finally!

Haha efter att jag skrev förra inlägget om att min mobil har vart på lagning alltför länge så sa pappa att min mobil är klar nu :) Så imorron blir nog att hämta hem den! Ska sälja lotter i valbo först. Måste plugga också -.-


hallå?!

Nu har min mobil varit på lagning i snart 3 månader! Hur långt tid ska det egentligen?!?! Får damp, jag vill ha den tillbaka nuu! Glömde min kamera hos nelly igår också och henne orkar jag bara inte med just nu... Vi kollade på the unborn igår. Den var faktiskt ganska bra! Cam Gigandet är ju bara för snygg! mums


dryga människa!!!!

ASSÅ NELLY DU KAN DÖ!!!


No life typ.

JAg gör ingenting och har inte gjort nånting på hela dan. Eller jo jag har ätit ett paket toffifee och nu är jag sugen på ostbågar. Skulle på filmkväll hos nån med catrin ikväll men jag hade ingen ork + att man skulle va utklädd och när hon skulle åka hade jag inte ens kommit på vad jag skulle ha på mig, så det blev inget. Sen trodde jag nabila skulle komma idag men hon har fortfarande inte kommit så jag orkar inte vänta längre. Och mamma sa att vi skulle till Jasmine i Ludvika fast det verkar inte som det. Vill åka bort nånstans, NUUUU!! På semester nånstans soligt eller ner i en mörk grotta skulle nog också va kul. Bara boooort!


Gratismode

Alla coolingar bli medlem på gratismode.se NUU!!! Hur enkelt som helst och helt gratis så varför ens tveka!? Bli bara medlem och samla lite poäng så får du prylar och presentkort till olika butiker. Svårare än så är det inte! KLICKA PÅ LÄNKEN OCH BLI MEDLEM!!! :D Puss


forever and ever

















nothing comparse to you

Satt på bussen kvart över 7 imorse för att åka till tandläkaren. Har fått nå järn stång i munnen som ska sitta där dygnet runt och hittils har det varit skit jobbigt. Har fått jätte ont i kinden precis vid örat... Hur ska jag kunna äta?! :O Fast det är skönt att jag inte behöver anstränga mig med att borsta varje morron och kväll jätte noga för enligt dem är det jättejätte fint ändå. Men jag vet jag är duktig... Hon sa att vi nog kan ta bort HELA tandställningen i vår! Ahhhh längtar!! Snälla tiden gå bara liiiiite snabbare!! Ska iallafall till stockholm nu eller snart. Vi skulle äta och sen ha movienight tror jag. Blir nog kul vad som än händer ;)

Till nelly, så tar jag din tröja på mig dit eftersom du inte vill lämna tillbaka min. Puss


nu har jag tråkigt...

 


fikamys

fikamys med en av staden sötaste människa är alltid trevligt! Satt några timmar på det nya fiket mocca med catrin. Den va riktigt mysig faktiskt, synd att den inte ligger mitt i stan bara :P Jag är lat jag vet hihi. Saknat henne så otroligt mycket! Det får vi göra oftare!

Imorron har jag planerat att åka ner till estocolmo och träffa mina favoriter. Ska bli kanon! Ska till tandläkaren kvart i 8 imorron först, inte lika kul men aja. då vaknar jag ju iallafall :) Men först måste jag hitta ett sätt att ta mig ner dit. Brukar vara van vid att kunna cykla dit jag ska, men det är jag för lat för... Men vi får se hur det blir :)

My love - Pixie Lott

dont break me

kvällen igår blev skit mysig, drog och åt på american pizza med nelly, elin och anna. Jag åt två bitar sen fick jag inte i mig nå mer, den va inte skit god eller... Sen åkte vi till city gross och köpte godis och där träffade vi martina. Sen fortsatte vi hem till elin och kollade på en skräckfilm som var skit bra! Fast jag kommer inte ihåg vad den heter. Idag har jag iallafall inte gjort något. Har varit skit trött och orkade knappt kliva upp ur sängen fast nu är jag dock ganska pigg. Sitter och kolla på nån skit skum film som jag inte fattar något av nu fast det har bara gått 30 minuter på den iförsej. Fasst egentligen kollar jag bara på den för att mark wahlberg är med i den och han är så jävla snygg! :)

Breathe - Taylor swift


let's have some fun

DET ÄR LOOOOOV!!! Hur skönt är inte det vavavava!

