who the hell is gonna hold me down

Jag kan knappt gå haha! Knas allting är nu för tiden men just nu gör det inte så mycket. Hade match igår. Eftersom jag spelade så kan ni ju lista ut resultatet själva. Min fot höll iallafall. Stukade min andra fot istället så nu är den blå och svullen och så kan jag inte sätta ner den helt. Suck! Iallafall så har vi uppehåll nu! SKönt är det även fast jag nästan har haft det hela säsongen. Jag har iallafall nästan inte sovit nånting inatt. Somnade runt 3 kanske sen vaknade jag lite efter fyra av nånting, och sen igen runt 6. Vid sju vaknade jag av att min granne tror jag att det va krattade grus eller nåt, så då var jag tvungen att kliva upp och stänga fönstret och sen vid 9 skulle nora till skolan och hittade inte sina badkläder. Vaknade helt vid halv 11 iallafall. Fick krypa ut ur rummet för att jag knappt kunde stå på foten! Fick ett sms av nasma för nån timme sen där det stog "kom till mig idag!" och jag har inte så mycket annat för mig idag så det blir en trip till henne i uppsala antagligen. Blir väl där ett tag tror jag för just nu blixtrar det i gävle.


En dag med familjen

Det blev ju som sagt brämmen idag med family men har man pappa som chaufför kan man ju inte förvänta att han går med på att missa vm. Och om det är england mot tyskland finns det ju inte en chans. Vi hann iallafall ta några dopp i det iskalla vattnet och se en orm på stranden. Det var dock väldigt blåsigt så det blev ganska kallt. Åkte sen hem och tände på grillen och kolla på matchen. Tyskland vann och england är ovanligt dåliga iår. Satt ute och åt hela familjen och sen bestämde jag pappa och nora oss för att åka rull skridskor. Det var ett tag sen men det går nästan lika bra fortfarande. Nu sitter jag och pappa iallafall och kollar på mexiko-argentina och det är nog den bästa matchen hittils. Argentina leder med 2-0 efter en typ 3 meter offside mål men mexiko är faktiskt riktgit bra. Och att john guidetti sitter i studion gör ju inte saken sämre heller! 

Fint väder

Igår var jag i stockholm och träffade kompisar. Kom fram runt halv tre kanske och så satt vi där några timmar och sen tog vi en promenad för att kolla på sainis nyfödda kusin. Två dagar gammal var hon! Helt underbart söt. Hennes storebror elias hade redan döpt henne till olivia efter bolibompa figuren men föräldrarna var inte så säkra på det än. Bebis olivia, gick han runt och sa till alla. Hur söt som helst! Hann med att gå in på Midsommar latino också. Men nu ska jag ner till brämmen och bli pepparkaka.


Glad midsommar

Det har varit underbart väder hela veckan, men inte idag och det är just bara för att det är midsommarafton. Haha lite kul är det faktiskt. Men se det från den ljusa sidan, det regnar ju inte iallafall... Än. hahaha! Vi ska tydligen få gäster idag och mamma tycker att jag borde städa rummet men det kommer ju inte hända. Och dem kommer inte få komma in i mitt rum heller. Så trevlig känner jag mig idag. Har fått reda på att vi vann matchen igår också. Dem vinner när jag inte är med. Det gör mig faktiskt ledsen i hjärtat. För att jag saknar att vinna! Och mitt tjat om att jag kanske borde sluta ska jag nog lägga ner för det vet vi nästan alla att det ändå inte kommer att hända. Iallafall! Glad midsommar på er alla, hoppas ni får en bra dag!


you've got me starstrucked

Wimbledon matchen tog tyvärr slut idag. Eller tyvärr ska jag kanske inte säga, det är synd om dem. Men det var rätt coolt och ganska roligt att titta på. John Isner vann med 70-68. Helt sjukt! Lycka till i nästa match säger jag bara. Slovakien vann över italien också med 3-2, det är också ganska sjukt. Matchen var också ganska galen faktiskt. Hoppas slutspelet är lite roligare än gruppspelet varit. Fast just nu vill jag bara att VM ska ta slut! Har förövrigt inte gjort mycket alls idag. Bara suttit och kollat på tennis och fotboll. Fortfarande lite krasslig men känner mig lite bättre nu iallafall. Vi har match nu som jag känner lite för att åka och kolla på den men min tränare tror att jag har feber så jag borde nog skippa det. Sitter och lyssnar på håkan hellström just nu. Det ger lite sommarkänslor, skönt! Och vädret just nu är ju inget att klaga på heller. Hoppas det håller i sig bara. Ska ta och duscha nu och sen kolla på danmark-japan. Kan bli kul!


längsta matchen nånsin?

