otur for life... eller?

Jag har tappat bort min tur ring, fast mina arband verkar funka lika bra. Men ändå jag vill ha tillbaka min ring!
Var i stockholm igår iallafall och träffade min burds, hade sjukt ont i huvet men det är alltid lika kul :)




I Love This

Shoos! Har precis duschat nu. Vi hade sovmorgon idag en timme eftersom våran lärare skulle på möte och när jag har sovmorgon vaknar jag aldrig i tid. Vi skulle alltså börja halv 10 och bussen gick kvart över 9. Jag vaknade 10 över 9 så jag skippade individuellavalet och åt frukost för en gång skull. Skolan var som vanligt ganska oförståerligt och efter så drog vi till mingel. Har varit där 3(!) gånger i rad nu. Får inte bli så att jag börjar gå dit varje dag! Fast Nelly bjöd på lasagne så det va lungt. Vi satt där med julia nån timme och vi hade så sjukt kul! Älskar! Sen drog vi och bowla och det var minst lika roligt. Disco bowling och vi ägde, I promise! Sen att idol var grym gjorde ju inte kvällen sämre heller. Det här gör vi oftare, Lova!

Alive - Leona Lewis















Bilder tagen från nelly för att jag är lat :) 


Engelska lektion

Jag har ingen aning om vad vi ska göra den här lektionen trots att han berättade det nyss.


Prov Fika Bio

kom precis hem från stan och jag har varit och kollat på bio med mamma och bror. Kollade på 2012 och den var faktiskt väldigt bra. Satt och skakade filmen igenom! Gjorde prov innan också, skippade hela skoldan och bara kom till provet men minnet sviker som alltid. Det gick inte så jätte bra med andra ord. Nelly sa att hon kunde bjuda på fika så vi drog till mingel och bar och satt där nån timme också. Efter bion väntade vi på bussen som aldrig kom hur länge som helst så vi tog taxi istället och det visade sig att bussarna hade slutat gått redan vid 11. Det var skit kallt! Imorron har vi sovmorgon! Viktigt!


tidsfördriv

Som jag alltid gör när jag har tråkigt, antingen letar kläder eller ritar lägenheter, så har jag gjort det nu också. Åh jag vill bara sluta och åka hem, men då måste jag plugga natur så egentligen inte.

Skor: Caterpillar
Jacka: Wesc
Klocka: Jet Set
Halsduk: Gina tricot
Väska: Adidas



projekt tisdag

Sitter i skolan och gör absolut ingenting! Vi börjar igen halv 2 och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Nelly är inte här nu, annars hade vi kunnat gå på stan eller nåt och jag har inte natuboken i skolan så det kan jag inte plugga heller. Jag fördröjer min tid med facebook spel som börjar bli så sjukt tråkiga.

Elsa Hosk


Genetik och allt vad det är...

Hade tänkt plugga idag men det har inte gått så särskilt bra. Prov om två dagar. Det känns inte riktigt bra. Har läst ungefär 2 sidor haha. Men träningen är inställd imorgon, tur för mig. Fast jag har ju läst igenom sidorna förr men ni vet hur mitt minne fungerar, inte alls med andra ord. Har precis ätit en middag för typ två och på bordet framför mig har jag ballerina kakor, en påse ostbågar och en cola så att träningen är inställd kanske inte är så bra ändå... Men jag ska nog klara av att hålla mig vaken ett tag till iallafall. Naturbok va beredd på att bli sliten! or not...

Angel - Kate Voegele

 


H&M






matte lektion..

Har suttit och designat en klänning på Your Moda.

 


Love

Tur att det är jul och jag fyller år snart!


Smycken från Thomas Sabo, sjukt söta och fina! Perfekta presenten! Jag vill ha!!


Trendiga, snygga svarta boots och metall gråa pumps med lila klack(!) båda från din sko och höga snörkängor från vagabond, finns på scorettÄlskart! 


Klockor i massor av olika snygga färger från Jet Set som inte alls är så speciellt dyra. En av varge färg skulle inte vara fel!

I love It!


Röd

Vi hade skridskor på idrotten idag och jag som knapp kan stå på ett par skridskor! Stannar gör jag genom att krascha in i sarjen så ett svullet knä och ett antal blåmärken får jag stå ut med ett tag framöver. Jag kan knappt böja på vänstra knät för att det gör ont! Men jag har iallafall klarat av att städa rummet så det ser lite bättre ut nu.

På ta om ingeting jag skrev om innan så är Kents nya skiva hur bra som helst! - Bäst var ordet!


kanske borde jag städa...


