I love shoes ♥

Åkte ner på stan med mammi men det blev inte nån liten sund som planerat. Tänkte plugga hela dan fast tjaa blev ju inte så. Vaknade runt halv 11 och började med att plugga lite matte. Sen runt 1 eller nåt så åkte vi ner på stan. Lämnade tillbaka dem skorna som mamma köpte till mig igår. Haha och dem stoppade in pengaran på mitt konto så too bad mother ;D Iallafall så kollade vi på kläder och mer men vi fastnade i scorett säkert i flera timmar och provade skor. Det värsta var att jag hade mina höga converse på mig. Ganska jobbigt att sätta på och ta av, och så fort jag väl satt på mig dem igen och knytit och allt så hittade mamma ett par andra skor som hon tyckte jag skulle prova... Men det slutade med 3 par skor! Ett par vinter skor och högklackar to mee och ett par stövlar till mamma, som jag lovar att jag kommer att ta HAH! Gick sen runt och kollade på ännu mer kläder och sen gick vi upp på flanör och åt varma mackor och sallad. Kom hem typ halv 7 så dagen blev inte riktigt som planerat men I love this day! Nu måste jag dock börja plugga matte igen!! Ha de gött folk.


D for Dasia, 1099 kr på scorett.


Tiamo, 599 kr på scorett.

Tjarååå ♥



I wanna do bad things with you

Åkte ner på stan efter skolan och köpte en kofta på bikbok och strumpbyxor på hm barnavdelningen haha. Kom hem runt 6 och sen så satte jag mig och sydde om min tshirt. Efter det åkte jag y mi familia ner och åt pizza. Det var inte skit gott men jag är mätt. Daddy is snäll och betalar min kofta och jag får studiebidraget imorron så better days is coming, I hope. Mamma var på shopping humör och köpte dem skorna som jag velat ha så länge! Fast det börjar bli vinter och jag vet inte när jag kommer kunna använda dem plus att jag vill ha ett par skor som jag kan använda ute nu. Imorron är jag iallafall ledig och då blir det intensiv plugg! Och kanske ner på stan med mor en stund. Ska återgå till champions league tittandet nu. Puss

Kofta för 299 kr på bikbok :)


fanfanfan

Jag hatar den här dagen.




AIK

Det är ju derby kom jag på!!!! AIK mot djurgården fyfan va kul!! KROSSA djurgårn :D



Det blir fira mamma lite senare ikväll istället :)

det är ju måndag...

och skola som vanligt, det var ganska lugnt idag, helt okej. Bara det att jag har jätte ont i ljumsken efter matchen igår plus att jag fick en smäll på knät så det är helt svullet och gör förjävligt ont! Känns ganska skönt med lite vila nu hela oktober. Cyklade hem från stan i motvind och det var ganska jobbigt! Fick gå runt och bära på datan och väskan med böckerna i också och det var jätte tungt! Men nu ska vi vara glada för mammi fyller ju år, grattis till henne! Ska plugga lite nu och sen familje kväll och fira mamma! :)

Sky - Joshua Radin

Köpte Madonnas skiva till henne som present och en tröja to mooaa :) 129 kr på JC (Y).


Just say you'll stay forever mine

Hade match idag, eller i morse. Första matchen vi vunnit sen jag började. känns bra hihi not. Sista matchen det här året också. Men jag gjorde ett mål iallafall. Och dem snurra mig på alla möjliga platser. Fick spela innermitt först sen höger yttermitt sen vänster yttermitt sen forward och sen back. Kunde ju nästan likagärna ställt mig i mål nu är jag ändå höll på liksom. Efter matchen har jag bara pluggat. Jag har börjat virka igen också haha. Började på en halsduk för att jag har gjort så många mössor redan men jag hann inte klart för garnet tog slut. Men jag har gjort klart min powerpoint, den ena naturuppsatsen plus frågorna och kommit halvvägs på den andra. Men med tanke på ingenting så kollade jag på Drag me to hell med pappa igår eller om det va i fredags, men den var kass! Bland de sämsta jag sett! Satt och skratta hela filmen för att den var så dålig och det skulle vara en skräckis? Misslyckat. Till och med Arn va bättre. Jag kommer in på mitt akvarium nu förövrigt. yeay!

