This just sucked

Min plan om ett avsnitt per kväll funkade inte och slutet sög! Det sög verkligen det var det sämsta jag sett och jag fattar inte hur dem tänkte och gjorde ett sånt slut! Jag fattar ingenting DET SÖG! Nu ser jag suddigt och ska sova!ÄR SKIT ARG! Jag hatar life unexpected!

Det är sällan jag och maria har något att göra..


hold my hand just in case

Blev väckt av nelly som tvinga ut mig på en promenad och nu ska jag ta en runda på stan och fördriva tiden. Blir nog trevligt!


Kan inte sova...

Jag har laddat ner hela andra säsongen av life unexpected och bestämt att se ett avsnitt varje kväll innan jag går och lägger mig men jag kan inte sluta kolla. Jag är rädd att avsnitten ska ta slut!


misslyckad lasagne - check!

jag är rätt bra ibland :)


no more nightmares


för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Igår blev det en dag med nelly sen hem och duscha och så vidare på middag med sanna och några och så avslutade jag med en drink på interpool med billy och david. Och idag har jag städat mitt rum hela dagen och rensat garderoben så jag fått upp kläderna från golvet åtminstone. Men så ringde mamma och sa att hon ville ha min hylla så det är lika mycket grejer på golvet nu som det va innan. Så kaos mitt liv känns just nu...


hela livet var ett disco

Det är fint när mamma är på bra humor och gör massa god mat och förrätt och efterrätt och allt möjligt, det är mindre fint när ingen orkar äta upp och hon blir bitter...


allt för dig :)

Eftersom kalle uppdaterar min sida 100 gånger om dagen så tänkte jag göra ett inlägg! Utgång igår blev nog deffenetivt sista gången i mitt liv! Den här månaden åtminstone. Men eftersom vi skulle fira kalle så var jag ju tvungen att gå ut.. Han önskade sig en tjej och en båt i present och en tjej och båt fick han för så bra kompisar är jag och tom! Lyckades sen på ett häftigt sätt döda min älskling... jag har för mig att jag tappade den i toan och sen tog upp den och sköljde av den och han drunkna nog. Dock vaknade han till liv senare idag och funkar nästan so0m vanligt, bara lite handikappad så där.. Ska förhoppningsvis åka in med han till sjukan imorgon. Som det vanligtvis slutar när jag och kalle festar ihop så blir han stupfull och jag blir den som får ta hand om honom och den här gången var inget undantag, men det gör ingenting för jag börjar vänja mig plus att han lovat att jag ska få bo hos honom när han flyttar! Idag blev därför en total bakisdag med maxmat och och kvällspromenad. Nu ska jag sova i mammas stora säng för hon har bestämt sig för att inte sova hemma inatt. Supernajs!

RSS 2.0