hands up in the air like we don't care

Vad seg jag varit idag. Trots jätte lång sov morgon och bara en lektion. Trodde att dagen skulle bli skit bra eftersom den började så bra. Satt typ och sov på lektionen, hängde inte med ett dugg haha. Fattade ingenting men jag börjar tröttna lite på att vi bara pratar om samma sak hela tiden varje lektion i två timmar. För det gör vi verkligen! Tog ett varv genom stan efter det och fick med mig en påse godis och lite annat hem. Sent åkte jag hem och satte mig för att kolla på film. Imorgon är jag ledig thank god! Då blir det att sova och sen möta upp sanna. Gillar på det! Nu ska jag ut på prommis med nelly!


Helt ok att börja klockan två idag faktiskt!

Har sovit ut riktigt länge. Vaknade vid 11 och har till och med hunnit äta frukost i lugn och ro. Fick dessutom stå extra länge och fundera ut outfiten och hann även städa undan kläderna från sängen och har fortfarande tid över. Plus att solen skiner som aldrig förr känns det som. Härlig morgon det här! Var på stan och fikade med bahar och evin i lördags och i stockholm igår så det blev varken att köra bil eller plugga speciellt mycket i helgen. Igår Träffade Saini och Nabila först och sen åkte vi och kidnappa Suri och sen åkte vi vidaretill skärholmen och åt pizza. Så jag åkte i stor sett bara bil. Skrev dock klart min uppsats på vägen hem från stockholm så det är klart iallafall. Nu hoppas vi att den här månaden går betydligt snabbare!

Bitter

Nu är jag smått irriterad igen som jag egentligen alltid verkar vara. Tänkte att det var dags att byta lakan och sånt så jag plocka med mig några nya fräscha och slängde de gamla. Då kommer mamma in och klagar på att de lakan jag tagit är hennes så jag får inte använda dem. Hallååå?! När hade vi bestämda lakan?? Bara därför ska jag strejka helt och inte sova alls inatt. Kommer förmodligen decka snart dock men utan lakan isåfall!


I'll follow you anywhere

Åhhååå vad jag inte orkar med nånting just nu. Helt galet vad trött jag är. Men jag har så sjukt mycket som måste göras. Filmrecension, UF arbete, filosofi uppsats och massor massor massor! Har precis kokat te vatten för att sätta mig och göra klart filmrecensionen som ska vara inne på måndag. I helgen blir det att plugga och köra bil och så är jag skyldig mig själv en fika också. Dessutom tycker jag att jag ska boka biljetter till göteborg snart också. 


nytt mål i livet


Oj är det radan mörkt ute?


Har suttit och spelat the sims 3 hela dan! Varken ätit eller gjort något annat överhuvudtaget. Snacka om att slösa en hel dag. Laddade hem en film som jag måste skriva filmrecension till och tänkte att jag kan ju spela lite medans jag väntar på att filmen ska ladda klart. Ja den blev ju klar på några minuter men jag fastnade i flera timmar haha. Ett tips från mig är att inte börja spela the sims 3! 

årets längsta månad hittils!

Hur sjukt segt har inte den här månaden gått?!?! Känns som att det har varit januari ett år nu eller nåt. JAg vill ha typ maj och vår och sol och värme! Eller varför inte 10 juni nu på en gång när vi ändå håller på! Inte nog med att månaden är seg, dagarna går hur långsamt som helst. Varje gång det känns som att man väntat ett halvår mellan dem gångerna man kollar på klockan så har det gått typ två minuter. JAG BRYTER IHOP!


When its going good its going great

Tränade fotboll för första gången det här året i fredags. Tyckte att mina tusenmiljoner kronor eller nåt sånt jag har lagt på fotbollen det senaste åren inte ska vara förgäves. Mina skott sög ju en aning och likaså min kondition. Annars var det väl ungefär som när jag slutade. Igår var jag på stan en snabbis för att träffa jennie och sen gick jag hem och la mig i soffan och låg där ett bra tag för att bevaka svenska fotbollslandslaget och handbollslandslaget. Runt åtta drog jag till arlene och sen vidare till sjöberg där vi typ bara satt till klockan slog ett ungefär. Mucho trevligt hade jag iallalfall!


Söndagslåt


Svårt det där.