Kiss with a fist - Florence + the machine

Haha hittade en bild som väcker minnen! Minns du klara ;D

Det bordet sålde vi tror jag :S


Ja men visst...

Jag har kommit på det! Jag lider av deppresion eller heter det så? Det är väl nå liknande sjukdom man kan få eller hur? En kille jag vet fick det tror jag, eller det va nån som sa att han hade fått det iallafall. Han kom inte till skolan på jätte länge. Men jag lider nog av det, nej jag skojja jag vet inte men nåt fel är det. Stannade hemma idag igen...  Det här blir ju bara sämre för varje dag som går! Mår fan dåligt av att bara tänka på skolan. Problemet är dock att det inte har med skolan att göra. Men jag skrev en uppsats om kvinnlig könsstympning till naturkunskapen som skulle vara inlämnad idag men hon sa ju ingen tid så. Fyfan vad hemskt det är! När jag kommer till där det står om knivar och hur dem gör det och vad som kan hända måste jag stänga ner sidan och göra något annat en stund. Därför tar det skit långt tid, fast det är ganska intressant. Fick veta att dem gjorde nationella i engelska idag också. Kul att man får veta på det minuten innan dem ska ha det då man är hemma. Så hjälpsamma är vi mot varann i våran klass :) Suck.

jag försöker...

Försöker plugga men det går inte, koncentrationen sviker och tankarna vandrar åt annat håll. Försöker att värka glad men att lura hjärnan att allt är okej och ständigt fejka ett leende är ansträngande. Försöker att se allt på den ljusa sidan trots att allt bara är kolsvart. Försöker vara mig själv när allt jag tänker är att jag är oduglig. Försöker tänka positivt men allt just nu är negativt. Och ni gör det bara sämre...

Stannade hemma idag för att jag inte kände för att åka till skolan, se det som skolk eller vad som helst men så var det. Försökte plugga och det gick väl sådär, hann med en liten del iallafall. Fast jag måste erkänna att jag fortafarnde inte är klar med naturkunskapen som ska va inne imorron trots att vi har haft ganska lång tid på oss. Inte ekonomi och inte matte heller. Blir inte att göra annat i helgen antar jag. Missade även ännu en syslöjds lektion, kan nog inte förvänta mig kanon betyg i det. Man kanske fortfarande kan byta? Det jag längtar mest till just nu är studenten men det är ju ett bra tag kvar. Efter det ska jag sova tills jag dör.   

jag orkar inte mer.

Frossa

Två cheeseburgare till lunch, pommes och chickenbits till mellanmål och det ser ut att bli nåt lika ohälsosamt till middag. Känns inte jätte bra, men jag älskar att frossa! Snabbmat är bland det bästa som finns men också nåt av det äckligaste man kan tänka sig. Men jag är näst intill beroende. Juste, kom på att jag har en godis påse i väskan också haha. Redovisningen visade sig vara en gruppdiskution inför lärarna egentligen så det gick inte så särkilt bra. Åkte ner på stan en stund efter för att nelly sa att hon hade hittat jätte många leopard leggings i söndags men nu hittade vi inga alls. Så tråkig är Gävle! Nu sitter jag iallafall och försöker plugga lite alltmöjligt, men har tröttnat rejält. Det går värkligen inte att ägna mer än typ 8 timmar skolarbete för sen är hjärnan för trött för att kunna koncentrera! Det här suger!


Projekt tisdag

chacha.
Vi har projekt dag varje tisdag och idag handlar det om moral & etik. Vi har inte gjort så speciellt mycket men vi började iallafall halv 9 sen fick vi sätta oss ner och jobba och vi blev typ klar efter mindre än en timme. Drog till donken och åt cheeseburgare och nu väntar vi bara på att få redovisa om en timme... Allt jag har i läxa och behöver göra är typ hemma så har inte en aning om vad jag ska göra just nu.

I tried.