Så här ser mitt rum ut just nu. Lagomt pinsamt, men jag orkar verkligen inte städa! Pappa klagade över det i morse och sa att han aldrig skulle gå in i ett rum som såg ut så här och det är ju en födel iförsig...


can you meet me halfway

Åh vad jag hatar att inte kunna sova på nätterna, bara ligga och snurra och tänka på alldeles för mycket. Jag kommer förmodligen inte kunna sova i natt heller för att jag har sovit ungefär hela dagen. Åkte hem tidigare från skolan för att jag inte alls mådde nå bra. Vaknade för någon timme sen och jag kom just på att jag inte har ätit något på hela dan. Förrutom hårdbröd till lunch. Kanske ska ta och göra det...


med syster

Har varit ute på promenad med maria och så var vi till mcdonalds och köpte cheeseburgare. På väg hem så gick vi till maxi och handlade me mammi så det blev kyckling paj till middag för att mamma är lat :)











Jag har på mig skjorta från veromoda, kofta från HM, byxor från veromoda och skor från scorett.


youre so unusual


Jag vet inte riktigt hur jag ska göra men jag ska klara det!

Nu ska jag ut :)


I just want to be happy

Piggare den här kvällen än vad jag brukar vara nu för tiden. Fast inte lika pigg var jag imorse däremot. Min veckarklocka ringde inte! så jag vaknade av att Maria kommer in och tar min plattång och då va klockan redan strax innan 8. Men jag vaknade ändå inte utan somnade om innan nelly smsade och tvingade mig gå på individuella valet, fast hon själv hade inte tänkt att gå. Efter skolan blev det iallafall mingel & bar där vi satt i några timmar och bara chillade. Och hon tvingade mig att lägga 70 kronor på en paj som inte ens var god. 

Nu är jag iallafall ny duschad och så har jag målat naglarna. Red is the new old trend!




ego rules...

Ego rules läste jag nyss, I like that! Pluggade ihjäl mig i onödan igår iallafall. Kom till skolan skit taggad och då hade hon flyttat fram det för att hon skulle bort. Jobbigt liv man kan ha ibland. Struntade i modedesign lektionen och åkte hem och stickade istället. Jag har kommit en bra bit nu! Och så har jag ännu en gång städat garderoben medans jag väntade på att kunna åka på träning. Tjaa det är vad som har hänt idag.


jag önskar att...


Har suttit hela dagen med spanska så om jag inte klara provet imorgon så ger jag upp!


varje års bästa bok är här!




Skolkatalogen!!


Sugen på bättre tider...

Jag kom 45 minuter försent till skolan idag haha. Fast vi hade eget arbete hela dan och inga lärare var där så jag kryssade för att hade varit där hela dan. Lungt det där vetni, fixar man utan problem. Har allt för mycket att skolarbete som måste vara klar den här veckan och hela tiden tror jag att det typ är torsdag och jag är inte ens nästan klar med allting. Det känns lite som att jag har jobbat jätte bra idag fast samtidigt känns det som att jag inte har fått någonting gjort. Så jag måste verkligen plugga! Tänkte iallafall börja träna idag då foten ser mycket bättre ut. Men ska jag vara ärlig orkar jag verkligen inte det. Jag orkar inte ens gå hemifrån till busshållplatsen och vad är det, typ 50 meter dit. Knappt, kanske inte ens 20! Fast det är bara en timme, det ska jag nog klara. Bara det inte är 96:ornas tränare vi har. (Haha ja, jag är så dålig att jag måste träna med 96:orna.) Sitter förövrigt inrullad i mitt täcke så vi får se ifall jag kommer iväg över huvudtaget. Puss

Ave maria - Beyoncé




novembers vecka nummer två

Tjabba I am back! Idag har jag bara varit i skolan typ. Har varit dö hungrig hela dan! Hann inte riktigt äta frukost så jag tog ett äpple på vägen istället och det var typ kanin mat i skolan så har nästan inte ätit nånting! Sen finns det ingenting att äta hemma heller då mamma är typ sjuk och ingen orkar handla. Så jag sitter och äter små mint tabletter som vi frick i skolan för några veckor sen. Inte så mättande dock.

Igår städade jag iallafall rummet och garderoben så nu hänger det kläder lite överallt för att jag inte får in dem fast mitt bord är nästan helt tomt om man jämför med innan. Har dock fortfarande inte hittat min ring! Trodde att den låg på bordet under allt men det gorde den inte och jag kan inte heller komma på vart jag har lagt den. Fas jag har fått tillbaka min mobil nu iallafall! pappa var och hämta den igår. sweeet!

Why don't you love me - Beyoncé




Torsdag.

Tjobree! Äntligen hemma nu efter att ha stått ute i regn och väntat på bussen. Dagen har iallafall varit ganska bra, om man bortser från att det gör jätte ont i armen bara jag rör på den. Gefle IFs fys tränare var på våran natur lektion och pratade om vad man bör äta och inte äta typ och just nu sitter jag och trycker i mig en påse ostbågar. Om jag tog in nåt om vad han sagt får ni avgöra själv men jag själv tycker att jag lärt mig en del. Tillexempel att jag antagligen kommer att få diabetes när jag blir äldre :(

Som jag skrev innan så snöade det iallafall idag och vi hade ingen ekonomi så jag var tvungen att cykla hem i motvind och det snöade rakt i ansiktet på mig + att jag hade luvan på så jag såg knappt något. Men iallafall så kom nelly och hennes mamma och skjutsade mig till mode design lektionen där vi skulle sy om något nytt av ett plagg så jag sydde en jeansväst av ett par oversize jeans ben. Duktig är jag! :)


det snöar...

