låtsas som att det regnar

Redan i morse kände jag att dagen skulle gå åt helvete. Jag visste att vi skulle ha fotografering 5 över 9 men hade inte fått nån imformaion om när vi skulle samlas så kvart i 8 vaknade jag och tog den buss som gick 5 i halv 9. Halv 9 får jag ett sms där det står att vi ska samlas just då och jag var inte ens halvvägs. Framme på stan kommer inga bussar heller. Kommer fram till skolan klockan 9 så jag hade tur. Vi fick våra nya datorer idag också. Dem suger förövrigt. Resten av dan har varit kass rakt igenom! Pratade med naima i telefon nyss och nog var det första gången jag log på hela dan! Jag behöver mina tjejer närmare nu! 


På tal om annat så var min väska så galet tung idag! Trodde nästan jag skulle bryta nacken av att bära runt på den. Helt sjukt vad mycke som får plats i den egentligen. Kläder, böcker, skor, kylskåp allt möjligt!


simple as that


skjorta - gina tricot
leggings - H&M
väska - fred perry 
och skinnjacka + ett par vita converse till


död åt allt



Nästan iallafall... Allt blev så jobbigt idag, bara plötsligt och nu är hela min dag förstörd. Det är en sån dag som jag bara vill sova bort men jag måste ju ta tag i läxor först. Ni förstår inte hur mycket jag hatar skolan!


nya upptäckter

Min favorit katalog har kommit! Hoppas på en lugn dag imorgon så att jag kan kolla igenom den i lugn och ro. Orkar inte göra det just nu, ska nog gå och lägga mig snart. Har sett att det plötsligt ligger massor med skolådor under min säng. Skolådor i skolådor. Vet inte vilka skor dem tillhör men jag vet att det inte är mina skor iallafall. Utan mammas, men hon lägger dem under min säng så att jag ska får skulden för att slösa pengar på skor hela tiden om pappa skulle hitta dem. Jag har redan fått en massa klagomål om att hela skohyllan i hallen bara består av mina skor. Så då kan hon säkert ta lite mer tjat tänker dem. Aja jag gillar skor, ingen nyhet och det finns inget att göra åt det. Nu orkar jag inge mer. Ska lägga mig i min varma säng och drömma om skor. Godnatt


Nu är jag redo för riktig skolstart

Det blev en mer lärakänna dag inom ekonomi avdelningen på skolan idag. Började halv 9 med att redovisa det vi gjorde igår vilket inte var så mycket och sen skulle vi ut på uppdrag i olika grupper. Slutade runt 1 men kom inte hem på ett tag för att det plötsligt kom en regnskur. Blev tvungen att cykla hem i regnet till slut och när jag väl kom hem så sluta det regna självklart. Åkte iväg till stan med mamma efter det och fick med mig en ny medlem till min stora väskfamilj och ett nytt block plus en linjal eftersom mamma inte tyckte att jag kunde använda den jag redan har med hello kitty på fortfarande. Så nu är jag helt redo för skola där böcker och pennor ingår. Nu är jag iallafall hemma och lever på cola. Som det känns nu blir det ingen träning för min del.


än så länge är det lungt


Det blev inte mycket till skola idag. Vaknade runt 9 men låg kvar i sängen till efter 10 eller nåt. Vid 11 gick jag till nelly där simon och vincent sen lämnade massor med läsk som vi skulle sälja. Det sålde vi på några minuter och sen var det bara att åka hem och sova igen. Skönt nog men imorgon är det skola halv 9 som gäller! 


tillbaka till vardagen

Skolstart idag då. Lagomt jobbigt även fast vi började halv elva. Efter så cyklade jag och nelly till buddys och jag spenderade mina sista pengar på en pizza. Delade med nelly men vi åt knappt upp halva. Kändes ganska onödigt. Cyklade hem sen och spelade kort på hennes altan och tog en prommis innan jag åkte iväg på träning som var jobbigt dryg men det finns just nu en anledning att åka dit på måndagar. Har förövrigt fortfarande inte kommit över att sommarlovet gick så snabbt och mitt schema suger även fast andra inte tycker detsamma!  


Finns i sjön!