Det var en ganska lugn dag idag inga problem alls men fortfarande lika tråkigt att gå till skolan. Efter så åkte jag ner på stan en stund och sen så cyklade jag hem och läste det vi hade i svenska. Halv 7 hade vi träning och jag orkade egentligen inte men pappa kunde skjutsa så det blev träning ändå. Vi var typ 7 styckna kanske och vi spelade match hela träningen. det var inte så där skit kul direkt. Var i stockholm igår iallafall och träffade mina girls och dem. Saknade till max var dem så grymt trevligt! Vad gjorde vi där? Åt alldeles för mycket typ och bara umgicks. Jag och Suri tog en prommis och jag prata ut med henne om det som var jobbigt just nu haha stackare! Fast det va skönt att få ut allt, annars brukar ju sanna vara min privata terapeut, eller va det heter så det är mest synd om henne. Hade planerat att plugga ikväll efter träningen men jag satt bara och kollade på tv, vilket inte känns så bra nu i efterhand. Fast nå plugg blir det inte mer ikväll iallafall, ingeting överhuvudtaget för den delen för jag är skit trött nu så jag ska gå och lägga mig. För trött för att orka ändra alla felstavningar som säkert är massor men det får ni leva med for now. God natt!


ny vecka

Snart har jag nåntinglayout. Vi ska typ göra en powerpoint, skit tråkigt. Men igår var jag iallafall i stockholm. Det var skitkul! Och jag fick veta att Saini ska ha partyy. Låter kanon! Jag kommer förövrigt inte in på mitt akvarium! Fan vad ledsen jag blir och det är jätte grått väder, ännu tråkigare! Och jag är så jäkla sugen på cola!!


Vad lider du av?!

Hoppas du slår huvet i nåt och får lite vett i skallen! Vakna upp!

Åkte ner på stan med nelly runt ett och var där till 4 eller nåt. Mamma hade lagt in pengar på kontot så att jag kunde köpa lite nya clothes men jag hittade inget av det jag ville ha! Skulle köpa en skinnjacka och den på cubus var slut i min storlek, den på hm var slut helt och hållet och den på vila var den minsta storleken för stor för mig. Suck! Sen ville jag har en stickad tunika eller liknande men hittade ingen som jag gillade och ett par leopardmönstrade leggings men det hittade jag inte heller och inga skinnliknande leggings i min storlek heller. Att jag aldrig hittar nåt när jag väl har pengar!! Sanna frågade ifall jag ville åka med till stockholm på fredag eftersom hon var ledig fast då är ju inte jag det men jag blev ganska sugen på det ändå! Få se hur det blir. Köpte iallafall en leopardmönstrad linne och ett nitskärp på hm.

Mammas gata - Timbuktu, Andreas Grega & Promoe

Skräpplockare

Nu är jag klar! Vaknade vid sju och tog bussen halv 8 till stan, det gick ovanligt snabbt hemifrån till stan fast det kanske var för att det inte var en människa ute. Gud va folk skräpar ner i den här lilla staden! Vi delade upp oss som tur var och ändå fick vi ihop en hel sån där svart plastpåse! Men nu har jag iallafall kommit hem och hunnit duscha. Lyckades ta slut på en hel tvålflaska också. Men det behövdes nästan, och alla kläder jag hade på mig idag ligger nu i tvätten. Det här gör jag helst aldrig igen!

Mammi is in a good mood

Har haft så sjukt ont i huvet dem senaste dagarna så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men idag så åkte jag till skolan efter första lektionen och klarade mig ganska bra. Åkte hem tidigare från skolan igår för jag mådde så dåligt men jag kände att jag vill gå på naturkunskapen idag. Hemma har jag bara suttit och lyssnat på Erik Hassles album. Den är ju skit bra! Jag trodde inte den skulle va det men där hade jag värkligen helt fel! Mamma har iallafall shoppat idag och hon har köpt en jeans väst, en ring och en ny concealer till mig, nice! Och dessutom så köpte hon capuccino daim och en påse ostbågar till mig nu också! Love you!

Imorron så måste jag upp klockan 7 för att åka ner på stan och plocka skräp på gatorna... Kul liv. Efter det så blir det iallafall shopping with Nejliis :) Jag har lyckats få ett myggbett också, trodde alla myggor hade fösvunnit vid den här tiden på året.

Don't bring flowers after I'm dead - Erik Hassle

  

 


Det har funnits bättre dagar.

