Nu gick tiden sakta

Sitter här och äter choklad och väntar på att klockan ska gå! Känns som att den borde vara typ runt nio nu eller nåt men nej inte ens sju... Har spenderat dagen med käraste jessica. Skjutit bubblor och spelat wordfeud har vi gjort. Sen satte vi oss och kolla på Tarzan med nora och snart blir det bio med kalle om bara tiden kunde gå lite snabbare!


Make this dream the best I've ever known

 


äggmacka och hockey, vilken suverän kombination!


Ett extra bra avslut på en bra dag!


I will be fine, just say you’ll stay forever mine


awesome

Myser med jessica med tända ljus och chips och med dip, Super trevlig kväll att se fram emot!


jag tror det blir en bra dag!

Jag har börjat blivit jätte duktig på att vakna tidigt, idag vakna jag nio! Nu väntar jag bara på att Tom ska dyka upp sen ska vi ta en trip förbi valbo och så ikväll ska jag och jessica ha myskväll. Blir awesome!



Death is peaceful, easy, life is harder


Baby you, you got what I need, you got my sunshine

Har skjutit bubblor hela natten! klarade äntligen den omöjliga banan som jag varit fast på i flera månader, stolt faktiskt. Nu är jag fast på en ny bana. Och Nora har sprungit upp och ner i panik hela morgonen för att vattnet inte verkar fungera, som om världen skulle gå under... Speciellt tyst är hon inte. Nu ska jag äta något, sminka över tröttheten, ta mig ut till arbetsförmedligen på nåt möte och sen träffa min bortglömda vän nelly som varit spårlöst försvunnen senaste halvåret. BLir nog trevligt.


Tror du att kärlek är som sångerna vi hör

Började dagen med te tillsammans med jessica och pratade om lite allt möjligt och sen åkte jag vidare ner på stan för att leta presenter med kalle och tom och nu är jag super trött! Ska dricka te igen för att lugna själen lite och sen sova.


-

Haha åkte till skutskär på "fest" i lördags, blev ju inte riktigt som jag tänkte att det skulle bli men det va väl helt ok ändå. Istället för fler vänner slutade det med fler ovänner men det va inte mitt fel... Det är lite som man kan skratta åt det efteråt. Resten av helgen har jag typ bara sovit. Nu ska jag ut och äta med piroz som kommit hem igen. Kunde inte varit bättre timing faktiskt. Så kan jag fortsätta vara glad! Ni är det bästa som finns ♥




I've missed you quite terribly

I only know that I am better where you are


Se där

Råkade somna vid sju och vaknade tio. Har hunnit städa, nästan ramlat ner från vinden, slängt massor med onödigt skräp och åkt till max för lunch. Pappa bjöd mig mig på max för att jag åkte med till återvinningen och slängde sopor. Mellan pommes för fyra smältost räckte inte. Fast det var pommesen som blev kvar så det gör ingenting, bara inte osten går till spillo. Pappa har äntligen fixat mitt trådlösa internet så nu kan jag sitta vart som helst igen! Lite borta i huvet är jag men sova är förbjudet innan nio ikväll och den lagen är helig idag.


brb självmord

Dör lite just nu. Jag kan inte sova, har ingen mobil, mitt trådlösa internet fungerar inte och äckliga cp datorn här nere vill inte samarbeta. Klarar inte av att bara ligga i sängen och inte göra nånting förutom att tänka längre. Fundera på att inte gå och lägga mig alls inatt utan bara sitta uppe och vänta in dagen och sen gå och lägga mig tidigt imorgon kväll. Eller nu ikväll... Fast jag har inget att göra och det är alldeles för ensamt. Jag har precist tryckt i mig gårdagens middag igen enbart för att jag var sugen på ostpulver men jag var inte alls hungrig så nu har jag bara ont i magen. Kollat klart på alla filmer jag har på datorn TVÅ gånger. Målat naglarna, "ångrat" mig och målat om tre gånger. Ätit ännu mer av nån konstig anledning. Borstat tänderna fem gånger. Åh orkar inte...


vad ska jag göra nu då...

Facebook verkar vara sjuk, för det vill inte fungera riktigt som det ska iallafall.. Lite förskyld typ. Hela min dator verkar vara sjuk. Jag antar att gud vill att jag ska dö uttråkad inatt för sova verkar han aldrig vilja att jag ska kunna heller.

Vilken färg har själen älskling

Hola! Idag har jag hjälpt tom att shoppa hela dagen! Eller ja från klockan fyra. Somnade elva igårkväll och vaknade två idag så jag har sovit i typ femton timmar. That makes no sense! Vaknade runt tio och var rätt pigg men ville inte kliva upp föränn mamma gått till jobbet och hon började ett sa maria. Så då somnade jag om och så blev klockan helt plötsligt två. Men iallafall, tom fick en jacka, ett par jeans, en tröja, en t-shirt och ett par skor med sig hem och jag valde allt. Så idag har jag varit glad! Nu ska jag ta en lång dusch och sen ska jag nog gå och lägga mig för i det här huset verkar jag inte vara önskvärd så det är lika bra.


RSS 2.0