mysmorgon

sitter inlindat i mitt täcke och funderar på vad jag ska göra idag. Tanken var att åka till skutskär och spela kubb, men sen kom jag på att det är morsdag och maria kom plötsligt in och sa att vi skulle göra tårta. Mamma och TÅRTA väger nog snäppet tyngre faktiskt. Har dock inga planer på att lämna sängen på ett tag...


Jag ska sluta hata mot alla fjortisar för det är faktiskt ganska kul... :)


lördag.


Kan inte sluta leka med webkameran! känner mig som 12 igen! Blev en super mysig kväll igår. Åt på church street först och sen gick vi vidare till coffehouse och bara chilla tills dem stängde. Tänkte dra ut efter men fick ont i huvet av alla krånliga människor så jag åkte hem. Spenderade sen några timmar med att spå mig själv på facebook. Nu har jag lite bättre koll på mitt liv. Iallafall, idag är det lördag vilket betyder..... *trumvirvel*... BIO. Har nästan blivit en tradition... Ikväll är det hangover 2 som gäller. skoj!


Super fint väder ute idag.... NOT!

Sitter och myser inomhus med massa hannah montana låtar medans det regnar ute. Har ingen egen dator för jag kom på att jag lämnade in den igår. Därför har jag gjort ett eget konto på marias dator haha! Bästa Rohanna heter den :) OCH SÅ HAR DEN EN WEB KAMERA!!!!

Ikväll ska jag ut och äta eller fika med käraste sanna som fyllde år i onsdags, ska bli riktigt mysigt det! 


Klaaaaaarr!!!!

Nu är jag färdig! Helt klar! I stort sett... Inget mer som måste göras i skolan, inget mer som måste göras hemma till skolan! INGA prov INGA uppsatser INGENTING!

Kom hem från skolan runt halv elva eller nåt sånt och gick och la mig några timmar. Och nu vet jag inte vad jag ska göra längre...


So happy I could die

Nu har jag också sett pirates 4! Den var faktiskt riktigt bra!! Fast jag saknade orlando blom och kiera knightley! Iallafall grym film med grymma människor. Jag trivs! :D

BTW. Jag åt sallad idag! Och då menar jag verkligen sallad! Inget mer, det var den mest sallads salladen jag nånsin ätit. Och jag som inte ens äter sallad...


inga konstigheter....

Så här blev det igår. Jag sket i att gå till skolan eftersom jag inte lyckats plugga till provet. Så min plan är att göra det på måndag! Nu har jag iallafall en bok! Satt istället ute i solen och åt glass och jordgubbar och skrev på nästa uppsats som skulle va inne förra måndan. Fail. Iallafall ska den va klar senast idag har jag bestämt! Sen blev JAG tvungen att boka biljetter till bion. Det tog 5 timmar. Först satt jag nån timme och vela mellan olika platser. Sen när jag bestämt mig så började jag tänka på johnny depp i 3D. Då kunde jag inte bestämma mig för om jag skulle byta till den istället. De som jag skulle gå med var inte alls mycket till hjälp! Vid åtta orkade jag inte längre så jag stängde ner och bestämde mig för skriva klart uppsatsen. Då ringen emma och gabi och säger att vi ska till falun. Jahapp, så då var man på väg till falun helt plötsligt. Emma skulle jobba så vi fick åka med så hon slapp åka hem själv klockan tre morgonen därpå. vid halv två på natten bestämde jag och gabi att vi skulle leta efter mat så vi tog bilen och åkte på jakt efter en MAX eller donken. Falun är en konstig stad måste jag säga! Lyckades hitta max tillslut tio minuter innan dem stängde tack gode gud! Åkte tillbaka för att hämta upp emma som då var jätte arg. Och då menar jag verkligen JÄTTE ARG haha! Sen kom jag hem strax efter fyra skulle jag tro. Och vaknade ungefär halv tio piggare än nånsin!  

Nu ska jag skriva klart min uppsats som MÅSTE va klar innan fyra då AIK matchen börjar. Eller åtminstone innan sex. Sen ska jag på bio med kalle och niklas och kolla på PIRATES!!!!! LÄNGTAT I MÅNADER!

stop mess up in my head

Palla stenhårt att JAG GLÖMT PSYKOLOGI BOKEN I SKOLAN! ÅH jag orkar verkligen inte!


Nu har jag mycket att dela med mig av!

ÄR KLAR MED MIN SUPER HEMSKT ÄCKLIGA UPPSATS!!!! fick ihop 17(SJUTTON!!!) sidor! 3981 ord! Asså palla säger jag bara. Nu är jag rädd att den blev alldeles för lång. 

