I like it this way

Hur trött jag än varit idag så har den här dagen varit hur bra som helst och jag har varit så glad! Så himla mycket gjorde min dag, och det var till och med bara små saker. Hade skola till tolv och jobbade sen med uf företag som jag blivit helt galen i och resten av dagen/kvällen spenderades med Bahar och flera andra. Det tråkiga är bara att jag måste upp tidigt imorgon och att jag glömt pappren till uppsatsen som senast skulle vara inlämnad för 30 minuter sen. Därför ska jag sova istället och drömma gott!


spexfoto

Klassfotot kom igår och jag vet inte riktigt om det blev lyckat eller inte. Eller jo det tror jag nog, det känns som att vi fick fram det vi ville förmedla. Säger man så? Iallafall så är det meningen att vi ska håna spid och spid är för dem som inte förstår det idrotts klassen på skolan med galen storhets, jämnlikt våran klass som också har ganska mycket storhets. Nu känns det som att jag använder ord som jag kanppt vet vad det betyder men skit samma jag har ärligt talat redan somnat.


alltså meningen är att vi ska se framgångsrika ut och spid misslyckade, bänken är där alla fyllon på stan sitter när dem har tråkigt... tror jag.

I rymden finns inga känslor


Nyss hemkommen från ett bio besök med min syster. Vi såg i rymden finns inga känslor och det kanske var en av dem bästa svenska filmerna jag sett. Eller det kanske var för att jag såg den på bio eller nåt men ändå! Hur roligt som helst! Jag skrattade hela filmen igenom och jag skratta så mycket att jag började gråta typ. Att jag började gråta kan ju också bero på att jag satte popcorn i halsen hela tiden iförsig. Den var riktigt bra iallafall och jag ångrar inte att jag betala för den även fast jag ligger på minus ekonomiskt just nu. Det visar ju hur mycket jag har lärt mig på ekonomi linjen i skolan...

Har även köpt en mysig tröja från åhlens att drukna i den här hösten/vintern! Det gillar jag.
 



 


Cause when it's going good it's going great

Det blev en oerhört ohändelserik dag för mig idag, men jag vaknade vid åtta för att åka upp till järbo och spela match. Samling 9.15 och tror ni jag var pigg eller?! Kändes inte riktigt som att varken min fot eller mitt knä skulle hålla kvällen innan men tro fan dem gjorde det! Förutom att det var galet varmt och jag hade underställ på mig så var allting riktigt jävla bra idag. Det mesta stämde. Bortsett från min kondition som var på lägsta nivå efter typ en halv träning i veckan den senaste tiden men det får jag fan skylla mig själv för. Jag kände snabbt att jag inte kunde ha underställs tröjan på mig och självklart glömmer jag bort att jag glömt sporttopen och bara har vanlig bh på mig så jag tar av mig tröjan och står där i bara bh. Lagom pinsamt! Hoppas publiken glömt det nu dock. Vi vann med 8-0 iallafall och jag fick göra ett mål, mitt första mål den här säsongen! Dock har jag bara spelat typ tre matcher. Och en assist tror också och så träffade jag ribban. Fast ska jag vara ärlig kändes det som att vi spelade mot ett korplag. Iallafall kom jag hem duschade och somnade direkt. Sen vaknade jag några timmar senare och åkte iväg för en kebab pizza. Stannade lite på stan och kollade på en kille som lekte med elden typ. Riktigt coolt var det faktiskt! Aja nu ska jag ner och äta igen. Ha det bra!    


viktigt

Gissa vem som får sova ut imorgon! Jag börjar kvart i elva och slutar nångång runt tolv. Lagomt viktigt! Det var nåt jag skulle berätta men jag kommer inte ihåg vad. Förutom att vi provade student mössor idag. Ett steg närmare FRIHET! Mmm... Aja det var allt, puss.


why do all good things come to an end


Alltså lyssna på den här underbara människan!


over and over again

Tog hem min data idag för att kunna sitta i sängen och leka lite men inte skulle väl det gå heller. Som sagt, SÄMST var ordet! Blev mcdonalds till lunch och sen mcdonalds till middag och det känns bra. Tränade dock idag första gången på ett tag. Vill gärna spela match på lördag så därför. Träffade bahar på stan efter skolan och en stund fick med mig ett par leggings hem. Kände att ett par icke avklippta leggings är ganska bra att ha nu i hösttider. Stannade efter träningen och pratade lite med tova eftersom min skjuts var 30 minuter sen och hon berätta att halva stan helt plötsligt gått och blivit gravida! Och då är det tjejer som är typ 15 år! Vad tänker dem med undrar jag då?! Iallafall så ska jag ta och läsa filosofi nu och sen gå och sova. puss


RSS 2.0