Hörde igår att det spelas en galen match i wimbledon. Då stod det typ 54-54 i set eller nåt. Alltså dem siffrorna är ju bara helt sjukt! Kollade nu igen och såg den fortfarande spelas! Dem är alltså inne på tredje dagen! TRE DAGAR!!! Nu står det 66-66 och det känns ju inte riktigt som att det kommer ta slut på ett tag än heller. Så jämt är det! Man ser hur jävla trötta dem är och det är ju förståerligt. Jag blir trött av se dem spela bara! Dem kan knappt gå vanligt längre. Helt sjukt! Det är den längsta som nånsin spelats eller nåt. Jag som knappt orkar springa eller mest bara halv jogga i 90 minuter. Alltså det är så sjukt. Jag är helt mållös, jag fattar det inte! Den som möter vinnare i den här matchen måste ju sitta och mysa just nu. Han kommer ju få möta en spelare som nästan är halv död. Han kan lika gärna känna sig som vinnare redan nu. Men vem vet, vad som helst kan hända antagligen.


Im a wreck

Sitter och kollar på ghana-tyskland. Det är halvlek och det står fortfarande 0-0. Alla matcher nu för tiden är rena sömnpiller, även fast den här är bland dem bättre jag set under vm. Den är dock inte bra. Undra om det beror på att jag har tröttnat rejält på fotboll... Längtar till Gothia veckan för då ska jag ner till naima i göteborg! Kommer att bli fettttt! Fortfarande sjuk och får inte göra nånting alls nästan. Hostar mer idag än innan också. Har suttit inne hela dagen och det har varit skit fint väder ute. Ingen träning idag och ingen match imorgon för mig heller. Känns bra att jag varit på typ 8 träningar det här året. Får ta och skärpa mig men det blir nog inte på ett tag. Har förövrigt inte gjort nånting alls idag som jag kanske redan skrivit, kommer inte ihåg och orkar inte läsa igenom hehe.

What am I supposed to do





du är som att andas för

Helt död dag! Jag är sjuk så jag kan inte gå ut för att det är kallt och jag fryser, även fast det är bättre väder än på länge. Så nu sitter jag och kollar på mexiko - uruguay. Än så länge står det 0-0 men det har bara gått typ 20 minuter. Vaknade typ halv tolv och sen satt jag ute i solen enm stund tills mamma kom hem med cheeseburgare. Nu har hon åkt till jobbet och jag är hemma själv med nora som också är sjuk. Nå grymt uttråkad är jag! Jag vill åka på semester till nåt fint och varmt land där man inte behöver oroa sig för att solen ska gå i moln! Vill åka iväg med ett roligt gäng och bara vara. Eller åka tillbaka till stockholm och sitta vid vattnet en hel dag och bara chilla.

hemma bäst

Hemma i Gävle nu. Kryssning var inte så speciellt rolig egentligen men endå trevligt att umgås med tjejerna. Vi såg även prinsessan victorias båttur. Nu är jag sjuk. Kunde nästan inte ens prata igår och nu hostar jag upp mina lungor. Sov kvar hos nabila en natt när vi kom tillbaka för att vi inte orkade åka hem så sent. först vart det bara tv och mat och sen kom Saini över på film och godis. Tog tåget hem runt 5 idag och var hemma runt halv åtta. Efter sov jag samtidigt som jag kollade på min mans match.




cheeseburgare är kärlek





























som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Ja då var det dags att packa lite igen då. Spyr på packnig. Min hals dödar mig! Idag har jag iallafall vart nere i boulongern och ätit glass och jordgubbar med bahar. Innan det åkte jag förbi jenny och hämtade mina skor och innan det satt jag och kollade på fotboll. Åkte hem från bollan runt 8 och sen satte jag mig med en skål chips och kollade på vm igen. Ovanligt ointresserad i år. Kanske beror det på att sverige inte är med eller så är det bara för att det är ovanligt tråkigt. Åker till stockholm imorgon iallafall. Då får jag äntligen träffa mina brudar, Saknat dem nå grymt!