Härlig värme men vinterskorna var på. Hihi









Skjorta - bikbok, avklippta leggings - gina tricot, linne - H&M, skor - D for dasia


fika på stan

Spenderade dagen på stan med sanna idag. Blev en tur runt stan och sen en fika på coffe house i flera timmar. Molnigt men varmt var det och tjocktröja var inte det bästa när man skulle cykla hem sen. Det ser kallt ut men det är galet varmt egentligen. Jag älskar alla höst kläder som kommit ut i butikerna men hatar att det är för varmt att använda det. Men man ska nog inte klaga så länge värmen är här.


lata dagar

Dagen har varit lika seg som hela veckan. Men jag trodde nog att min sista vecka på sommarlovet skulle vara så här död. Lat som jag är... Skönt att bara få ta det lungt dock. Efter helgen så kommer jag nog knappast kunna göra det. Säger ännu en gång att den här sommare har gått ovanligt snabbt. Bara passerat förbi utan att man ens hunnit blinka. Fast jag läste nyss att september kommer att bli ovanligt varmt så sommaren kanske inte riktigt är slut än. Hoppas på det. Men men nu har jag inget mer vettigt att skriva så det är lika bra att jag lägger ner. Duschen nästa.


Daniel Adams-Ray

Snook Danne är tillbaka!!! Jag vet inte hur efter jag är men ni anar inte hur överlycklig jag blev när jag gjorde min upptäckt! Även fast jag föredrar när han rappade i snook så är jag så sjukt jävla glad och kan inte annat än att älska honom och hans låt! låtar? vad vet jag har bara hört en nyss men om det finns fler så älskar jag säkert dem också! Först kihlens detbut album som är mer än grym och nu är danne tillbaka! Nu behöver jag bara fortsätta hoppas på att dem slår ihop igen! Mina favoriter är tillbaka och jag skuttar av glädje!


efter solsken kommer regn


Efter dem senaste dagarnas värme så har det spöregnat hela dagen idag. Det ser ganska härligt ut faktiskt. Sista veckan på sommarlovet och jag fattar inte vart veckorna tagit vägen! Det här var nog den kortaste sommarlovet någonsin. En vecka kvar innan jag är tillbaka på skolan och knappt ett år kvar tills jag slipper den för evigt. Längtar som aldrig förr!

 


baby be mine

Sitter ganska nyvaken i mitt alldeles för stora linne och ett par avklippta leggings. Jag har klippt hälften av mina byxor nu och då är det snart höst och kalla tider enligt värkligheten. Men enligt min temperatursmätare är det 33 grader ute fast jag tror inte riktigt på den men det är nog inte långt ifrån. Det blåser ganska starkt dock. Blir nog bara att ta det lungt idag och sen träning ikväll.

Bright lights














en dag med min syster

Det blev heldag med syrran idag. Först en snabb runda på stan. Fick inte nånting med mig hem fast en massa på min "Vill Ha" lista! Synd att jag är så pank just nu bara. Sen tog vi en långpromenad och sen vidare till maxi för an massa godis! Det är så galet varmt ute om dagarna att man nästan dör! Jag tänkter på när vi var i thailand och möttes av en varm äcklig luft när vi kom ut. Exakt så känns det när man kliver ut här också. Det är nu man vill ut och grilla och bara umgås med ett gäng underbara människor om kvällarna. Men dem människorna är på andra sidan landet eller andra sidan jorden. Jag vet inte hur många gånger jag har tjatat om att jag vill till göteborg idag, maria har nog tröttnat ganska rejält på det men jag kan inte hjälpa det! Jag vill bort! 

tillbaka

Mitt tangentbord och min ork valde att strejka dem senaste dagarna och därför har mitt bloggande uteblivit. Har inte gjort så speciellt mycket ändå. Lite nya kläder har fått tagit plats i min garderob och lite andra kläder har fått tagit plats i en låda uppe på vinden. Jag skulle kunna öppna en butik i förrådet. Det är så sjukt mycket jag inte använder som bara hänger där. Det känns lite sorgligt om jag skulle behöva slänga dem. Även min dörr är täckt av väskor så den syns knappt. Tänkte jobba idag och rensa ogräset på gården för att tjäna lite pengar av mamma. Ställde mig med spaden och försökte få upp en buske i några minuter, sen orkade jag inte så det har bara blivit tv hela dan. Gör ett nytt försök imorgon om vädret tillåter. Nu ska vi ut i mörkret och äta våfflor.


underbara galss



Efter att ha kommit hem från träningen idag gjorde jag en underbar upptäckt i frysen! Två stycken Ben & Jerrys. Dem smakar egentligen som vilken glass som helst fast det är nåt som gör dem lite godare och bättre. Kanske är det namnet. Jag kan också för första gången på några år säga att träningen var hur skön som helst, jobbig men rolig! Det kändes riktigt bra när jag cyklade hemåt. Satt precis och kollade på Hannah Montana the movie med Nora och jag måste erkänna att den var riktigt bra faktriskt. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på sex and the city. Underbart!


i väntan på besök



Sitter och äter skorpor med marmelad. Jag skulle kunna leva på det, helt underbart gott! Sitter samtidigt och kollar kläder på internet och städar rummet. Funkar inte. Vem sa att tjejer kunde göra flera saker samtidigt...