Det blev en 3 timmar lång match. Och hemsk var den också! Fast vi spelade rätt så bra. Jag fick spela yttermittfältare och det gick väl inte så där skitbra om ni frågar mig. Vi förlorade iallafall med 2-0 och dem gjorde mål i mitten av första halvlek och början av andra. Så tråkigt eftersom alla var riktigt taggade och vi inte vunnit på ett tag. Stina fick åka in till sjukhuset efter att knät hoppade ur led eller om det var korsbandsskada. Hoppas värkligen inte på det andra! Nog bland de läskiga jag vart med om för hon skrek så. Hoppas det är okej med henne iallafall och att hon kan börja spela snart igen. Jag hade turen att slippa kramp i vaderna idag som jag annars brukar få men istället sträckte jag ljumsken och slog knät så den är helt uppsvälld. Mysigt värre. Kom hem strax innan 11 eller nåt och nu är jag bara så jäkla trött att jag inte ens orkar kliva upp från den här stolen. Och det är så jäkla kallt! Jag håller på att frysa ihjäl ja. 


Ge mig lite mer

 
Kom hem för några timmar sen och hade bestämt mig för att göra klart spanskan så jag slipper göra det i sömnen efter matchen men jag kände ett tvång att mata mina nya fiskar så jag satte mig vid datan och fastnade där. Konstigt? Nej händer rätt ofta... Så nu blir det lite stressigt men vi har samling kvart i sju och linnea kommer och hämtar mig runt halv 7 tror jag så jag hinner nog lite ändå. Fast jag måste ju fixa nåt att äta också, och dricka mycket vatten! Det får jag inte glömma! Aja då måste jag nog börja röra på mig. pusss

:)

Sitter i skolan men vi har ingen lärare. Vi har spanska iallafall. Började klockan 10 för att engelska läraren är sjuk och nu är spanska läraren också sjuk. Ganska chilligt! Och det är spagetti och köttfärssås idag. Faaan va gotttt!!! Slutar 3 idag iallafall och sen är det tagga till match!!

Big days!


Min älskade friend Saini fyller 18 år idag! Stort GRATTIS till henne!

Och igår fyllde bästa Zulkii 17 år också så alla går in på hans blogg och grattar han i efterskott!
Puss på er! ♥

Tjabba

Sitter i skolan och äter godis. Vi har projektdag nu och det vi egentligen ska göra är att läsa 30 sidor i en engelsk bok och skriva upp alla ord man inte förstår och hela boken värkar så jäkla tråkig så jag orkar inte läsa nå mer. Men klockan ett ska vi iallafall kolla på film så vi slutar väl runt 3 nånting idag. Men nu har jag hittat en vecko revyn tidning.. tja tja


My new bff's

Har suttit och lekt med mina nya vänner nästan hela dan. Pluggat också då eftersom jag satt i skolan... Men det är mina fiskar från facebook. Kanon trevliga är dem! Så sorry svennis du har blivit utbytt.



Nu ska jag dra mig till träning. pussss


Snart hemma!


En lektion kvar sen så slutar jag!!! Wihoooooooo


you belong with me

Some say don't give up on someone you can't go a day without thinking about. So I guess I'll just keep wish for a you and me.

Nu är min garderob nästan tom! Har lagt allt jag inte använder i en låda och slängt upp dem på vinden och det är faktiskt inte mycket kvar! Fast hälften av mina kläder är ju iförsig hos nelly så. Sydde ihop mina jeans igen också fast det har redan gått upp :/ Vill ju verkligen inte slänga dem och jag var in på blå för att kolla om dem fanns kvar så jag kunde köpa nya men det gjorde dem inte. Var iallafall och kollade på GIF-IFK idag och jag tappade räkningen på hur många gånger jag gäspade. GIF förlorade iallafall med 3-0 och det var skit kallt! Har världens träningsvärk i vaden efter matchen igår också, det gör skit ont! Måste plugga lite mer nu iallafall. puss




bloggar för nelly.

Hade match idag och vi förlorade stort igen. Fast idag skyller jag på domaren! Men jag gjorde ett mål iallafall. Kom hem runt halv 7 och senare på kvällen kom sanna så vi gick och köpte godis och satte oss och för att kolla på seven pounds. Den var skit bra! Och riktigt trevlig att vara med henne igen, det var ju ett tag sen. Men hon åkte typ precis hem så nu ska jag nog gå och lägga mig för jag är skit trött.

