I need you like a heart needs a beat

Sitter helt ensam med någon/något som inte verkar gilla min musik och funderar över om jag är hungrig eller inte. Och även om jag skulle va hungrig så orkar jag inte fixa mat iallafall... Jobbigt allt ska va då!

mobilblogga

Kan inte sova så jag kom på att prova blogga från mobilen nu när facebook börjar bli rätt tråkigt och ingen svarar på wordfeud.. Fattade ingenting först men nu funkar det ju. det va rätt jobbigt att skriva dock. men nu har jag lärt mig nåt nytt iallafall. alltid kul. kanske ska försöka sova nu då.

Always know that you shine brighter than anyone does

Slutade med att vi åkte till valbo ändå, handlade det han skulle ha och sen äta på donken. 
Nu duscha sen sova ihop de sömntimmar som försvann från inatt.



sova är överskattat säger vi...


Trodde att jag skulle kunna sova gott inatt men så blev det inte. Lyckades somna innan tolv iallafall, fast det kändes knappt som jag sov. Kändes mer som att jag bara blunda medan allt flög förbi genom mitt huvud. Vaknade igen stax innan tre helt svettig fast jag frös och så kunde jag inte somna om. Fick en känsla av att jag inte va själv i rummet och så fort jag blundade så hörde jag nånting. Spendera den tiden och försökte kolla om kalle va vaken fast det gick inte så bra men han läste nog mina tankar eller nåt för precis efter så skickade han ett sms. Ingen av oss kunde somna så vi prata i telefon i ungefär exakt en timme och i stortsätt hela samtalet handlade om att han inte kunde höra vad jag sa typ. Iallafall trodde jag att jag skulle somna efter det för klockan blev rätt mycket men nej... jag låg vaken tills typ halv nio och sen somnade jag, drömde att jag höll på att bli mördad och vaknade tio, blev lite rädd och kände inte för att sova igen. Det va tänkt att vi skulle till valbo och handla lite idag men kalle blev sjuk så jag ska nog sova bort hela dan istället... Eller nej kanske tar en sväng förbi jessica istället.


We all wanna be somebody's one and only


Fick nog i mig för mycket popcorn och cola. Har väldigt ont i magen. Har väldigt ont överallt, funderar på att kanske sova... Men jag hade en trevligt kväll med edward och jacob iallafall, så nu sover jag nog gott!

Sova till den här fina låten är det jag ska göra!


Edward här kommer jag!

Fick gå på bio idag istället! Blir såklart Twilight - Breaking Dawn med mamma och och maria eller bara maria, jag vet inte riktigt. Skapligt glad just nu iallafall. Hostar inte lika mycket idag heller som tur är för resten av biobesökarna.


HAHA jag dör

Blev inge bio för jag råkade somna, så typiskt. Så nu är jag inte trött längre eftersom jag redan sovit typ hela dan... Så jag fördröjer tiden med att skoja lite med kalle, har nog inte haft så här kul på ett bra tag, haha! Skrattar så jag får ont i magen och hostar samtidigt så jag inte kan andas, och sluta kan jag inte heller haha. Han blev dock lite ledsen så jag va tvungen att sluta. Men haha jag kan inte sluta skratta. Puss kalle jag älskar dig <3



så du vet...


I want you to know that your're the only one for me




favorit låt föralltid ♥

Losing you is like livin in a world with no air

sitter med hundra lager tjocktröjor och byxor inlindat i hundra filtar men fryser ändå. Ser för tillfället ut som en björn. Säkert minus hundra grader här inne också. Och så hostar jag nästan ihjäl mig, hinner knappt andas och kan inte svälja. Det är lite synd om mig faktiskt. Det va tänkt att jag skulle ta en runda på stan med jessica och tom idag men jag kände inte för att gå ut så jag har suttit och kollat på musikvideor istället. Nästan lika kul... Jag hoppas mamma går med på att bjuda mig på bio ikväll. Det ska jag nog klara av.



trötter

Sitter och försöker hålla mig vaken. Går inte super bra måste jag säga. Känns som att ögonen är helt uppsvällda och snart ploppar ut typ, svider gör dem också. Anledningen till att jag inte kan gå och lägga mig.. Arlene vägrar gå hem. Hon sitter just nu och noppar ögonbrynen. Palla liksom. Aja tur att jag gillar henne ändå. Annars skulle hon inte finnas längre efter det här inlägget...