I could live like this forever



Åkte iväg till leksand för att bada med familjen idag, hur skönt som helst! Och vi hade iallafall ganska tur med vädret. Tog ett stopp i borlänge på vägen hem också för kanske sveriges godaste kebabpizza?!


summerlove



Var på stan med nelly och gick runt lite. Mina pengar bara försvinner. Har knappt 1000 kr kvar det har bara gått några veckor! Jag vet inte heller vad pengarna går till! Men vi drog och fikade sen och så gick till boulongern och satt där nån timme. Sen åkte jag hem, åt lite och cyklade tillbaka dit med syrran. Nu ska vi ut till gungan och äta.


moving on to better things

Det är fint väder idag. Något monligt men ganska soligt ändå. Åh jag har börjat glömma bort hur saker och ting stavas! Men nu är det inte långt kvar till skolan börjar. Och lite närmare till skolan slutar igen! Jag somnade iallafall ganska tidigt inatt, eller om två är tidigt. Det blev inte så mycket prata med maria. Jag hade inte så mycket att säga. Hon komme förmodligen ha ganska mycket att berätta ikväll dock. Idag ska jag iallafall vara med nelly. Hon kommer sen och så ska vi väl vidare mot stan eller boulongern.

don't forget

Nyss hemkommen från karro. Vi hade planerat att ta en promenad men cyklade istället till konsum och köpte chips och vidare till boulongern och satt där och pratade i nån timme och sen hem till henne och spelade lite gitarr och sjöng till som vi brukade göra förr. Väldigt mysigt var det! Jag såg en kille jag ville ha med en tjej också. That hurts! "en kille jag ville ha", herregud Jag pratar om dem som om dem vore klädesplagg eller nåt... Jaja Innan det var jag på stan och träffade sanna. Vi gick runt lite i affärer och jag fick med mig en kjol hem från hm. Sen drog vi också till boulongern och bara chillade och åt cheeseburgare. Vi har inte träffats på ett tag så vi hade mycket att berätta för varandra. Ni förstår inte vad jag har saknat henne och karro!


torsdag

Hola. Vaknade för nån timme sen och jag har inte sovit gott kan jag säga! Jag och maria satt uppe till halv 4 kanske och pratade och sen somnade hon på min säng. Så vi sov där båda två. Då önskade man att man hade en större säng! Hon vaknade sen vid typ 9 och gick in till sig men stängde inte dörren helt. Och så var det en mygga i rummet och jag kan erkänna att jag är rädd för myggor. Jag kan verkligen inte sova om jag vet att det är en mygga i rummet. Men nu är jag iallafall vaken och snart ska jag träffa sanna. Vi får se vad vi hittar på men det ska bli skit kul! 

när dagarna bara kan bli bättre



Pappa kom precis hem med en påse chips till mig och mamma har gjort våfflor till middag. Hur bra som helst! ♥


Feels like I might as well be dead

Det spöregnar! Suckar högt, jag som tänkte gå ut och använda mina skor. Det får vänta antar jag. Vad har jag gjort idag? Sovit! Lyckades somna inatt men det tog tid. Jag inbillar mig jämt massa saker. Som att någon ska stå framför sängen när jag öppnar ögonen eller att det krafsar eller nåt i sängen. Och så hör jag saker som säkert bara är i mitt huvud hela tiden. Nu lät det som att jag är helt psyko men det blir så efter psykande filmer eller händelser. Klev upp ur sängen typ halv två idag för att nora tvingade mig. Gick ner och åt frukost sen kollade jag ut och gick och la mig igen. Vädret gör en verkligen trött och deppig just nu men det skulle va ganska kul att ta en promenad nu. Om syrran kunde komma hem först! Vilket hon förmodligen inte gör. Nabila väckte mig sen och sa att hon var på väg så jag flög upp. Men tänkte efter och mamma borde ha sagt nåt isåfall, så det var inte sant. Men nu är jag iallafall vaken. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt. Själv vill jag ladda upp med chips framför tvn och kolla på AIK matchen men jag råkade planera att vara med catrin ikväll och om inte det så skulle jag höra av mig till nelly. Vi får se hur det blir helt enkelt.