Har lärt mig att sticka idag så det har nästan blivit min nya hobby. Slutade typ halv 3 eller nåt och fick skjuts av nellys mamma hem, man blir typ döv av att sitta i deras bil. Iallafall ska vi ut och äta med några bruds snart och sen vidare hem till Elin tror jag det va. Nu blir det fredagsmyys ♥


som så många andra

Spanska provet idag gick väl inte sådär skit bra men skönt att ha det gjort iallafall, om jag nu inte får göra om det villsäga. Nu är det bara engelska läxa kvar. Läsa en oförståerlig text och svara på frågor. Det har känt hela dan som att det är fredag idag, så hemskt att sen veta att det bara är torsdag. Har iallafall köpt en stickad tröja idag och sen hem och läst igenom engelska texterna. orkade dock inte plugga mer så jag satte mig för att pyssla lite. Kommer ihåg att jag hatade pysseldagarna på skolan när jag gick på lågstadiet, nu fattar jag inte varför. Det är ju roligare än att sitta med en bok framför sig. Har iallafall fixat en pärm till mode design som jag skulle fixat för ungefär fyra veckor sen. Bättre sent än aldrig...



De bara e så

För när jag ser dig vill jag va med dig, de bara e så, Jag ryser när jag hör ditt namn, de bara e så...

Tänk... om 9 månader då är det slut på spanska för min del, forever! Då är det sommarlov och sen slipper jag det där som folk kallar ett språk. Det längtar jag nog mest till just nu! Om hela världen bara pratatde svenska eller engelska. Tänk så enkelt allt skulle vara då!

Har suttit hela dagen och pluggat spanska och fortfarande är det inte mycket som jag fattar. Det jag inte fattar mest är varför jag valde det här språket. Men det får gå som det går heltenkelt.

Kvar i nått jag lämnat - Melissa Horn



Livin in sin is the new thing

Nu är jag äntligen klar med allt som har med litteratur och göra. Och jag hoppas hoppa hoppas värkligen att jag slipper det helt och hållet framöver! Men nu börjar nästa helvete... spanska prov på torsdag och vad kan jag? Tjaa inte mycket... Men se det positivt. En dag närmare höstlov, en dag närmare min födelsedag och en dag närmare SOMMARLOV!

Imissmygirls<3


Misguided ghost

Ska nu sätta mig ner och tröst äta en kexchoklad och lyssna på depp musik. Jag har misslyckats. Misslyckats totalt... Misslyckats fullständigt med att plugga till litteratur provet imorgon. Allt som jag läser försvinner lika snabbt ut ur mitt huvud som det mesta gör. Vet inte hur många gånger jag har läst igenom det tidigare men jag kommer inte ihåg en mening. Gud glömde nog skapa ett minne till min hjärna.


that's sweet

Kom äntligen ihåg att kolla på one tree hill och tack vare det missade jag inte gossip girl! YEEY visste inte att det började nu men lite glädje under helgen :)

Min fot har förövrigt växt och den lilla blå fläcken mitt på foten har spridit sig till halva foten. Det gör dock inte lika ont men ser inte så speciellt roligt ut.