Det snöar i Gävle för er som ville veta :) Bläää, Sommar tack!

sleepy

Har sovit bort hela dagen! Jag har satt väckarklockan på mobilen på halv 7 men kände att jag kunde sova ett tag till och istället för att znoosa så stängde jag av den. Vi skulle ha temadag på högskolan klockan 9 med teater och föreläsningar om droger tror jag men missade den då. Mamma kom in halv 11 och frågade om jag inte skulle till skolan idag och då kändes det lite som ingen idé. Istället somnade jag om och vaknade klockan 3!

 

Tränings start

Om en halvtimme börjar första träningen igen efter uppehållet men jag kan inte vara med för att min fot inte vill bli bättre lite snabbare! Det har ju ändå gått några veckor liksom. Men jag antar att jag få vila den här veckan och sen så får vi se hur det går nästa vecka. Jag har ju inte rört på mig så speciellt mycket heller under uppehållet även fast vi lovade att jogga, så hur bra konditionen är just nu återstår att se. Jag har ju fortfarande inte fått tillbaka mina joggingskor från skolan iförsig. Och om jag blev glad när jag fick reda på att vi tränar på IP! Då slipper jag gå så långt haha. Men jag ska ta och vandra upp dit en stund kolla iallafall har jag bestämt.

Nu har jag överlevt 8 timmar efter att ha tagit sprutan, det är ju bra.

vaccinerat mot svininfluensan!

Tog spruta idag och hur nervös var jag inte innan! kändes som att jag skulle spy när som helst och jag kunde knappt andas. Hemskt! Men jag klarade mig fint. Fast min arm är död och det gör faktiskt ganska ont ibland, jag cyklade hem också. Inte så lyckat haha. Undrar hur det kommer att gå för maria, hon är skit rädd för sprutor hahaha! Nån hade spytt på toan hörde jag också. Stackare! Och halva skolan började gå baklänges efter haha, på skoj då men det va lite kul :D

Bad romance - Lady Gaga


hjälp!

Okej nu är jag jättejätte nervös! Fick reda att vi ska vaccinera oss mot svininfluensan imorgon istället för på onsdag. Mamma och pappa har redan skrivit på pappret så jag antar att dem vill att jag ska ta det men jag håller på att dö. Jag är inte rädd för sprutor, har aldrig tänkt så mycket när jag ska ta det eftersom jag ständigt fick ta blodprov när jag var liten för att jag var helt cp så jag vet inte varför jag blir så skakis nu. Vad händer om man inte tar sprutan och vad kan hända om man tar den? Det är klart att jag inte vill ha svininfluensan, vem vill det och då måste man ju ta sprutan men när man varje gång slår upp tidningen och läser konsekvenserna om man tar sprutan blir man ganska rädd! Det kanske är som fågelinfluensan. Inte för att jag vet vad fågelinfluensan var men den försvann ju nästan lika snabbt som den kom och då tänkte man ju inte alls på det. Det kanske försvinner snart. ÅÅH jag kan knappt tänka klart! Och bilden på en spruta som dem lagt in skolsidan gör ju inte saken bättre. Kan inte ens gå in där bara för att jag inte vill se den, åå nu mår jag illa!

give me more time

Nu kan jag berätta lite om vad jag har gjort idag. Vaknade vid 12. Jag hade tänkt åka till onoff och hämta min mobil då egentligen fast jag hade inte vaknat än. Sa åt maria att väcka mig klockan 10 så hon vaknade då, skit sur bara för att väcka mig och sen gick hon och la sig igen haha. Fast jag somnade ju om. Jag skulle ju sälja lotter med linnea från 14-16 så jag missade halva aik matchen. Men dem VANN ju som sagt! Tänkte hämta mobilen efter lotteriförsäljningen men linnea erbjöd skjuts hem och vädret var sämst så jag orkade inte. Så jag åkte hem kollade på resten av matchen och gjorde en banan smoothie. Banan, mjölk och isbitar. Lätt att göra, gott och nyttigt! Sen har jag bara pluggat lite och tittat på tv. Imorgon börjar skolan och jag orkar verkligen inte! Jag behöver seriöst minst nån vecka till!

Är det bara jag som ser att min blogg ser helt cp ut?!


AIKAIKAIK!!!

SM-GULD TILL AIK!! FAAAN VA GÖÖÖTTT :D:D:D


RSS 2.0