Jag <3 Jessica


R.I.P byxor

Skulle prova gå ner i spagat men det visade sig vara en dum idé...


tröstäter glass i min ensamhet

Fast jag sitter med maria som också är ensam så vi är ensamma tillsammans.


Åh vad jag gillar min nya bakgrundsbild!


Älsklings Piroz kommer hem!

Piroz berättade just att han hade bokat biljetter hem till sverige vid jul!!! Nu är jag superglad!



Börjar mitt nya hälsosamma liv med en påse godis


Lätt värt!


hey love

Har varit så stolt över mig själv att jag glömde äta lunch, men nu är maten fixad. Mamma har köpt hem nå ost pulver som blivit min nya bästa vän. Funkar till allt från soppa till pannkakor och jag älskar den! Så nu ska jag äta och snart kommer jessica förbi!



Uppe med den lataste tuppen

Nu är jag uppe! Sitter i köket och äter underbar frukost samtidigt som jag försöker överrösta mamma och hennes tv på högsta volym med musik. Jag vinner iallafall. Grannarna kan inte gilla oss, hoppas vi blir vräkta eller nåt. Sen blir det nog en morgonspromenad. Eller tvek nu när jag såg att det va frost ute. Vi får se vad dagen har att erbjuda!


så var det väl slut på mina feta dagar då

Jag och tom har bestämt oss för tävla om vem som kan träna sig till snyggast kropp i en månad eller nåt sånt. Ska bli intressant. Speciellt då träning är något jag skulle kunna dö för att slippa. Men tom hade en fin aledning och man måste ju börja nångång. Känner jag mig själv rätt så kommer det här med att träna gå åt helvete och jag fortsätter äta "fetmat", men jag kommer vinna ändå så det gör nog inte så mycket. Men fram till 16 december alltså...



All day, all night

Natten kommer förmodligen spenderas med wordfeud. Som jag har saknat det! Var iallafall hos kalle och lagade mat idag, hela dagen. Eller kalle lagade mat, jag kollade mest bara på. Sov en stund också medans han och niklas spela dataspel. Funkar inte riktigt för mig att vakna sådär tidigt tror jag. Tio är tidigt för mig! Åkte sen hem för att jag trodde jag skulle övningsköra men pappa hade typ somnat när jag kom hem. Imorgon kommer jessica förbi en stund och förhoppningsvis kan jag fortsätta med övningskörandet och efter det fotbollskväll skulle jag tro. Blir nog en bra dag.


Hittade en bild på mig i framtiden! Galet, facebook har ju allt.


kolla vilken fin present jag fick av bästa kalle då


En telefon lika stor som min hand!


Gomorron

Jag är faktiskt vaken, tro det eller ej! Nu ska jag åka och väcka kalle.


Your love is ultra magnetic and it's taking over

Så här tråkigt har jag just nu att jag faktiskt bloggar... Nej då men jag satt uppe till fem inatt med maria för vi va hungriga och det gjorde att jag vakna vid ett idag men låg kvar och "vilade" i några timmar. Det har jag faktiskt bara gjort idag, vilat. Spenderade hela dagen i sängen gjorde jag. Ska jag nog göra resten av året faktiskt.


just set me free and let me be


fredagsmysat

Idag har jag spenderat dagen med jessica i stort sett. Hon kom hit till två ungefär och så satt vi och pratade och drack te. Det tog väl en så där två, tre timmar och sen åkte hon hem för att äta och jag gjorde som vanligt inte speciellt mycket. Och vid sju tog jag bussen för att möta upp henne igen, handla lite godis och chips och sen vidare till kim där vi kollade på idol och drack vin. Eller dem drack vin, jag drack cola. Jaja nu är jag iallafall hemma och ska sova var det tänkt. Ska försöka vakna rätt så tidigt imorgon!



