig två böcker hem iallafall, tro det eller ej! Dem gick mamma med på att betala. Sen så ligger min mobil inne på lagning nu. Haha, efter en vecka, Lyckat! Så nu har jag fått återgå till min gamla mobil som dör så fort jag drar ur laddaren. Så ni som smsar eller ringer och jag inte svarar får inte tro att jag dissar er och bli sura för det. Det är inte mitt fel! Efter valbo åkte jag iallafall och köpte mcdonalds! Har ätit mcdonalds 4 gånger den här veckan haha! Men vadå skönt att få sova hur länge som helst imorgon!!
Nu ska jag kolla OS och äta lite mer tjatja.


sportlov!

Mina väder prognoser om sommar snart är lite lost märker jag. Jag får lämna över det till tone eller vad hon heter från vädret och smhi, vare sig jag vil eller inte. Just nu är det dimmigt så att man knappt ser nånting utanför fönstret. Men lamporna gör så att det blir ljust iallafall. Vaknar ju som alltid lite för sent så jag äter frukost nu istället. Tar igen från  i morse typ. Mackor med ost och kalkon och oboy, mums! Jag vaknade av att pappa sa nåt om snö så jag flög upp ur sängen och kolla ut genom fönstret och då stog pappa och skottade igen. Suck säger jag bara! På individuella så klädde vi iallafall ut oss och jag blev hippie för några timmar. Haha när vi hade fixat klart oss så blev gabbi sugen på cola. Så där gick vi ut genom skolan i värsta snygga kläderna och om folk kollade. Helt sjukt men det var ändå ganska kul haha. Varför va normal liksom... Skulle kunna tänka mig att gå sådär nån dag, fast inte nu när det är så kallt. Och inte seriöst. Whatever. DET ÄR LOV NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bowliiiiing!!!!

Hade ju tänkt att sitta hemma och plugga spanska inför provet imorgon istället för träning men nu har jag fått veta att det blir bowling som träning istället och gud va jag har velat bowla dem senaste veckorna så jag kan inte motstå! Även fast jag kanske borde plugga... Vi hade simning idag på idrotten och det visste jag inte om så jag skulle hem och och byta idrotts kläderna men sena bussar och sånt förstörde för mig. Så jag bestämde mig för att skita i idrotten och stanna hemma och äta istället. Solen skiner nu btw, Fast det är fortfarande minus 30 grade känns det som men snön håller på att smälta. LÄÄÄÄÄNGTARRR! Måste gå för att hinna med bussen Pussss


Hahaaa mobil bild, tråkigt att min förra var bättre... Men ser ni solen!!



Du är drömmar jag drömmer ibland

Vårat badrum håller på att bli vattenskadad. Jag dushar alldeles för länge (enligt vissa) med alldeles för varmt vatten och hela taket blir blöt så det droppar kallt vatten på en när man dushar. Mamma sa att det kommer bli vatten skadat om jag fortsätter så iallafall. Inte för att jag bryr mig så mycket dock. Men jag klara inte av det här vädret! Hade hur många lager kläder som helst och dubbla sockor men jag fryser ihjäl iallafall. Mina händer och fötter var helt blå innan jag klev in i dushen nyss. Kommer nog inte stå ut länge till! Åhh jag längtar till gröna fotbollsplaner, klänningar, jeansjacka och glass ute i solen!


min nya kärlek

Var i valbo idag med mamma och pappa! Hade ju tänkt åka pulka med Nelly fast det blev visst inget. Men vi måste åka pulka innan snön fösvinner iallafall men det är nog inte brottom. Iallafall så vägrade jag vakna imorse för det var så sjukt kallt. Och eftersom mamma vet att jag flyger upp ur sängen så fort jag hör att hon ska ner på stan och shoppa eller nåt så försökte hon fråga pappa så högt som möjligt om dem skulle åka till valbo idag, även fast det redan var bestämt. Sen sa hon nåt om en ny mobil också. Men det var jag ganska säker på att jag inte skulle få eftersom det är pappa som brukar köpa sånt och han precis hade köpt en ny tv åt mig. Men som vanligt flyger jag upp ur sänge och fixar mig. Sen runt 1 kanske så lämnar vi av Nora hos hennes kompis och åker vidare till valbo. Jag trodde att vi bara skulle kolla på saker och kanske köpa hem ett nytt batteri till min cp störda mobil om vi hattade nåt billigt. Men nej så var det inte. Vi kom hem med en ny diskmaskin, ny data och dataskärm och jag fick en hylla och en ny mobil!! Roligt att nån är på bra humör just nu! besides me!!! Hahaha lovet it! Sen missade jag träningen för fjärde gången för att jag var för insatt i mobilen och försökte bygga upp min hylla, och jag kommer förmodligen missa nästa träning också, men men. Nu ska jag läsa lite spanska och kolla på tv. pussssss

Och tack nelly för att du fixa min blogg! LOVE YOU <3


By: nelly


Hej!