Rubruiken är för att hon tjatar och min hjärna är för trött för att fungerar just nu :)


were stuck with eachother

Nu gott folk, har jag skit tråkigt! Har precis kollat på idol och det var nåt som va skit kul men jag kommer inte ihåg vad det var... Men mamma kom hem med ostbågar och annat chips och massor med godis så nu blir det fettokväll med family skulle jag tro iallfal. Och imorron är det match ute i ockelbo, där han prinsessans nya man kommer ifrån. Långt ute i skogen... Kom och kolla vetthja :) Och min mobil är ju på lagning så jag har tagit johans monil. Och jag har touch skärm på min men han har nån gammal sonyericsson med miniknappar och det är skit svårt att skriva rätt och jag glömmer jämt bor att det inte är touch så jag tror hela tiden att den är sönder. Jag har ingens nummer btw så om ni smsar så förvänta er inget svar. Har letat föjäves efter min kamera halva dan också! Hittade den inte för att den var framför mig. Haha chattade med nelly och hon satt just också och kolla på idol och såg att dem skulle komma till gävle nästa vecka, på tv alltså och det första hon säger är "Ska vi dra dit? Dem kommer ju till gävle!" Hallå föddes du igår eller?!

Haha men roligast idag var nog Hanna!
Hanna - Åh jag är hemma ensam! jag trodde det skulle va skit skönt med det ju jobbigt jag måste ju göra allt själv, gå ut med hunde, diska, laga mat, handdla.. (och så rabblar hon en massa)
Elina - hur länge har du vart ensam hemma?
Hanna - en dag.

Haha det va kul när man satt där iallafall lät som hon hade varit hemma själv minst en vecka, aja ska tagga inför match. Ostbågar here I come!

loving you - Duffy


Det var länge sen jag skrev ett dagens outfit inlägg kom jag på, men det blir inget idag heller puss


let It be

Its friday again. SKÖNT! Igår slutade jag 5 och jag hade träning halv 7 så jag fick lite panik. Hade inte ätit något sen lunch heller och så kommer jag inte från lektionen för att läraren inte kunde sluta babbla! Kom hem kvart i 6 iallafall och så hann jag cykla in på krysset och köpa en risifrutti. Kom hem efter träningen, duschade och sen somnade jag direkt! klockan kanske var halv 10 nånting. Ändå var jag skit trött när jag vaknade imorse. Försov mig lite men jag hann ändå till skolan. Var ju på polhem så lite närmare och rak nerförsbacke hela vägen som dock ledde till lite konsekvenser men aja. Hur svårt är det inte att cykla i stan egentligen?! Vet inte hur många gånger jag höll på att köra in i bilar, människor och träd idag!

Haha jag och vincent skulle redovisa det vi hade om ekologisk mat som var ingent men jag började och vi hade ju bestämt att prata varannan gång fast så blev det ju inte. Han tog över och forsatte hela vägen och avslutade helt utan att jag fick säga någonting mer. Det gjorde ju inte så mycket, förutom att jag kanske får sämre betyg... Juste, fan då! iallafall stog jag bara och garva åt att det kändes som bordet vi stog vid höll på att braka ihop på mitten för att han stog och hängde sig över det. Det var ganska kul men iallafall så mådde jag inge bra efter det Så jag pratade med micke och cyklade hem och gick och la mig direkt. Så jag vaknade nyss. Haha fortfarande skit trött och det känns nästan som att man kan höra det i inlägget eller nåt vet inte jag men whateveer jag har sytt ett pennfodral :) 

Jag vet, jag har blivit kass på att blogga men jag orkar inte och jag tycker allt är så tråkigt just nu så...   


silly boy get out of my head

Sitter på Ekonomin as usual. Idag har jag ätit en ovanligt bra lunch. Eller jaa bättre än vad jag brukar i skolan iallafall tycker jag så jag är ganska pigg. Ska jobba med winkonto nu och sen idag slutar vi 5 :/ hoppas läraren är sjuk igen eller nåt sånt haha. Nelly är sjuk iallafall så nu måste jag cykla till polhem själv. Nu får jag cykla in i buskar helt själv, hur tråkigt blir inte det då :( Eller varför inte cykla in i han ;)