I wish I loved you

Ska sova snart. Hoppas jag. Det funkar inte att somna vid 4 och vakna 8 varje morgon! Har bränt min tunga och det är väldigt jobbigt men jag är så nöjd över mina skor så allt jobbigt spelar ingen roll just nu! Jag bara ler igenom allt! Läntar till imorgon när jag kan använda dem! Satt iallafall nere och kollade på tv och helt plötsligt hör jag ett duns. Jag trodde det var typ mamma eller pappa men ingen kom ner och det skulle dem göra om dem var vakna. Så kommer jag in i rummet och min tavla har ramlat ner. Den står på en hylla så den borde inte kunna göra det! Sånt klarar inte mitt psyke av så vi får se om jag lyckas somna ikväll. Tur att jag har mitt sällskap iallafall. Hoppas han inte är alltför trött. 

nya skor!

Åkte till valbo idag runt halv två och kom precis hem. Fick med mig ett par nya skor hem! Dem jag skrev om i förra inlägget tror jag, som jag velat ha i nåt halvår nu ungefär. Sånna fast nästan snyggare och mer än hälften så billigare än dem jag ville ha innan! Så sjukt snygga och jag är så nöjd!



kan inte sova...

Sitter och funderar över mitt liv och försöker lära simon om vad som är rätt och fel. Det går inte så bra. Efter att jag städade rummet har jag inte gjort nånting alls. Bara suttit vid datan och kollat igenom hela lisaplace och andreas wijks blogg. Vilket liv jag har va. Hahah! Men tänk om alla killar kunde klä sig som han! Då skulle fan alla mina killproblem vara lösta. Ni som känner mig fattar vad jag menar... Jag har även försökt muta mamma med det ena och det andra. Jag behöver nämligen en ny kamera och nya joggingskor och så vill jag ha ett par skor som jag tjatat om ett tag plus ett par nya jeans och några tröjor. En bärbar data skulle sitta fint också och en system kamera och en ny garderob och kanske et helt nytt rum. hahahahah trött är jag nu iallafall. Ska nog ta och gå ner och kolla om maria har somnat ute inatt. För hon har inte kommit in än iallafall. 

cleaning out my closet

Dagen har spenderats i mitt rum med bra musik, dammsugare och allt vad man skulle behöva när man städar. Jag kan väl säga att förutom alla plastpåsar på golvet så ser det betydligt bättre ut nu än vad det gjorde för några timmar sen. Speciellt min garderob. Åh jag hatar dem där små lådorna jag har som garderober. Man får knappt in nånting och då kan jag säga att jag inte har mycket kläder! Tycker jag... Skulle nästan vara bätter att spika upp spikar på väggarna över hela rummet och hänga allt på dem!!! Det där lät faktiskt som en ganska bra idé... Jag vet dock inte vad jag ska göra med alla påsar. Det skulle kännas sorgligt att behöva slänga dem. Jag har fyllt två påsar med skräp. Det är sjukt vad jag spara på onödiga saker. Nåt jag inte kunde slänga dock var mina biljetter till göteborg och gothia matcherna. Vad jag ska spara dem vet jag inte riktigt.


estocolmo

Hemma från stockholm där jag var och hälsade på tjejerna förutom nasma som låg och sov. Saini åker till thailand ett halv år imorgon så jag var tvungen att träffa henne innan hon åker och suraya har jag inte träffat på månader eller nåt så det var också kul! Vi åkte iväg till skärholmen för att äta pizza och sen vidare till kista där saini skulle exchangea pengar och det gav mig dagens skratt. Vet inte varför jag skratta men han som jobba där var ganska rolig på nåt sätt och när jag väl hade börjat så kunde jag inte sluta. Vi gick iallafall vidare till saini sen som fick telefon samtal så fort hon la på luren. Alla var märkbart trötta så vi bara tog det lungt och åt chips och tvingades äta choklad och kakor. Har för första gången inga bilder då min kamera har gått sönder. Alla bilder jag tar blir gröna tråkigt nog. Men nu ska jag sova om jag kan puss.

RSS 2.0