I can make your bed rock

Idag har jag inte gjort nånting alls. Har inte ens varit nere nånting. Vaknade runt halv tolv, tog en dusch och sen jag satte mig i sängen och kollade på tv. Har skaffat mig en övermysig filt som man bara inte kan dra sig ifrån. I helgen ska jag iallafall på kryssning med underbara människor så jag hoppas på strålande sol och väldigt varmt väder. Vilket jag ganska starkt tvivlar på. Har velat ringa någon och fråga om dem vill hitta på nåt men jag orkar inte prata och smsa är grymt jobbigt för mina fingrar och min hjärna, så det blir förmodligen inget. Ikväll är det iallafall träning för att våran match blev inställd. Inte direkt jätte sugen på att träna men jag har inget annat för mig. Sitter och äter dextresol eller vad det heter. Har fått i mig ungefär en halv förpackning på typ en timme. Jag känner värkligen hur pigg man blir för en stund för att sen känna sig helt död. Ont i huvudet har jag också. Jävligt jobbigt. Jag måste hinna städa rummet också. Fast det har jag iförsig hela sommaren på mig att göra haha. Ska nog ta och ladda ner en film som jag kan somna till ikväll när jag kommer hem. Men nu ska jag ner och dricka vatten och säga hej till pappa. 


Bedtime

Nyss hem kommern från adam och dannes födelsedagskalas. Blev att cykla hem då bussarna visst inte gick haha. Förfest hos tilda och sen vidare till söderheilmska. mycket trecligt var det iallafall. Nu är jag död och ska sova, natti.


evrery word you say i think i should write down

Har jobbat dem två senaste dagarna. Hela dan men idag fick jag ledigt för att jag jobbat så bra. Slutade lite efter 7 igår, sen gick jag till willys och köpte godis och sen vidare till bahar. Vi kollade på Dear John. Den var jätte fin och skit bra! Värd att se! Började nästan gråta hela tiden. Men hela filmen ville jag bara hoppa in i den och skjuta tjejen som hade huvudrollen! I början för att jag ville ha honom och i slutet för att hon lämnade honom för en annan! Stannade hos bahar till 12 ungefär sen cyklade jag vidare hemåt. Har fått fullt med myggbett! Även fast jag nästan var inne hela dan igår. Typ 5 på benen och 4 på ena armen! Har aldrig haft så många myggbett innan tror jag! Jag hatar det! Runt 4 idag ska jag träffa Gabi och senare ikväll är det fest som jag dock inte är så säker på om jag ska på men vi får se. Nu ska jag iallafall ut och sätta mig i solen en stund nu när den väl är här.



äckliga väder

Idag har jag bara sovit, kollat på vm och spelat match. Var i göteborg i fredags och igår och kom hem runt 4 i morse. Var på liseberg igår men det regnade så det var lite synd, ganska tråkigt annars ändå. Efter det satt jag bara i en buss. Mamma lyckades radera alla bilder som vi hade tagit på nåt smart sätt också. Gick hem och la mig direkt i när vi kom fram och vaknade runt 12 igen och då satt jag bara i soffan och tittade på fotboll. Senare på kvällen åkte vi ut till åbyggeby där vi skulle spela match den ska vi inte tala om. Första matchen för mig på ungefär en 1 månad och det gick väl rätt åt helvete. MEn min fot klarade sig ganska bra ändå. Imorgon ska jag jobba och sen är det träning om jag hinner. Jag hoppas faktiskt på att ska regna så att pappa går med på att åka bil till jobbet imorgon, så att jag slipper cykla för det orkar jag inte. Fast det är lite tråkigt att det blir regnväder just när sommarlovet börjar och stekväder när man inte har tid att sola! Nu är jag nästan helt död iallafall så jag ska nog gå och lägga mig.


Sommarlov!

