Lets do it

Kom precis hem från stan med nelly. Köpt en ny klänning som jag vart helt galet kär i. Skit söt är den!! Iallafall så har jag inte gjort så mycket den här veckan. Därför har jag inte heller skrivit några inlägg, men det har varit en skön vecka med. Grymt chill. Soligt har det också varit även fast det inte har varit skit varmt varje dag. Men idag kunde man gå runt i tshirt! Så varmt var det. Skönt också att man slipper tjocka dunjackor! Men nu snart blir det AIK-BP och sen party med nelly! See ya!


Life is just a game we lost

På natuskunskapen för några dagar sen så läste läraren en artikel om att ensamma hade större chans att få canser eller nåt, men jag har haft en känsla om att jag kommer att få det långt innan. Iallafall så kollade jag och nelly på paranormal activity igår och jag kunde inte sova alls på hela natten. Jag var tvungen att ha musik på och så fort jag tog av hörlurarna så vågade jag inte blunda. Och jag kunde inte vända mig mot väggen heller. Runt 6 nånting somnade jag tror jag och jag hade öppnat fönstret så nån timme senare kom mamma in i rummet för att stänga det och precis då vaknar jag till och ser att hon står där och fan va rädd jag blev! Flög upp ur sängen och började skrika och mamma bara garvade. Så jag fick ungefär 3 timmars sömn i morse. Jag har lyckats få maria att gå med på att sova hos mig ikväll. Men idag har jag varit borta hela dagen och spenderat den med friends and family. Väldigt trevligt men lite långtråkigt och sen åkte jag hem för att kolla på melodifestivalen. Nu ska jag bara chilla och tagga inför AIKs första match imorgon som jag dock inte kommer kunna se, fast jag har bestämt mig för att ladda upp med chips och annat gott framför tv och data! 


Im still paiting flowers for you

Min mobil är klar för att hämtas och jag är glad idag! Kanske är det för att det är fredag, Kanske för att det äntligen börjar bli vår men inget av det spelar sån stor roll just nu egentligen! Idag mår jag bra!

Vi hade matte prov idag och det gick väl hyfsat bra tror jag. Det känns helt okej iallafall! Innan det åkte jag ner på stan med Nelly och luncha på donken och fördröjde tiden med att kolla på roliga människor som gick förbi. Vi satt och garva ihjäl oss åt en mobil som inte slutade ringa i typ 10 minuter. Så kul har vi om dagarna. No life förövrigt. Annars har dagen varit väldigt bra! Vi tränade ute för första gången det här året i onsdags! Det första jag gjorde var att halka... Men nu sitter jag och väntar på att min pappa ska komma hem så att vi kan åka och hämta min mobil och sen att nelly inte ska göra nåt så att vi kan ha skräckmys i hennes spökhus. SÅ NELLY OM DU SER DET HÄR RING MIG!

Vespers goodbye - Nick Jonas


come get me

På en känsla av två år har det bara hunnit gått två dagar. Är det bara jag som tycker att allting är så sjukt segt just nu?! Jag vill bara spola fram tiden några år, eller tillbaka ett antal år till då det var som bäst! "Man ska leva i nuet och bara njuta av livet blablabla..." men fuck that säger jag bara!

Idag lekte vi mäklare i skolan och försökte sälja mickis lägenhet, det gick väl helt okej tror jag. Min skräck för att stå framför folk och prata börjar ge sig nu. Förrutom att jag nästan håller på och spyr innan och skakar ihjäl mig under tiden så går det faktiskt ganska bra! Helt OK. Efter skolan åkte jag ner på stan en stund med nelly som skulle lämna tillbaka en klänning för att köpa en ny osv. Och nu måste jag plugga matte som dock inte går framåt för att jag inte vet hur jag ska räkna. Därför sitter jag här och fördriver tiden. Jag somnade klockan nio igår kväll för att jag var så sjukt trött men ändå vaknade jag kvart i 8 och missade bussen i morse. Kanske borde gå och lägga mig nu då så att jag hinner med bussen imorgon.


start all over again

Jag hatar skolan! Så fort man kommer tillbaka till så ba "här barn får ni ett äckelprov som är skit svårt!" ÅÅH jag orkar verkligen inte! Morgonen var dock inte alls jobbig. Jag vaknade runt halv 7 och var skit pigg fast ändå så orkade jag inte fixa nåt till frukost. Och så glömde jag nycklarna hemma så jag var tvungen att åka hem på lunchen och hämta dem. Så det blev en kiwi till lunch. Och ännu en gång jag hatar skolan! Men nåt jag inte hatar just nu är vädret! Fast jag gillar det inte heller men det är inte alls lika kallt, bara om man står still länge och solen skiner jätte mycket! Hur skönt som helst! Snart så!!! Slutade iallafall för ungefär en timme sen och lite mer så jag gick igenom nästan alla affärer och sen drog jag till konsum och köpte godis så nu sitter jag och tjockar i mig! Tränade igår iallafall så jag förtjänar det lite och jag har inte ätit godis på jätte länge för att vi inte har varit lediga och inte haft individuellavalet. Så därför gör det inte så mycket att jag äter nu. 

 

I miss you

Sjukt vad snabbt lovet har gått! Det är redan fredag och jag kan inte komma ihåg att jag gjort nånting alls. Igår var jag dock på Alice i underlandet med maria och nora. Den var helt okej. Jag älskar hennes klänningar i filmen! Och sen var vi ner och åt pizza med la famila. Idag har jag bara pluggat matte.Och imorgon åker jag till stockholm och träffar girlsen. Längtar! Har saknat dem så sjukt mycket nu! Och jag saknar Nelly också! Har inte ens pratat med henna på hela lovet! Det var tänkt att jag skulle till stockholm eller göteborg under lovet men det blev varken nåt av det. Dels på grund av vädret och dels för att jag är helt pank typ nästan. Men solen har iallafall skinit liet då då den här veckan. Idag har det iallafall varit väldigt soligt. Men hittills har det betytt att en storm är på väg men enligt väderrapporterna så ska våren vara på väg så vi får hoppas på det.


patiently I'll wait right here for you

Jag sitter här nu med balsam i håret och väntar på att varmvattnet ska komma tillbaks i duschen. Helt plötsligt så dog vattnet bara och nu är det bara kallt vatten som går att få ut ur kranen. Förhoppningsvis så kommer det väl tillbaka snart annars får jag nog duscha ut håret i iskallt vatten eller koka det. Iallafall så var jag ner på stan med mari idag och shoppa lite. Jag fick vara hennes stylist för en dag och vi har då inte samma kläd smak! Hon klagade som jag vet inte vad när hon såg vad jag plockade åt henne. Men mot hennes vilja fick jag henne att prova det ändå. Sen köpte jag en jeans skjorta, en topp och ett par leggings till mig själv. Orkar inte ta bild så ni får fantisera ut själv hur dem ser ut. Innan jag åkte hade mamma köpt hem en hamburgare från mcdonalds åt mig igen som fick bli min lunch! Och sen fick det blir en cheeseburgare till middag. Eller mellan mål, ska nog äta nåt snart igen tror jag haha. Det känns lite som att jag inte gör annat än att äta. Och det gör jag nog inte heller i och för sig. Men nu ska jag kolla om vattnet funkar igen. Pusss

someone save me

Tänkte åka ner på stan med syster idag men vädret gör mig mindre sugen på att gå ut. Men vi får väl se hur det blir. Det känns förövrigt som att det kommer bli ett sportlov inomhus framför tvn med en skål chips varje dag...


RSS 2.0