Nu måste jag börja med nästa uppsats... Nån som vill döda mig?!

Har hört nåt om att jorden ska gå under på lördag. Just nu skulle det faktiskt vara ganska skönt... MEN BARA om den går under efter att jag vart på bio och kollat på min man.

Imorgon har jag psykologiprov och jag har inte ens börjat plugga på det. känns bra.

Jag klippte mig igår. Blev inte allt för mycket men det är faktiskt kortare! Toppade och klippte upp lite.


JAG HAR HITTAT ÅRETS SOMMARPLÅGA!


JAG ÄLSKAR VÅR NYA FAMILJEMEDLEM! Jag lovar att ta väl hand om dig och älska dig av hela mitt hjärta!


Nu ska jag återgå till lite tråkigare saker....

daaaaaaamp

Jobbig dag som bara tusan! Vaknade kvart över åtta och cyklade till skolan fem över halv nio! 20 minuter! Jävligt bra gjort av mig tycker jag! Var dock sjukt trött när jag kom fram och att vi skulle kolla på en två timmar lång dokumentär gjorde ju inte saken mycket bättre. somna nog hur många gånger som helst! Köpte sen två mackor innan jag upptäckte att jag inte alls var hungrig. Dem ligger mosad i väskan nu kom jag på... Sprang upp och ner för trapporna i skolan i brist på nånting att göra. Sen satte jag och simon oss ner för att läsa på lite om greenpeace. Slutade med att vi satt och kollade på konstiga bilder, och chattade med varann (trots att vi satt brevid varandra) på facebook i tre timmar. När vi äntligen fick tillåtelse att åka hem skulle det börja spöregna, såklart. Stog i trappan och försökte ragga skjuts utan att lyckas så jag cyklade hem och tror ni inte det skulle börja regna ännu mer då? JO självklart! Kom hem till slut tog en dusch och sen kom jessica så vi kunde hjälpas åt med uppsatsen som ingen av oss fattade nåt på, så efter nån timme ringde jag och dampa på simon som då nog för att få tyst på mig skicka sin uppsats och tur var det för annars hade jag fortfarande hållt på med framsidan! Nu har jag tro det eller ej fått ihop sex (6!!!!!) sidor! Dock har jag rätt mycket kvar så det blir väl att dygna inatt då. Känner att mina ögon är helt uppsvällda men nog fan ska jag blir klar med den här äckliga uppsatsen!!!! 


off you go

Min hosta börjar bli lite elak nu! Det har gått två veckor men den vägrar att ge sig. Har lyckats skriva några rader till på uppsatsen och sen kommit på och fått reda på att vi har ännu fler uppsatser som ska va klara i veckan. Och tror ni jag har börjat på dem? Neeee. En påse ostbågar, en låda glass och en flaska cola hjälpte inte ett dugg... Att pirates of the caribbean går på tv gör ju inte saken bättre heller. Jag vill nog inte ta studenten än faktiskt. Lite mer tid på mig tack!


ge mig även dessa två män tack!


en liten fördel

             
Lite bitter över att sverige förlorade men jag fick en liten fördel till förlusten. Tvåa är ju inte så dumt det heller.

Och jag älskar dig viktor fasth


I dont feel like dancing

Jag måste säga, att vakna av ett sms är nog det värsta som finns! Iallafall om det står "skriv till det här random numret", kunde du inte bara låtit mig få sova liksom?! Lika bra att kliva upp då. Skönt med molnigt och regnigt väder ute idag faktiskt. Då har jag ingen anledning alls till att gå ut. Då kan jag sitta inne och skriva klart mina jätteee rooliga uppsatser i väntan på hockey finalen. Inga problem alls.


lördagen den 14 maj

Kom hem vid 3 igår och somnade runt 4 och sen vaknade jag runt 9, gick upp och duscha och så gick jag och la mig igen. Ganska värt det! Och så gick jag upp vid ett för då började jag bli hungrig. Och vid halv 5 kom några brudar eftersom en tjej skulle komma och berätta om mary keys hudvårdsprodukter. Som tack fick jag mineralpuder och borste värde 448 kr för bara 48 kr haha. Iallafall vid 6 drog alla hem så jag och sanna tog en prommis till donken för en cheeseburgare och sen fick vi gå hem igen i spöregn. Ganska mysigt med regn ändå. Och så åkte jag vidare ner på stan för bio med kalle, tom och john. Fast and the furious 5, förutom att man blev rätt yr ibland så var den riktigt bra! Dock hade jag ju inte världens koll eftersom jag inte kommer ihåg 3an och 4an men annars så! Men det spelar ju faktiskt inte så stor roll när dem har världens snyggaste killar med i filmen!!!