Back On Track

Har inte orkat uppdatera på några dagar men nu tjatar Nelly så jag får väl göra det då. Har varit sjuk sen efter matchen så jag har inte gjort så speciellt mycket ändå. Har haft skit ont i hela kroppen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Fick en smäll på knät också så jag har knappt kunnat gå för det gjort så jäkla ont men nu känner jag ingenting haha. Fast jag mår bättre nu iallafall. Jag vaknade runt 9. Pappa var ledig idag Så vi åkte till valbo för att jag var tvungen att lämna in min mobil för den har dött. Jag inte ens haft den ett år liksom. Skitsak! Det var jätte fint väder ute idag, eller då var de det iallafall. Solen sken och det kändes som att det var skit varmt, men jag frös. Trots att jag hade halsduk och allt haha. Jag har glömt min favorit halsduk på pappas jobb tror jag :( Men nu har jag ingen mobil och det är ganska svårt faktiskt! Efter så Satte jag mig för att plugga lite matte iallafall och sen försöka lära mig lite om ekologisk mat, Nelly tycker att jag är dum i huvet för att jag inte fattat nåt om det men jag gör fortfarande inte det :S Kollade på Idol och fotboll samtidigt så tjaa. Men blää orkar inte skriva mer. puss


trååk

Matchen gick skit dåligt. Vi förlorade med 5-0 höhö och jag va helkass haha. Men det har vi lagt bakom oss nu. Har ingen aning om vad jag ska göra nu. Ganska hungrig men jag orkar inte göra nåt att äta. Finns ingen ork kvar i kroppen heltenkelt. Nelly är sjuk också, buhu för det. Nej men nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv. puss

wihooo

haha jag är vaken! :D Drömde hela natten om att jag kollade ut genom fönstret och det spöregnade och strax efter det får jag ett sms där det står att matchen är inställd. Men det har inte hänt! än iallafall. Och det regnar inte heller. AHHH taggad som fan haha första gången jag är så här pigg innan klockan 9 på morgonen. Måste äta frukost!

It's true

Jag har köpt ett svettband eller vad det heter för att det är så hooottt! Värsta modet 2010 men jag är steget före. Ville bara säga det. Ska sova/äta ännu mer ostbågar och kolla på film nu så jag är pigg till imorron. puss




tagggaaaaaaaa

Det blev korpmatch idag haha. Men först cyklade jag till teamsportia och köpte nya shorts och nya fotbollstrumpor och sen på hem vägen börja det spöregna riktigt rejält. Då var jag glad asså! Innan hade Tuva frågat iafall jag ville va med och spela korpmatch och jag hade inget planerat så varför inte. Och väl hemma hade jag 20 minuter på mig att försöka få med mig några till som kunde spela eftersom vi var för några, byta om och cykla hela vägen tillbaka till nynäs. Jag hann iallafall men jag fick inte med mig några som kunde spela dock. Så vi spelade med en man mindre och jag stog i mål första halvlek hahah utan handskar! Men det gick bra, jag höll nollan ;) Fast jag orkade knappt 20 minuter och hur fan ska jag orka spela imorgon då?! Juste jag har match debut imorgon på åbyvallen klockan 11! Det får man ju liksom inte missa.. Men jag är grymt taggg så nu jävlar!! Ska nog ta och äta en riktig frukost då istället för en påse ostbågar, det håller liksom inte.

sweet

Finally home! Det gick ganska bra att cykla idag! köpte en påse ostabågar på hem vägen också, lööööv it! haha. Men Jag vet faktiskt inte vad jag ska gör nu...  


I'm still breathing

Nu sitter jag här och har företagsekonomi. Det regnar skit mycket så jag är helt blöt :/ Haha på vägen till skolan så cyklar jag och kollar ner i marken för att det regnar så förjävligt och jag cyklar rakt in i en bil som står stilla! HAHA men det var ingen där så jag skyndade mig snabbt vidare. Nu har jag bara så jättejättejätte ont i huvudet, bläää.

god morgon!