Hej snygging vill du gifta dig med mig?


I think my heart skip a beat again

Det blev mycke sova, lite hockey, lite köra bil och väldigt mycket avicii idag. Mamma väckte mig för att klockan helt plötsligt va ett men jag sov vidare till två. Gick upp och gjorde hamburgare och sen väntade jag på att klockan skulle bli åtta så jag kunde åka till pappa och sen köra bil hem igen. Haha kul liv. Hann kolla cirka 20 minuter på hockey däremellan också. Nu har jag även hittat mitt busskort så jag kan börja utforska staden igen. Ska bli kul.


fast Avicii gör så att jag inte kan sova...


Guess what

Ikväll ska jag sova tidigt. Ska dricka upp mitt te och sen gå och lägga mig! Ja faktiskt!


who do you think you are, runnin round leaving scars


Crash into me at full speed, We can collide







I'll pick you up when you're down, Be there when no one's around


Baby lets get lost


Drog mig ut på en presentjakt i sista minuten igår men lyckades hitta något tre minuter innan allt skulle stänga. Trodde de skulle gå snabbt men det gjorde det visst inte. Träffa jessica en stund innan jag drog vidare till Gabi. Det var rätt trevligt faktiskt. Och så åkte jag vidare till skutskät och kollade på film med simon, matte, kalle och niklas. Och så sov vi i stort sett bort hela idag, som vanligt. Nu ligger jag här i min ensamhet igen och kollar på benjamin button. Imorgon bär det av till stockholm tror jag.


What doesn't kill you makes you stronger

Slutade med att jag låg uppe och väntade på att kalle skulle vakna imorse för jag inte kunde somna. Var för rädd för att blunda. Det kändes verkligen som att nån stog och stirra på mig eller nåt. Obehagligt var det iallafall! När han väl vaknat och svarade somnade jag direkt dock. Ikväll blir det iallafall att åka till hille och gratta och fira gabi en stund och sen en skräckfilms kväll dumt nog, tror jag. Känner mig grymt elak mot mig själv ibland.  


You know I dream in colour

Fick spendera natten med marias mobil för den här gången så jag har suttit och spelat wordfeud tills alla lämnade mig och gick och la sig... så jag antar att jag också får gå och lägga mig då. Godnatt gott folk!



Now I know dumb plus dumb equals you

Lyckades somna efter filmen igår iallafall. Runt 4 inatt tillsammans med Maria. Inatt verkar jag bli ensam dock. Ja förhoppningsvis helt ensam isåfall. Var förbi stan med jessica och tog sen en fika och en väldigt lång kvällspromenad genom boulongern. Sedan hem och äta och kolla på handboll och nu bröllopsfotografen som suger.



We're young enough to say, Oh this is gotta be the good life

Var på kryssning på måndag och tisdag och bara därför trodde alla att jag hade dött... Det va ju trevligt. Mamma köpte ansiktstvål och kräm och alltihop till mig för sammanlagt kanske 500 kronor och så glömde jag tvålen i hytten haha! Blev lite ledsen så jag gick och la mig och trodde mamma skulle få damp på mig imorse men det enda hon sa va "åh vilken otur"... skumt! Iallafall, ikväll så har jag gått med på att kolla på paranormal activity på bio. Har lite ångest men jag ska nog klara det. Jag hoppas det iallafall. Tur att maria har höstlov och jag har en stor säng så jag kan tvinga henne sova med mig. Men först ska jag förbi kalle så jag slipper dö av uttråkning och ensamhet.






Vi körde pengarna på bordet med mina marianne tillsammans med teveprogrammet också, tanken va att de marianne vi förlorade skulle slängas ut i havet men maria vågade inte...

RSS 2.0