Då var tvåan avklarad! Bara ett år kvar och jag längtar som aldrig förr! Var ner till skolan i ungefär en timme. Vi fikade och fick betygen och sen åkte jag hem för att mina fötte gjorde ont. Imorgon for vi till göteborg över helgen och snart ska jag bara gå och handla lite godis för resan och sen tror jag att jag och nelly planerade middag nånstans ikväll. Nu ska jag iallafall ut och njuta av solen medans jag väntar på mamma.


Lets go

Slutade skolan typ 10 idag. Vi skulle redovisa våran APU plats och det tog typ 2 minuter var sen fick vi kolsyrat vatten till fika. Rensade skåpet efter det och sen cyklade jag hem. Då skulle pappa till jobbet så jag, mamma, nora och maria åkte med han ner på stan och åt glass. Gick runt lite och sen gick jag vidare till boloungern och träffade bahar och satt där och titta på när hennes klass spela brännboll. Sen gick vi vidare till stan och gick runt där igen. Har tränat idag och det gick ändå ganska bra. Bortsett från min kondition. Inga stora problem med foten, fick lite ont ibland men det får man väl tåla. Jag ska nog kunna spela match på söndag om jag får! Imorgon är sista dagen i skolan, ska bara till aulan och lyssna på nån och sen till klassrummet och få betyg och fika sen är jag fri för några veckor. Vad som händer efter det imorgon får vi väl se.

två dagar till sommarlov!

Sitter här och ruttnar igen. Har just tryckt i mig en påse ostbågar och sen duschat. Har ju haft APU senaste dagarna och idag var sista gången. Känns skönt och imorgon är sista dagen i skolan. Känns ännu bättre. Små syskonen har skol avslutning imorgon men jag måste till skolan och ha APU redovisning. Jag har förresten fått jobb på måndag! Halv 10 på morgonen, mindre skönt! Planerar iallafall att börja träna igen imorgon. Vi skulle egentligen ha träningsledigt den här veckan men det blev visst inte så. Första träningen på en månad för mig isåfall. Fast min fot är fortfarande svullen men nu har jag fått nog. Om det inte funkar eller om jag blir skadad igen så blir det nog sista gången jag rör en boll! Nästan allt är iallafall köpt till avslutningen nu. Även fast inget egentligen behövdes köpas men det är alltid roligt med nya kläder. Nu vill jag bara ha en kavaj till sen är jag hyfsat nöjd.









Skor - Vagabond
Blus - Vero Moda
Kjol - Åhlens


söndag

Stan igen, idag med gabi. Skit trött och inte så närvarande så vi gick igenom killavdelningen i alla affärer. Oc så åt vi på donken såklart. Egentligen skulle jag hitta en kavaj eller nåt och hon skulle shjälpa mig, men jag kommer inte ihåg att jag kollat på nån kavaj idag. Solade först och det var stekhett men runt ett kom molnen och resten av dan regnade det. Var genomblöt när jag kom hem från stan efter att ha cyklat. Ganska mysigt. Satt och väntade på att klockan skulle bli lagomt mycket så att jag kunde börja duscha men somnade istället. Så halv 9 vaknade jag och då var klockan lagomt mycket tyckte jag. Nu är jag bara skit pigg och helt uttråkad. Måste göra nåt roligt varje dag nu så att dem fyra närmaste dagarna går lite snabbare. Torsdag är det sommarlov som gäller och fredag far vi till Göteborg. Blir nog en film och nånting att äta från och med snart till klockan blir lagomt mycket så att jag kan gå och lägga mig igen. Ciao

inte långt kvar

Har varit på stan med mamma idag och letat kläder till avslutningen. fick med mig en blus och en kjol och så har jag lagt undan ett par skor från vagabond. Stressa ihjäl mig eftersom jag inte varit på stan på skit länge och hade ingen aning om vad jag ville ha och allting var ju typ slut. När det var en timme kvar innan stan stängde så hade jag bara köpt en kjol som var för stor. Men jag måste ändå ner på stan och hämta skorna imorgon så då får jag leta vidare efter en kavaj eller nåt. Sen blev det storhandla med syrran och tacos till middag och nu väntar jag på att gabi ska komma. Vi ska äta glass med maränger och jordgubbar!

Snart är det sommarlov!


RSS 2.0