Nu är jag vaken! Haha tänk att jag egentligen skulle börja för en och halv timme sen och att några gjorde det. Skadegjädje haha. Men vädret är skit trist! Det har regant mycke i natt ser det ut som. Varför ska det alltid regna dan innan match så planen blir cp och matchen inställd?! Men det ser jätte kallt ut också, vad ska jag ta på mig?!


I follow you until you love me

Har pluggat in engelska glosorna ganska bra nu. Har iallafall inte gjort någonting annat efter skolan. Tände ljus i badrummet och tog ett bad. riktigt skönt men jag hann inte bada så länge. Jag hittade inte min mobil så jag tog med min mp3 in för lite musik och min dag har varit katastrof så varför skulle det bli bättre? Jag tappade mp3n i vattnet! varför fattade jag inte att nåt sånt säkert skulle hända innan liksom... Men den funkar tror jag, torkade den med hårtorken och sen lät jag den va en stund och nu gå det att lyssna på den iallafall. Får väl duga, kanske funkar som vanligt imorron. Börjar klockan 11 imorron, sa jag det? ;) haha. Men jag är ganska trött nu så jag ska ta och lägga mig.

Sagoland - Medina ♥

lyckat.

haha jag skulle laga mat idag eller nyss.. eller tjaa mamma hade gjort den jag skulle bara värma, Men iallafall så satte jag på ugnen. Trodde jag då. och stoppade in köttbullarna och lämnade den för annat. Sen så gick jag ner för att kolla till dem och inget hade hänt, och jag tänkte typ vafan funkar inte ugnen?! Men jag lämnade dem en stund till. Efter ett tag så började det lukta bränt så jag sprang ner och hoppades på att köttbullarna inte hade brunnit upp. För isåfall skulle jag inte få nån mat. Men då visa det sig att jag hade öppnat spisen och på den stog en kastrull med nånting i och det höll på att bubbla över hahahahah. Sen så brände jag köttbullarna iallafall :/

Fick nelly att fixa min blogg istället för att plugga iallafall :) kuligt! Jag tycker den blev fin :)


haha ni kanske inte ser nåt men whatever skaffa glasögon :) pusspåer

trevlig dag. nej!

Vill ni höra om min härliga cykeltur hemåt? :) Jag hann, nästan bli överkörda av bilar, cykla på rött framför en polis, nästan ramla ner för trappor, skämma ut mig (enligt mig då) inför någon, och cykla in i skogen, det var trevligt.

Cyklade jätte snabbt för att.. a jag vet inte varför men vi hade individuella på polhem. Kanske tar typ 10 minuter dit från min skola om man cyklar genom stan. Jag cyklade med nelly och vi skojjade som vanligt och jag blir helt cp när jag är trött och skrattar så hysterisk åt allt möjligt. Och det går lixom inte att skratta och cykla samtidigt. Vi kommer till ett övergångsställe och det är grönt för bilarna men det kommer inga bilar. Eller jo men dem va påväg. Nelly och jacke cyklade över men det första jag tänkte på att det var rött så jag stannar sen vet jag inte vad jag tänkte på alls men eftersom dem hade cyklat över började jag också cykla och just då kommer typ 20 bilar. Så jag stannar med halva cykeln på bilvägen och då alla läsare.. DET GÅR INTE ATT BACKA! Det vart nå fel med cykeln så det gick inte att backa så jag fick lyfta framhjulet så cykeln står på sidan och då blir det grönt, så jag måste typ snurra ett varv för att det va en stolpe i vägen och krångla och precis när jag ska åka så blir det gult fast jag hann cykla över ändå. Efter ett tag kom vi fram till ett annat övergångsställe och nelly sa typ "å nej en polis" och jag svara "nelly gör inget dumt nu!" Och så var det rött där med men jag bara kör rakt över. Vet inte vad jag tänkte på. Men jag tor inte poliserna såg mig eller dem brydde sig iallafall inte, ingen skada skedd ju. Dem tänkte väl "aa ännu en dum ungdom". Men väl på polhem och ska upp för trapporna så snubblar jag! Suck säger jag bara. Sen påväg upp för dem 1000000 trappstegen så krockar jag ihop med en tjej eller nåt. Sen visa det sig att våran lärare var sjuk så vi skulle inte ha nån lektion. På väg tillbaka sa jag till nelly att jag inte ville gå på stan och hon tyckte att jag lät som en fjortis så hon sa nåt och jag började asgarva samtidigt som jag vinglar runt på cykeln och försöker trycka ner min väska i en övefull korg och jag kunde knappt andas och precis då går söt E förbi. Och kolla som om jag vore psykisk störd eller nåt vilket iförsig kan stämma ibland men det var pinsamt :( Iallafall så ville nelly förbi söderkebab affären eller vad den heter och kolla på nån så vi tog värsta omvägen och på en jättejättejätte smal väg går en tant i 10 Km/s så jag kommer inte förbi. Och hela vägen hem ska nelly prata som videoblogg fjortisarna pratar för att jag enligt henne pratar så. Men det vara bara en gång, eller kanske två när jag härmade booisofsweden emil när han svävar i luften. Jag är kär i han btw. Men iallafall hon pratar inte lågt heller utan hon skriker! Skit högt också! Men nästan hemma så cyklar vi över en väg och direktefter måste man svänga och jag vet inte hur nelly kan få tillstånd att cykla men jag cyklade rakt in i skogen och krockade med en buske. Jag måste hålla i växelgrejen också när jag cyklar för annars går den ner på ett och då skär jag upp halva foten på pedalen. Men nu är jag iallafall hemma! Tack för att jag överlevde. Imorron börjar vi vid 11 nångång så det är skönt. Puss på det. Oj långt inlägg men whatever. puss