Rohannas blogg blir lite cp ibland för att jag håller på att fixa den, jag har 2 designer till som jag tycker om, den ena e BLÅ o andra VIT, men efter som att hon redan har haft VITT ett år nu vet jag inte riktigt om hon ska få de IGEN.

Men vifår se! ska snacka med henne lite SENARE, för ungen svarar inte på mina sms :)

// NELLY

landet efterlyser våren!?

Nu har jag duschat efter att ha kommit hem från nelly. Jag hade betygsnack med syläraren idag och jag har sån lust att strypa henne just nu! Iallafall så var det fisk i skolan så jag och nelly åt på max istället och sen efter skolan drog vi till mingel och fikade. Sen åkte vi hem till nelly och kolla på film med en varsin skål chips. Det är vad som har hänt idag, inte så speciellt mycket förövrigt. Men på väg till skolan så körde vår buss in i en busshållplats så taket rasade haha.

Hade mina converce på mig idag och kände att det nog var det var det dummaste valet jag gjort den här veckan, kanske till och med det här året! Så jävla kallt var det, och efter att ha gått från max tillbaka till skolan vilket är typ en halv kilometer max så hade jag knappt nån känsel kvar i fötterna! Jag fattar inte vad vädret lider av! Förra veckan sken solen och snön höll på att smälta och sen blir det plötsligt storm igen! Våran gång på framsidan från dörren till grinden måste typ skottas varje halvtimme och runt den är det en mur av snö! Nästan lika hög som mig själv! Förra året kunde man ju typ se blommor som växt upp lite här och var vid den här tiden!

bra dag

Mamma var på bra humör idag och städade mitt rum idag! Glad jag blir. Hade religions prov idag iallafall och det gick väl som planerat och sen var det ändå ganska lungt. Har inte gjort så speciellt mycket idag iallafall! Kan omöjligt gå på stan för då börjar jag bara gråta, tvingade till och med nelly att köpa godis åt mig nere på stan bara för att ju skulle slippa gå själv. Vilket inte skulle ha slutat lyckligt om jag hade det gjort det. Har iallafall sytt klart min väska nu och ska nog börja på nåt annat imorgon. Vad vet jag inte än. Annars har det varit en bra dag! Jag har varit glad idag! Veckan har ju gått så sjukt snabbt! Fast ändå inte... nu vart det lite svårt men whatever. En vecka kvar nu sen är jag inte fattig längre! Längtaaaaaaar plus att det är lov efter! Då blir det stockholm kan jag lova! Fast vi har två prov nästa vecka så det får bli riktigt hårt pluggande innan en helt välförtjänt vila! Men ikväll blir det dock inget plugg. Kom just på att jag har en big mac i kylskåpet!!!!!!! Fatta det!!

I swear it's you that my heart beats for, and it just won't stop!

glad allahjärtans dag!

Tjockis söndag for sure! har inte ätit "riktig mat" på hela dan. Det vill säga frkost, lunch, middag och sånt. Det har blivit tre tårtbitar och massssssooor med godis! Mamma hade köpt en ask choklad till nelly och hennes mamma men halva den åt jag upp, sen kom pappa just hem från finland med en väska fullt med godis. Och jag var ner nyss och upptäckte en påse ostbågar i skåpet. Den kommer förmodligen inte finnas kvar länge till. Och jag kommer fomodligen inte lyckas inför beach 10'. Men vad har jag gjort idag? Jo pluggat... Skit kul jag vet.

 


Rohanna vill ha!

Drömma går ju...




Jag har 50 kr att leva på dem närmaste 20 dagarna, men jag vill ha så himla mycket att jag håller på och bli galen!

Hade jag bott i stockholm ensam och inte i lilla gävle hos mamma och pappa hade jag nog varit pinnsmal och förmodligen sovit ute på gatan, men den tanken gör mig ändå inte mindre sugen på att shoppa. Jag har till och med bett lillasyster gömma mitt bankkort!


