mys & tårförgiftning

Nyss hemkommen från en mys kväll hos Bahar och hennes syster. Har suttit i skolan till klockan halv 5 idag. Kände mig lagomt sliten när jag kom hem. Tog två alvedon och gick och la mig, men inte kunde jag sova eller! Nora sätter på musik på högsta volym och sen hoppar hopprep inomhus och Maria sitter ute med sina kompisar och skriker. Sen kunde jag inte heller röra på mig eftersom jag låg i jeans som jag inte orkade ta av mig. Låg och rullade i nån timme sen orkade jag inte vara hemma längre. Åkte ner till Bahar kolla på film och bara chillade runt 7 ungefär. Försökte även få lite liv i hennes halvdöda sköldpadda, lyckades väl sådär. Är iallafall nästan klar med min klänning på individuella nu. Idag var ju egentligen sista dagen jag har det eftersom vi har APU nästa vecka men jag får nog be om att få åka dit ändå. Vi fick tårta av läraren idag. Härligt tänkte jag eftersom jag glömde äta frukost, men hon måste ha försökt förgifta mig! Att hon inte gillar mig vet vi ju redan. Tårtan var ganska god men jag fick skit ont i magen efter! Fast det har jag iförsej fått så fort jag äter nåt nu för tiden men ändå, jag tror hon försökte förgifta mig! Har förövrigt bara ätit den där tårtbiten på hela dan idag kom jag och tänka på nu. Det är nå stora fel på mig nu för tiden! Iallafall, helgen blir nog till att göra klart det som är kvar i skolan så att jag slipper det sen. Nu ska jag väl sova eller nåt tror jag eller kanske sätta på en film.


helgen

Sitter och kollar på hockey som precis vann brons! Fattar egentligen ingenting om hockey men det är roligt att titta på. Iallafall så har jag varit i valbo och maxi och handlat mat med mamma och så har vi köpt lite nya och finare akvariefiskar. Dem är lite större också och jag hoppas dem äter upp våra gamla små. Åkte runt ett och kom hemt klockan fem. Sen vaknade jag typ tolv också så jag har inte gjort nånting annat idag. I fredags var jag på stan efter skolan och sen åkte jag på party hos Linda som fyllde år. Och sen igår så åkte jag ner till stockholm med mamma och Maria. Shoppat nya jeans, ett linne och en jeans skjorta. Skit fint väder var det men lite stressat. På vägen hem träffade jag iallafall Sanna som också var i stockholm. Skit fint väder var det iallafall. Nu ska jag iallafall skriva av naturkunskapen från Idas block och sen plugga lite annat också som är kvar.   


way better then before

Spanska nationella hör övnings prov som jag helt hade glömt bort förstörde min dag idag! Som annars varit ganska bra. Efter det har jag inte gjort mer än att sitta och tryckt i mig godis och pratat skit med Gabi. Snacka om att solen ger energi! Grymt mycket piggare och gladare än nånsin känns det som. Även fast jag stannade hemma från skolan igår, bara för att... Fast det är tråkigt att det är så kallt på morgonen när man ska cykla till skolan så att man inte kan sätta på sig lämpligare kläder för att inte svettas ihjäl sen under dagen. Hoppas på grymt fint väder imorgon iallafall så att jag bara kan använda jeans jackan! Som jag längtat till det! Nu eller snart börjar iallafall hard worket. Måste skriva klart en bokrecension som jag inte börjat på till imorgon, och det västa är nog att jag inte ens kommit halvvägs in i boken. Får nog utgå från en film istället hihi. Sen har jag bestämt mig för att göra ekonomi provet imorgon så att jag har det gjort. Men just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att han kan skjutsa mig till matchen som jag inte fick vara med på. Tänkte att jag kanske kan åka dit och hejja iallfall. Kommer väl hem runt 9 och då borde jag nog börja med bok grejset. Har med mig bärbara datan hem iallafall så det gör ju livet lite enklare :)




Just for a moment

Idag har jag nästan bara stekt! Kanon fint väder även fast det var skit kallt imorse. Cyklade till skolan i vantar till och med men på efter middan satt jag ute med data och bara chillade. Hur skönt som helst! Från halv 9 till 12 ungefär skrev jag dock matte prov och jag vet inte vad jag säga om det, hoppas på det bästa helt enkelt. Hade iallafall använt hela långhelgen till att plugga och tur var nog det! Igår spelade AIK match så det blev varken plugg eller träning. Kul att dem äntligen vann en match iallafall! Efter provet åt jag en halv biff till lunch och sen satt jag ute. Nu gör jag väl inte så mycket. Har hittils bara ätit balerina kakor till middag men jag är faktiskt inte så hungrig. Det känns som att det är fredag! Jag vet inte varför men jag påminns jämt om att det inte är fredag utan bara tisdag. Borde egentligen plugga lite ekonomi och lite info layout och borde nog mest läsa ut min bok eftersom bokrecensionen ska va inne på fredag. Har tyvärr bara läst typ 40 sidor... Iallafall så börjar hockey snart som jag tänkt kolla på eller nåt så jag kanske hinner göra nåt vettigt innan det. Fast nu bestämde jag mig för att duscha först. Pussssss


Lång helg

Tjatja! Har grymt tråkigt. Nora ska ha födelsedags kalas snart så jag försöker njuta av att det förtillfället är tomt och tyst. Eller ja tomt och tyst nere iallafall! Ledig idag som dem flesta är antar jag, grymt viktigt men hela helgen kommer nog gå åt att plugga matte eftersom vi har nationella på tisdag. Jag måstemåstemåste värkligen kara det! Skulle plugga idag men har inte riktgit hittat mina böcker än. Inte direkt letat heller för den delen. Att saker och ting försvinner i mitt rum är ju ingen nyhet. Hade match i sandviken igår och det gick väl sådär. Vi vann iallafall med 5-2 efter att ha legat under hela första och halva andra halvlek med 2-0. Jag fick spela back och var nog sämst på plan tror jag. Jag fick inget mål heller utan bara en ännu mer blå och svullen fot. Nu får jag inte längre spela för pappa eftersom att jag spelade även fast jag var skadad och aldrig fattar när jag behöver vila... han påstår att jag inte kan ta hand om mig själv. Träning igen på måndag iallafall och match mot järbo på torsdag och då jävlar ska jag göra mål, annars lägger jag ner på riktgit! eller inte. Ikväll tror jag att jag ska hem till emilia på fettokväll med film, chips och pizza. Nu tills dess ska jag leta efter mattebok och försöka plugga lite. Puss


RSS 2.0