dagdrömmer

Kul att pluggandet går bakåt och inte framåt.

skola. daaah hihi

Sitter i skolan och pluggar lite ännu mer matte. försov mig så jag stressade som fan till skolan för att inte komma försent och så har vi ingen lektion. Suck. Men iallafall slutar 5 idag så jag ska nog ta och hänga mig. Nejdå imorron är det ju fredaaaaaag :)

sweet dreams

Rohanna ska lägga sig ovanligt tidigt ikväll. Har jätte ont runt hela midjan! Skit konstigt, vet inte vad jag har gjort. Ska iallafall sova nu. godnatt

I call it a lesson learned

Mådde inte så speciellt bra så jag stannade hemma idag och då har jag hunnit göra klart spanska, religion och matte läxorna! Go Girl!! Annars har jag inte gjort något speciellt förutom att sova typ och bytt vatten i svennis skål. Asså jag fattar inte, jag köpte en fisk för att kunna slippa ta hand om den mer än att ge mat om ens det. Han är helt sjuk! Men nu ska jag ner och äta con mi madre puss





tisdag

chacha! hahaha jag har skit tråkigt. Nej men det blev inget brev idag heller, jag måste värkligen skärpa mig nu! Har redan fått skit mycket läxor och jag har inte börjat med nåt, bläää! Fast kanske hinner göra nåt nu innan jag går och lägger mig. Inte så speciellt trött än. Fast det blir jag nog så fort jag tar fram böckerna. Men det har iallafall varit en ganska lugn dag idag. Började vid 9 och slutade lite efter 2 eller nåt. Sen hem och inte gjort ett skit, kommer iallafall inte ihåg nåt förutom att maria var jätte sur på mig för att jag kallade henne fjortis och sa att jag var en idiotiskfejkblablabla och jag vet inte vad haha. Nu ska jag iallafall sova eller göra nånting annat, puss 


vaaah?!

MAMMA HAR SLÄNGT MITT SMINK! :O


Soligt är det iallafall

Äntligen hemma! Det där med winkonto gick inte alls så bra. Jag suger på winkonto och winkonto suger helt och hållet! Det går liksom inte. Jag cyklade hem och åt en macka till lunch och den va skit äcklig... Jag ska sluta klaga på allt, då blir nog ganska många glada. Men eftersom jag inte skrev spanska brevet igår för att jag inte hade pappret man skulle följa hemma så jag ska tag i det nu. Jag kanske kan sitta ute nu när det är fint väder och allt. Aja puss.

sexy bitch - David guetta

Zlatan gjorde mål i första seriematchen också. KUNG!


Jag hatar winkonto!

Sitter och knoddar winkonto nu. Buhu! skit tråkigt och segt och jag har fått hjärnsläpp så jag kommer inte ihåg ett skit! ÅHH Jag vill hem och sova!

RSS 2.0