Nu har även jag ett Avatar



Den var farktiskt riktigt bra! Har ju innan hört alla gå runt och prata om att det varit den bästa film den nånsin har sett och så vidare, så mina förväntningar var på högsta nivå. Även fast den kanske inte var den "bästa" film jag någonsin sett så var den iallafall bland dem bättre. Väldigt värd att se tycker jag. Muy bien!


enough is enough

Provet gick nästan sämre än jag hade förväntat mig! När jag väl satt och började så kom jag på att jag inte kom ihåg nånting alls! Hoppas på ett godkänt iallafall så kan fokusera på nästa prov och dem efter. Jobbig dag har det iallafall varit. Jobbigt att vakna, jobbigt att ta sig till skolan, jobbigt att till och med ta sig hem från skolan och nu kom jag just på att jag fortfarande inte skickat in mina uppsatser!! Var på stan med några och fikade idag iallafall. Riktigt trevligt var det! Sen har jag en bunt nya mode tidningar hemma och på alla står det VÅR MODE! Hur arg blir man inte när man kollar igenom alla sidor med shorts, linnen och klänningar och sen kollar ut genom förnstret! Helt jävla förbannad! Och sen har dem sagt att en ny storm är på väg eller nåt. DET RÄCKER! Skicka in uppsatserna och sen kolla film inrulad i mysig täcke ska jag göra nu iallafall, pusss 

Oh how I hate this town - Isak Strand

nya favoriter

Tar en liten paus från pluggandet så jag kan skriva lite bloggen tänkte jag. Har inte gjort nånting alls idag faktiskt. Dagen började med att jag försov mig igen, missade första lektionen men hann precis till andra. Sen hade vi lunch och eftersom jag packat ner shorts och tshirt till idrotten och sen fick reda på att vi skulle åka skridskor orkade jag inte gå dit så jag åkte hem istället och sen tillbaka till natur lektionen. Tog ett varv runt stan med nelly efter skolan och sen hem och plugga. Funderar lite på att va ledig imorgon för att plugga extra till ekonomin fast jag vill egentligen inte missa dem lektionerna vi har imorgon. Vi slutar så sent och jag behöver plugga! Men vi får sen hur det blir. Veckan har iallafall gått grymt snabbt, skönt! Jag har fått in lite nya grejer i min garderob iallafall, två par skor, jackor, leggings och tröjor Det gillar vi!


noll koll

Nu är jag duschad och klar. Det blev en lång träning idag, fast en ganska skön. Även fast konditionen fortfarande inte är på topp än så känns det som att det går åt rätt håll iallafall. Vill bara komma ut på en grön och härlig fotbollsplan med värsta kanonväder och spela match NU! Jag skulle ju kolla på andreas i paradise hotel nu men det va så att jag zappade mellan två kanaler igår samtidigt som jag satt vi datan så jag missade en del och just det är andreas åkte ut. Så nu var han ju inte med längre. Skit surt, men jag får väl ta och skriva klart engelska översättningen på artikeln istället. Btw så finns isak strands album på spotify! Fatta det! Hur glad blev jag inte över det vaaa! Det dåliga är bara att min favorit låt inte finns med, men alla andra låtar som är bra finns med så det är bäst ändå! :D

  

Long as there's another day there will be another way

sitter och chattar med en idiot på msn vid namn nelly... nejdå hon är ju som hon är men iallafall. Började halv tio idag med en föreläsning om vatten på en timme. Kändes som att jag sov hela med ögonen öppna, kommer ihåg vilka bilder som va med till viss del iallafall :) Hade väldigt brottom att hinna med bussen i morse som vanligt så jag glömde datan hemma så jag fick åka hem. Åkte ner på stan och köpte en påse godis och en tröja först och sen åkte jag hem och gjorde en hamburgare till mig själv. Sen satte jag mig för att skriva artikeln som ska va klar på fredag. Så nu är bildanalysen och artikeln klar, bara rubriken som saknas men den får jag fundera på ett tag till. Skönt att ha allting gjort! Nu är det bara en kort dikt och självgrejs på powerpoint som ska göras och det tar nog inte så jätte lång tid och sen super plugg inför ekonomi provet på fredag. Fan lät skit mycket nu när jag skrev upp allt :/ Nej men nu blir det att fixa upp mat och skriva klart det sista och sen träning. Fick reda på att vi skulle översätta artikeln också, så det får jag väl göra ikväll medans jag kollar på paradise hotell som jag börjat kolla på nu bara för att andreas är så sjukt snygg! eller han har snyggt hår iallafall. Food time, tjingeling!


Sofia Khan ♥

Det har blivit så att facebook har blivit mitt extra minne och då jag nästan bara är inne på skoltid så går det inte så bra för mig på helger men min älskling fyllde 16 år igår!! Hade du bott i USA skulle du fått en bil av mig men nu är vi i sverige så, too bad! ;D GRATTIS TILL BEBII ♥



RSS 2.0