Men Gossip Girl!! Wihoooo


You have too love it

lördag

Missbildad fot AIK-Gefle & ostbågar... helt okej :)

Haha jag vaknade runt 1, gick ner och åt och kollade på när pappa sydde sina byxor. Han lyckades! Fast det såg ju inte skit bra ut efter men han bryr sig antagligen inte för han vart jätte stolt över sig själv och berättade historier om att han suttit och kollat på farmor när hon sydde när han var liten så han är tekniskt sätt proffs eller nåt enligt honom själv. Iallafall så skulle vi till valbo och det är typ storm så jag antog att converse var en dålig idé. Jag tog på mig mina vinterboots och på väg till bilen... eller juste jag kan berätta vad som hände i torsdags förra veckan. Nelly skulle skjutsa mig till polhem eftersom hon inte har någon cykel. Och jag tyckte det var jobbigt att benen bara hängde så jag satte foten nånstans som visade sig vara hjulet och samtidigt snurrade den för att vi cyklade, haha logiskt. Men iallafall fastande min fot i hjulet och då var det skit tur att jag inte hade mina converse eller ballerina skor på mig. Jag hade mina stora hårda boots för er som inte fattade. Men foten överlevde och det gjorde bara förjävligt och blev ganska blått. Det har inte gjort så speciellt ont under veckan så jag trodde det skulle gå över men tjaa... Iallafall var jag på väg till bilen då det började göra skit ont så jag satte mig i bilen och tog av mig skon då hade foten svullnat (?) upp skit mycket. Bara där det var blått förr. Haha det ser jätte äckligt ut! Men då vägrade pappa åka till valbo med mig. Fast jag kan inte ha skor på mig heller så. Sitter nu och kollar på AIK-GIF, har svåra problem med att bestämma mig för vilket lag jag ska hejja på. Och mamma har köpt hem en extra stor påse ostbågar till mig! hihi I like that ♥


herewegoagain

Nu var det ett tag sen men jag har värkligen inte orkat. Men tjaa vad har hänt under den här tiden... kommer inte ihåg haha. Slutade för ungefär en timme sen iallafall och nu ska jag börja plugga matte och engelska jippi. Har kommit på att jag har blivit lagomt beroende av cola sen skolan börjat. Har nästan druckit en burk per dag. Och på sy lektionerna som jag börjat gå på allt oftare nu för tiden, måste jag alltid ha en påse godis. Och pappa eller mamma köper hem en påse ostbågar till mig minst en gång i veckan! Det börjar bli läskigt. Har utvecklings samtal imorgon, see you in next life!

 

planering?!

Sista minuten plugg och jag håller på att somna! Det här med att planera och plugga inför prov är inte riktigt min grej...


mmm...


Iv'e got soul but Im not a soldier

tja vad har hänt idag? hmm.. blackout men jag hade glömt spanska pappren som vi hade läxa till idag i skåpet så jag bestämde mig för att åka tidigt till skolan idag. Jag vaknade klockan halv 7, fixade mig snabbt och mamma hade gjort plättor så jag slapp leta nåt att äta själv. Tog bussen halv 8 och kom fram runt 8. Vi började 20 i 9 förövrigt. Sen upptäckte jag att jag hade glömt nycklarna hemma så tur hade jag att danne var där så jag kunde få kopiera hans papper men då hade jag ju inte böckerna heller så jag lånade elinas dator istället. På spanska lektionen åkte jag hem och åt och pluggade lite matte eftersom vi skulle ha prov efter lunchen som gick skit dåligt. Gick på individuella idag för första gången på typ 20 år eller två veckor. Satt ständigt och kollade på klockan. Så jävla tråkigt var det. Cyklade hem och det var iskallt men satt och pratatde med nelly nån timme. Sen så ringde Nasma så jag satt och prata med henne en stund, åh haha hon berätta vad som hade hänt! Vad är det för fel på vissa!? Men nu sitter jag och kollar på idol samtidigt som jag försöker plugga ekonomi och nelly påminde mig om engelska läxan till imorron också! Hade helt glömt bort det. Nu måste jag plugga nåt så sjukt!!! Fast jag orkar inte -.-

Mamma har köpt more clothes till mig :D We love that!



RSS 2.0