Assså VA?!

Nu skulle jag precis berätta att jag har massor av missade samtal från några jag aldrig hört talas om förr innan jag äntligen hann svara och då hör jag "Hej du ska på bal ikväll, vi kommer och hämtar dig nu!" i telefon! Panik! Jah har inte fixat nånting och jag typ gråter för jag vet inte vad jag ska göra!!! Asså så här gör man bara inte mot mig!

hide and seek

                              
Har suttit hemma hela dagen och är även ledig imorgon eftersom vi inte behöver gå på lektionerna. Nice! Typ det ända jag har gjort idag är suttit vid datan och sen ut och ätit pizza med la familia. Nu ligger jag nerbäddad under mammas täcke med syster och hoppas ingen nånsin kommer att hitta mig. 


youre all that Im asking for


godmorgon

Vaknade upp strax innan sju för att gratta lillasyster som fyller år och för att äta tårta men gick och la mig direkt efter. Men jag kan inte somna om och har fått nå sjukt ont i magen nu. Orkar verkligen inte röra på mig!




I do it all for you

Palla att jag suttit uppe och väntat på att facebookspåkulan ska ha nya spådomar åt mig och så funkar den inte!

Idag eller imorgon eller vad man säger fyller iallafall syster år och mamma har varit uppe och gjort tårta såg jag så det blir en god frukost, Gillart!!





like toy soldiers

Nu har jag gjort klart ännu ett prov och jag tror det gick rätt bra! Började dagen med att sitta ute på gården och plugga i det varma vädret i några timmar och cyklade till skolan typ kvart i 3. Tiden på morgonen är det nå fel på btw! Först vaknar jag upp och då är klockan typ halv 6 så jag tänker att jag kan sova nån timme till och helt plötsligt är klockan typ 10! That makes no sense!


Jag tror mitt hjärta blöder

Nu har jag faktiskt ändå blivit rätt så brun! Solat och pluggat idag tillsammans med jessica och det är på riktigt typ runt 40 grader på min framsida om man får tro termometern. Inte helt fel det eller! När det gäller pluggat så gick det väl som det brukar... har nog lite koll nu iallafall. Tog även en prommis till time för en glass och den var värd varenda krona!

Dessutom har jag lättat på hjärtat så förhoppningsvis kan jag sova gott nu!


never mind, I'll find someone like you

-


men bra...

Att inte vara hemma när man är sjuk är en grymt dålig ide! Bara så ni vet..

Har spenderat helgen i stockholm och träffat massor med folk. Finns inte mycket mer att säga än det. Sov i bilen nån timme i 40 + grader idag och vaknade upp helt dygnsur av svett. Inte heller en superbra ide. Nu nyser jag varannan minut och hostar hela tiden med världens halsont. Och förutom det kan jag inte andas för att jag är så jävla täppt i näsan. Jo jag mår bra....

nobodys perfect

Jag suger stenhårt på att plugga måste jag erkänna. Har knappt läst en sida. Asså hur ska detta gå! Va hemma vid tre och sen skulle jag bara kolla lite på facebook. Fastnade där till typ...nu. Jag har loggat ut nu för säkerhetens skull. Men det hjälpte inte mycket. Asså snart måste jag sova också. Tur att vi inte har någon första lektion och börjar efter lunch! Jag är nog nyktrast i klassen imorgon iallafall då alla andra ska ut ikväll! Haha kanske kan få lite extra poäng för det.... knappast.

I don't have to exist outside this place

Min plan om att plugga järnet idag gick inte så bra. Orkade läsa typ en halv sida sen så hamnade jag i skutskär istället... Iallafall så tog jag med mig böckerna utifall att och jag lyckades till och med skriva några rader fast inget som jag skrev blev rätt så jag gav upp. Jag fick ju höra att vi hade provet på fredag idag men nu börjar jag bli osäker. Har vi det imorgon som var planerat från början är jag typ sten död.....



Och btw! Varför spelar inte david rundblad i vm?!?! Det är inte kul att kolla nu!


.............

Det här gick inte så bra....

Pluggpluggplugg....

Ett prov avklarat! Nu har jag köpt en jättepåse godis och ska plugga järnet fram tills hockey börjar klockan åtta! Extra plus är att vi har en extra dag på oss! Fiiint!

Har lyckats dra på mig världens hosta också... Inte helt okej alltså!



-

Har lyckats göra världens godaste mat men kan inte äta för då mår jag illa, allt luktar arlens cp drink och till och med vatten får mig att vilja spy. Livet är bra elak ibland!


RSS 2.0