Baby youre a firework

Dagen bestod av städning och en fem timmars bilresa. Kom hem för några timmar sen och har bara suttit i sängen sedan dess. Förutom att jag har duschat också. Var i lofsdalen iallafall och veckan har bestått av film, mat, fest och film. Helt OK. Har kollat på filmen upp några hundra gånger utan överdrift och under hela bilresan hem fick man höra alla repliker från filmen några extra hundra gånger till. För att se det på den ljusa sidan, så var det skönt att få komma bort härifrån för ett tag iallafall. Imorgon är det nyår som väntar och sen ett helt nytt år med nya överraskningar. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Om en vecka och några dagar fyller jag år iallafall sen får vi alla pengar från uf grejset och sen tar jag studenten! Det här kommer fan bli ett sjukt jävla år! Det ska jag se till, till varje pris! Iallafall Nu, Victoria Secret Show i väntan på JVM. Mmm älskade säng säger jag bara.


Charlie St Cloud, Im in love


Kommentarer är nästan överflödigt, helt underbar film och världens snyggaste kille. Allt i ett. 


lugna puckar

Äntligen ett efterlängtat jullov! Ska fan njuta hela lovet och inte göra annat än att bara ta det lungt! Okej inte bara lungna dagar. Den 26 ska jag och sanna ut på äventyr och då kommer det inte bli lungt kan jag lova. Satt uppe hela natten och skrev affärsplan och bokrecension i går och nu är jag helt jävla klar! Inga framflyttade prov och inga inlämningar som måste pluggas till under lovet. Bara lov! Så jävla nöjd är jag. Imorgon ska spenderas med käraste sanna iallafall som ska komma hit och berätta för mig hur man packar. Har lite ångest inför det så hon kan få göra det åt mig. Vi kommer få några problem dock vet jag redan nu eftersom mina stickade tröjor kommer för det första inte få plats i väskan och dem måste med, Så är det bara! Sen så är det nästan bara dem jag varvar mellan just nu så vad ska jag ha på mig om vi packar ner dem?! Jag vet att det är ganska långt kvar men jag måste börja i tid för annars så bryter jag ihop. Det har hänt alla gånger jag har packat och det kommer med stor säkerhet hända igen. Därför! Det jag gör just nu är iallafall bara att trycka i mig massor med pepparkakor och nu ska jag leka lite med bloggdesignen. pusss


Tre dagar kvar

Nu är det bara tre dagar kvar till jullovet! Eller egentligen bara två och en halv! Kanske hur skönt som helst! IDag har jag iallafall varit i valbo med mamma och lämnat min mobil på reparation. Jag hoppas att det inte går att laga den så jag får en ny. Gick efter det bara runt och kikade på saker vi ska köpa i framtiden. Med mig hem fick jag iallafall ett par hörlurar till min MP3 eftersom jag inte kan lyssna på mobilen längre. Det blev bara det för att jag lovat mig själv och alla andra att leva snålt när det gäller kläder och sånt. Har till och med slagit vad om det och jag kan ju inte förlora! Blev efter det bara tv och sen lite plugg. Och nu ska jag plugga lite till och sen sova.

extrema latdagen

Utgång igår kväll gjorde att dagen bara spenderats i sängen med handboll och hockey. Gillar dock! Orkade upp för att dricka vatten runt 11 och sen kröp jag ner igen och legat kvar sen dess. Resten av kvällen ska jag nog bara ligga kvar i sängen och kanske plugga lite, läsa ut min bok, skriva klart affärsplanen och sånt... NOT! Nejdå ska försöka göra allt det, problemet är bara att jag redan är trött...


Köp en klocka!

Jag förstår inte hur svårt det kan vara att plugga! Önskade faktiskt att jag var en sån knodd som man kallade det förr och inte gjorde annat. Hade projekt arbete på skolan iallafall och vi ska göra en teater om att spara och slösa. Sex timmar gick alltså åt att låtsas läsa manus idag. Väldigt onödig dag om ni frågar mig. Tog mig ner på stan sen och lyckades bli av med 25 klockor men fick med mig ett par jeans och en stickad tröja hem. 800 kr fattigare och jag mår dåligt av det. 

Klockorna säljer vi förresten i vårt uf företag så jag skrev om förr. Det har gått som tåget och dem är riktigt snygga, dem har till och med blivit riktigt populära och så kan man snabbt och enkelt kombinera dem som man själv vill med färgerna så vill ni betälla kan ni göra det på [email protected] ;)


äcklig känsla

Har sedan jag kommit hem från skolan och stan suttit och läst min bok som jag måste skriva om innan jullovet, måste dessutom skriva kommentarer till det jag läser hela tiden så det går inte speciellt snabbt. Jag har tyckt att den varit lite seg innan, men nu blev jag så illamående att jag var tvungen att ta en paus. Så nu rensar jag huvudet från vad jag precis gått igenom vill jag skriva, eller ja, egentligen är det ju vad tjejen i boken precis gått igenom. Hittils är nu mer än halva boken fylld med post-it lappar iallafall. Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Var egentligen inte till skolan, bara sista lektionen för att jag trodde att dem skulle prata om något kul och intressant. Tog sedan ett varv på stan vilket jag ångrar. Nu har jag hittat grejjer som jag bestämt känner att jag måste ha snabbt. Vi får se hur mycket pengar jag har kvar när presenterna ska köpas in...

Can't you see that your fading away

Ska jag försöka ta tag i det här nu... Eller? Har ju försökt några gånger men det går inte så bra haha. Sitter i sängen och bara sitter just nu så. Jag borde plugga men det gör jag inte, jag borde inse hur stressat allt är men det gör jag inte heller. Prov i veckan, jag vet inte hur många, affärsplan på 100 sidor och en bokrecension ska vara klar innan jag går på jullov. Tror ni jag har börjat med nåt av det? Nja knappt! Fryser trots 100 lager med kläder och hostar så att jag nästan spyr upp mina lungor. Inget är speciellt bra för tillfället som ni kanske märker. Nej jag ska inte klaga så mycket, får nästan skylla mig själv men det hade inte varit fel med sommar nu! Annars har jag faktiskt hunnit med en hel del under min frånvaro från bloggen. Tänker dock inte rabbla upp vad jag hunnit med för det kommer jag knappt ihåg, bara att det hållt mig vid liv! Saknar mina brudar i stockholm och min älskling i göteborg nå oerhört bara, men snart är det lov så jag ska fan lyckas planera in allt! Nu ska jag ner och kolla vad mamma gör i väntan på gossip girl. Tyckte jag så henne baka och jag är så galet sugen på bullar!





RSS 2.0