summertime

Skööön dag! Började med att jag cyklade ner på stan och träffade Catrin. Gick runt där ett tag, letade efter present till mamma. Sen köpte vi cola och satte oss i boulongern en stund och vi hörde att det lät som värsta matchen på strömvallen. Bestämde oss för att gå dit och kolla och det visade sig vara nåt korplag som spelade sjumanna. Inte så speciellt intressant förövrigt.... så vi cyklade vidare till Gävle strand och satt där en bra stund. Grymt skönt var det!

Hemma så blev det sola med syster och prata om allt möjligt, sen gick vi och köpte glass och satte oss på gården igen. Har insett att vi ändå är ganska lika.
Men Nelly kom senare och vi cyklade till City Gross där vi bestämde oss för att grilla. Gick väl helt okej till och börja med. Haha vi visste inte att det grillen skulle stå på fanns under så vi ställe den bara på gräset och det brände igenom hela grillen. Engångs grill btw om ni inte förstått det än. Cyklade vidare runt ner på stan och sen tillbaka. Jag hade tagit med mig mina brillor och jag viste inte vart jag skulle lägga dem medan jag cyklade så jag hade dem på mig då det redan var ganska mörkt ute. Det vart väl inte så där jätte svart men jag är ganska blind också så det gick inte så speciellt bra. Cyklade in i ett och annat men kom ju hem levande iallafall och det är väl det som räknas i slutet av dan. Att man överlevt asså... aja whatever ganska trött nu, jaa. Kan inte skicka sms längre! kommer att dö ändå!

Sommaren är här, love it!

Inget kan ändra på det - Veronica Maggio


        

  

Grillade pizza och marsmellows btw och det gick inte bra! rekomenderas EJ..
och glöm inte ställningen heller!

Nelly - " dem borde skriva på förpackningen att man inte kan grilla den, för dem dumma som inte vet..." 
hahah jag dör!

beginning of the week

Dålig på att uppdatera jag vet, så ni får sammanfattning av måndag tisdag.

I Måndags så var jag i skolan, kändes ganska slappt den dagen faktiskt. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde förutom att vi, hmm... hade prov just det! Det gick inte så speciellt bra tror jag. Aja det var ganska långt till nästa lektion då så jag och nelly tog en cykeltur för att vädret var underbar! Sen till baka till lektion och sen drog vi till stan och köpte hamburgare och cyklade vidare till boulongern! 

Vi fick sluta ganska mycket tidigare då också så vi åkte ner på stan för att Nelly skulle köpa en bikini och sen vidare hem till mig och la oss på gården och solade samtidigt som nelly skrev sin uppsats och jag hjälpte till, eller jag sa och hon skrev haha.

Senare på kvällen så åkte jag till strömvallen för att kolla på match med pappa. Det var GIF - AIK och gif vann... ganska tråkig match förövrigt. 

Tisdag skulle klassen till Billudden men jag orkade inte så jag stannade hemma. Åkte till valbo och handlade med pappa istället. Det blev mest choklad. Och sen match på kvällen. Första matchen på grund av att jag inte har tränat och jag fick spela på mittfältet. Helt borta! Kändes som att jag bara sprang runt och yrade, gick grymt dåligt för min del iallafall. Fast laget spelade ganska bra ändå men vi förlorade och med hur mycket behöver vi inte ta upp... för jag kommer ändå inte ihåg. Aja var väl det som hände under dem dagarna kortfattat...

Mådde inte bra idag så jag är hemma från skolan. Och ikväll är det CL final och hoppas Manchester United vinner!!

I never said I was an angel - Pauline


Monday.
+ till vädret och hamburgare!
- till AIK.                              


 


bläääh

Har bara pluggat hela dan.. typ men först på morgonen så klippte jag gräset haha. aja men tränade sen och sen hem och mera plugg, så jävla dålig dag och allt är skit! TRÖTT

Orkar inte skriva om vad jag gjort dem senaste dagarna heller iallafall, typ pluggat...

aja Nelly är här nu och är fett dryg!! haha lovade hennes mamma att hon skulle plugga annars fick hon inte komma haha. mm fett seg idag och typ allt skol arbete ska vara klart imorron! DÖDA MIG NÅGON!
aja orkar inte skriva mer....

HAHAHAHAHAHAH NELLY BA JAG TROR SAMAN HAR DÖTT!! JAG BA VAA VADÅ DÖTT?! HON BA JA INGEN HAR HÖRT AV HAN, MEN DET ÄR COOLT OM HAN HAR DET. 
 ASSÅ SHIIT KÄNSLOSAM MÄSNNISKA DÄR IDIOT XDXD




14 dagar!!! Give me SOL!