Efter lite hårt arbete med bullarna insåg vi att det bara var att slänga dem. Sad but true, R.I.P fina bullar! Som tur var hade vi en påse till i frysen så vi värmde nya gjorde lite färgglatt te till och gick typ och la oss. Arlene med datan och jag med tvn. Sen gjorde vi i stort sätt inget mer. Kan förövrigt berätta att jag var i skolan idag. Dock sov jag nästan igenom alla lektioner kändes det som. Usch jag måste göra nåt åt mitt liv. Nu ska jag duscha och sen sova. Har sov morgon imorgon så jag får sova riiiiktigt länge, så jävla viktigt!




hmm :(

Sitter och kollar på Sverige match i fotboll och väntar på att arlene ska komma. Värmde bullar och lät dem ligga inne i ugnen tills hon kom så dem skulle vara varma och goda men dem är svarta nu :(


Löfte -> ska börja träna!

Argentinas nationalsång måste va den tråkigaste och segaste låten jag någonsin hört! Sitter och väntar på att handbollsmatchen ska börja mellan sverige-argentina. Kom precis hem från strömsbro. Var ledig från skolan idag också hehe. Kände att det inte var nödvändigt med vattenprojekt arbete idag. Jag vet inte hur länge vi har hållt på med det men jag har inte lärt mig ett skit. Vaknade iallafall runt ett och satt bara och dega efter det. Runt fyra åkte jag ner på stan för att leta efter träningsskor. Tiden gick så jag panikköpte ett par som dock kändes lite för små så jag vet inte riktigt om jag ska behålla dem. Det var inte meningen att jag skulle köpa skor egentligen men Gabi och Alex har en dans kurs en gång i veckan och jag behövde skor sa dem så då köpte jag skor! Hittade några jättefina fotbollsskor också så jag kände verkligen saknaden efter fotboll. Får blir att börja träna det också snart. Nu ska jag äta mat och kolla på hanbollen!


som många andra måndagar...

... ligger jag i sängen haha. Vi har sovmorgon nästan varje dag nu hela terminen men det gör det inte lättare att hålla koll på tiden. Vaknade rätt sent men va snabb med att fixa mig någorlunda okej för en skoldag men jag hade skit ont i magen så jag kände att det inte funkade. Så jag gick och la mig istället haha. Telefonen har ringt typ var tionde minut sen 10 och för några minuter sen kom maria hem med sina kompisar. Man hörde dem skrika lååångt innan dem ens kom fram till dörren och nu skakar väggarna! Det måste ju på riktigt vara nåot fel på dem...

What the hell

Oj vad jag har varit på dåligt humör idag. Somnade runt 4 i natt och blev väckt typ vid 10 men jag tror faktiskt inte det var därför, bara så sjukt irriterad på allt och alla. Satt och kollade på repris av handbolls matchen som jag missade igår till klockan tre inatt. Nog var det värt det! Drog till valbo sen iallafall, ganska tråkigt. Sen hem till Arlene för att hämta mina grejjer som jag glömt kvar. Lämnade tre cider i fredags och tror ni dem var kvar eller? Niet. Inte en ända. Fortsatte vidare till nelly sen och då ringde dem från waynes och sa att dem hade hittat min plånbok. Hade inte ens någon aning om att den var borta så jag blev lite chockad. Dem sa att mitt legitimation låg där och jag är typ den ända i hela välden, eller ja sverige iallafall som heter Rohanna så jag trodde på dem och åkte ner till stan. Och det var faktiskt min plånbok haha! Allting låg kvar där i iallafall som tur var. Snällt av den som hitta och lämnade in den! Efter det har jag väl inte gjort så mycket. Nytt schema imogon så vi börjar inte förräns 10 och vi har inte heller idrott på måndagar längre tack gud! Nu sitter jag och kollar på en film på femman och äter ballerina kakor. Provar även det där the smart and curious som är på blogg.se framsida men det värkar inte funka så bra. Händer inte mycket iallafall. Tråkig framtid jag värkar ha...


Ni suger!

Blev en lång fika stund x2, the tourist och en lång väntan på bussen. Vi började med en fika som tog sin tid. Finns väl inget mer och säga om den. Och sen filmen var hur bra som helst och dem var hur snygga som helst! Värt pengarna även om det inte var jag som betalade haha. Så ni som inte har sett den får gå och boka nu på en gång! Tänkte dra till interpool med arlene och simon efter filmen men dem segade som vanligt. Nelly sällskapade mig genom ännu en fika för att fördröja tiden lite men sen var hon tvungen att gå så då tänkte jag att jag sätter mig och väntar på bussen så får vi se om dem hinner komma ner på stan innan den kommer. Klockan var då 20 i 10 och dem skulle komma ner till 10 sa dem. Då ringer arlene och säger att dem tänker ta bussen 10 så jag skulle vänta på dem. Eftersom min buss skulle komma 5 över 10 tänkte jag att det var lika bra. Så där sitter jag och spelar spel på mobilen, håller på att frysa ihjäl och väntar på att tiden skulle gå så att jag sen kunde börja gå upp mot interpool. Min buss kommer och precis när den gått får jag ett sms av simon som säger att dem missa bussen och nästa gick halv 11. Damp! Fick sitta och vänta i 20 minuter till och sen kom en buss som kunde ta mig hem så jag orkade inte vänta längre och tog bussen hem istället. Hade gärnat varit på interpool än hemma nu känner jag dock.


Nu -> Fika och bio med Nelly


I may be bad but Im perfectly good at it

Stendöd känner jag mig just nu efter igår. Somnade nästan så fort jag klev in genom dörren. Det var nog den roligaste kvällen på länge ändå. Kan bara säga tack för det Arlene Karlsson du är bäst! Nu har jag inget mer att berätta...






Den finaste och godaste drickan jag druckit!






Mina fötter lever inte längre

Nyss hemkommen från en sminkningsgrej med en bunt trevliga tjejer. Eller aa fem styckna för att vara precis. Väldigt trevligt. Men jag har inte haft nån känsel i mina fötter i flera timmar nu! Cirka minus 100 grader är det ute. Utan överdrift! Skit kallt! Dagen har förövrigt varit som den brukar. Händelse löst i skolan och sen hem för rensa kylskåpet och sen vidare ner på stan. Fick veta att jag fått MVG på geografi uppsatsen iallafall, nöjd tjej! Dessutom har vi sovmorgon imorgon och slutar tolv. Ännu nöjdare tjej!

Just nu är det iallafall handboll som gäller. Har även köpt med mig ett halvt kilo godis vilket jag ångrar eftersom jag nu har skit ont i magen och så ska jag ner och kolla efter mat snart.


Take me to your hideout

Sov inte en sekund inatt förutom efter klockan 6 typ. Var så sjukt hungrig men orkade inte gå ner och äta så jag låg och tänkte på vad jag skulle äta till frukost istället. Planerade en fet frukost med allt möjlligt men inte fan hann jag med det eller. Missade första lektionen och vaknade 15 minuter innan den bussen jag var tvungen att ta för att hinna till nästa lektion skulle gå. Snacka om stressat! Gled igenom skoldagen halvt medvetslös iallafall, kan inte komma ihåg att jag gjort något vettigt alls. Blev sen en fika på stan med kära arlene och sen tog vi bussen hem till henne och fikade ännu mer. Så det är vad jag har gjort idag, "sovit" och fikat... Nu ska jag iallafall duscha och sen sova på riktigt så att jag inte missar ännu en dag.


sömnproblem

Tog ett bad idag men somnade och hamna under vatten så jag kände att det inte var någon bra ide att ligga kvar där. Istället gick jag och la mig och sov i några timmar så nu kan jag inte sova längre. Det suger ju lite, speciellt när man ska upp om några timmar. Har under hela jullovet även vänt på dygnet så det gjorde ju inte saken bättre heller. Tänkte iallafall ta tag i min hälsa och börja träna igen men träningen vart inställd idag som tur var. Blev därför bara att ligga i sängen med datorn idag haha. Nej men nu måste jag försöka sova så att jag orkar leva imorgon. Kan börja med att stänga av datorn så kanske det går bättre...

Välkommen hem

Sov morgon till 11, Skola i 2 timmar, Nu -> Vaniljglass med choklad = Perfect!


Grattis till mig själv på 19års dagen!


Wihoooo!


Some moments last forever

Lite av det absolut bästa stunder från 2010 av dem som finns i bildform, vilket inte är mycket har jag märkt men men :) Nytt nyårslöfte - Ska försöka ta foton lite oftare år 2011!




Jag har kört bil!

Första gången i hela mitt liv och det var det läskigaste jag nånsin gjort! Den som sa att det nästan var som att cykla är dum i huvudet! Körde iallafall några varv runt bilarna på parkeringen och det var förutom läskigt jävligt roligt! Vill göra det igen nu fast helst nånstans där man inte kan köra in i något! Innan var jag på bio med pappa och nora och kollade på narnia i 3D. Det var coolt under reklamen men sen var det bara irriterande med dem stora glasögonen som alltid åkte ner.  