 


210509

Smsade med Simon hela natten så jag vaknade klockan 12 i morse av att  Sanna smsade. Så sjukt trött var jag!  
Sanna kom nån timme senare och vi satt bara och prata en stund, eller ganska länge tills det slutade regna. Sen tog vi cykeln och cyklade runt nån timme och satte oss vid Gävle strand en stund också. Grillade när vi kom hem innan hon skulle hem till sig. Så länge sen jag träffade henne senast så det var riktigt mysigt! Hon åkte hem sen typ vid åtta, så jag och Jenny bestämde oss för att hitta på nåt. Träffade Joel, Liwing Martin och Lukas på vägen till Jenny. Och Martin som jag inte träffat sen i somras! Dem hade inget speciellt för sig så dem hängde på och Jenny hade träffat Sara och Karro också så vi bestämde oss för att grilla nu när vi va ett gäng. Det tog en timme för oss att komma till Jenny som inte ens bor långt ifrån... Cyklade ner på stan sen när vi väl kommit fram för att köpa marsmellows men hittade inga så vi grillade chokladbananer och bilar istället haha. Träffade Adam och Mange på vägen senare så dem hängde också på. Det var fett mysigt och nu är jag skit trött!!
Jag har fått mitt första myggbett btw...
men jag ska sova gonatt. 


Home.

Precis kommit hem från träning, det var grymt skönt och träna idag fast jag inte var så speciellt tagg på det innan. Men hemma nu och tittar på fråga Olle. Hade nationella i spanska idag och även det gick som det gick. Skrev ändå ganska mycket så jätte dålig blev det nog inte, men vi får se. Började 10 men kom ändå sent, ganska risigt ja.

Åkte ner på stan med Nelly, Elin och Jenny vid lunch för vi hade ingen matte så det blev en jätte lång håltimme. Trevligt var det och kul att träffa Jenny igen, saknat bruden ju. Gick runt på stan nån timme och sen tillbaka till skolan och sen vidare till strömvallen för idrott. Glömde mina jogging skor där och på träningen nu var dem inte kvar så jag hoppas min lärare har dem eller nåt.

Det var sjukt varmt idag! Läste nånstans att det skulle regna men det var jätte soligt. Jag, Ida och Amanda bestämde oss för att cykla till boulongern och sola men väl där gick solen i moln och det blev skit kallt så vi åkte hem och då var jag tvungen att skriva klart bokrecensionen som fortfarande inte är klar, märkte också att min mobil var borta. Panik! Men efter ett tag kom jag ihåg att jag lagt den i Nellys väska när vi va på stan.
Bra koll på grejerna här alltså, herregud!
Men måste duscha nu.
Chao



kör en dagens outfit ;) (suddig jag vet, men jag hade brottom)

Leggings, Gina tricot
Tunika, Cubus
Jeans jacka, Lee


Första inlägget då...

Tjaa.
Nelly fixa en blogg åt mig så tänkte att jag lika gärna kunde använda den isåfall. Kommer inte ihåg lösenordet till min gamla blogg som jag hade för några år sen, grymt ledsen! Life goes on och nu sitter jag i skolan och lyssnar på musik. Vet inte vad jag ska göra, eller borde jobba med historia, svenska eller spanska men orkar inte nåt av det just nu. Iallafall så har vi inga lärare här så egentligen behöver vi inte vara kvar men jag vänta på Nelly som skulle plugga men sitter inne på efterfesten!? Hade iallafall nationella i matte idag och gick som det gick. Årets jobbigaste månad for sure, men snart sommarlov och jag LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET!

Jävligt glad över att AIK vann över djurgården igår dock!!! Så jävla bra! FRAMÅT AIK! Gick till Nelly och kollade på matchen igår och fick bara komma om jag tog med mig rabarber paj så jag va tvungen att be pappa köpa med det när han skulle hem, men han visste ju inte va rabarber va så det blev hallon paj istället. Som tur var visste Nelly inte heller skillnaden mellan rabarber och hallon HAHAHA. Gott var det iallafall och grymt mysigt och sjukt kul!

Aja ska göra nåt vettigt nu, mmm.... måste bara kommentera mina kläder idag, Mjukis byxor och huvtröja is the shiit! <3 haha Puss.

For the sun - Amanda Jensen


gillade mina naglar skarpt ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0