So just pull the trigger

Har äntligen hämtat min mobil från lagningen så jag känner mig inte så omodern längre. Det sorgliga är bara att jag saknar mobilen som jag lånade från stenåldern. Tog även idag en fika inne på köpis, eller fika... det blev en varm macka med fetaost och cola. Fast jag åt bara fetaosten så det kändes lite ovärt. Åkte sedan hem för att kolla på handboll och spenderade resten av kvällen med att kolla på bilder på robbie wadge. Mums! Det är nästan så att torres kan slänga sig i väggen. Bara nästan dock... eller nee.  

Imorgon är det iallafall antingen uppsala eller stockholm som gäller med kära bahar. Vi får se vart vi hamnar. Trevligt kommer det att bli oavsett kan jag lova!

en dag med arlene

Hemma nu från en helkväll med arlene. Blev dock inte så mycket arlene mot slutet utan mer hockey. Först gick jag hela vägen till henne, planen var att jag skulle gå till henne, kolla på hennes klänning och sen skulle vi ta bussen till valbo för att hämta min mobil. Men så blev det inte. Jag kom dit kollade på hennes klänning drack champange, vi fira typ att hennes klänning hade kommit eller nåt, sen fick jag gå hem för att simon skulle komma. Dem plockade iallafall upp mig nån timme senare för vi skulle fika, blev en massa mat istället plus fika. Sen åkte vi hem till henne och jag la mig sängen för att kolla på JVM medans hon satt och spela nåt knasigt spel på datan. Lagom panik jag fick i slutet av matchen. Satt och skrek och slängde mig runt på sängen, och hjärtat gick i 150. Och jag som inte ens är speciellt intressrad av hockey annars. Men det är så jävla tråkigt att dem aldrig kan lyckas vinna i semin! Ännu ett långt inlägg men wtf... Iallafall så ska jag upp och hämta min kära mobil imorgon, så jag ska ta och sova mig nu.


måndag vecka 1

Nyvaken och fräsch! Nee men jag trodde Arlene skulle vakna tidigare och ringa mig men icke. Ni kanske märkte på inlägget innan att hon inte är fullt frisk. Nej men jag gillar min lilla gullepluttt ändå. Hon bjöd hem sig själv till mig igår iallafall och så satt vi och läste igenom hennes nya frida tidning som hon köpt med, drack te och åt kakor, och sen en massa godis och läsk förstås. Jag har förövrigt sålt halva min garderob nu, Väldigt kul! Det ser dock konstigt ut när det är så tomt, sjukt ovant. Men mina kläder från lofsdalen ligger fortfarande i tvätten och dem kommer förmodligen ta lite plats. Nyårslöfte, börja träna och spara pengar... Hur fan ska det gå?! Tänkte köpa lite grejjer igår också men kom på att jag fyller år snart så då kan jag önska mig det i present istället. Muy Bien! Inte ens en vecka kvar nu! Funderade på att ha födelsedagsmiddag i veckan men inte fan fick jag det. För då skulle vissa åka bort och tvingade mig flytta fram den. Så jag antar att jag inte har nåt val och får väl vänta in dem. Istället håller vi tummarna för att Nariman lyckas ta sig hit fråm malmö och att Suraya blir frisk så dem kan komma hit eller så att jag kan komma dit! Fattar inte hur mina inlägg kan bli så jävla långa jämt!! Min kamera är sönder och länge jag inte får någon ny så får ni nog stå ut med det... Jag och Arlene tänkte gå ut och fika idag men hon segar som vanligt så vi får nog se hur det blir med det. Nästa: Dusch!

TJena alla pullraketer!

Idag är det en av gästriklands största bloggerskor som gästbloggar i rorros blogg, jag! Arlene Karlsson ;)
ska sponsra min blogg lite mer, så jag kan ta över världen! arleneekarlsson.blogg.se

lägger in en snygg bild på mig också


Jag har tillbringat dagen med min söta lilla vännina Rohanna, vi har inte gjort något speciellt...eller jo, käkat onyttigheter...och att jag har köpt hennes garderob:)

kl är mycket, måste kila hem och få lite skönhetsömn.

Puss på er :*********




RSS 2.0