du får passa dig som satan

              

Cyklade strax efter nio till skolan för att upptäcka att våran första lektion var inställd. Dock hade vi en vikarie där fast vi var tre personer som kom. Tog mig igenom de två resterande lektionerna och sen cyklade jag hem för att lämna väskan och tog sen en prommis ner till stan och sen gick jag runt och letade efter kalle och niklas som satt i en bil och väntade. Åkte vidare till niklas och kollade på sune och sen gick vi till affären för att köpa chips och läsk och sen hem till niklas igen, tog bilen tillbaka för att köpa pizza och sen till niklas igen och satte på nån knasig film tills tom kom. Då tog tog vi bilarna och raceade lite och sen åkte vi till harnäs och grillade. Och nu gör det skit ont i mina ögon efter all rök, så bara därför ska jag sova nu!


Snälla bli min igen


creepy



Har inte sovit någonting alls inatt och så kollade jag facebook spåkula nyss och fick det här svaret! Fett scary. Har andvänt den som min vägvisare den senaste tiden utan att riktgit tro på stt det egentligen funkat men nu vet jag for sure!!


I've missed you quite terribly

Idag har jag gjort absolut ingenting alls! Suttit ute i solen och stekt några timma samtidigt som jag ätit det ena och det andra och lyssnat på lite musik. Har suttit och läst igenom allt som finns ute på nätet om gävlekillen som är borta. Blir bara mer och mer förvirrad... Hoppas han hittas snart och mår bra iallafall.

Två dagar kvar av min ledighet nu. Hoppas på bra dagar innan jag måste börja släpa mig iväg till skolan igen. Och jag behöver er nu!


Mot Ludvika.

Tog mig till hemlingby igårkväll och träffade lite folk. Rätt så trevligt var det. Slutade med att jag fick gå hem mitt i natten men det var ganska mysigt. Nu ska jag till Ludvika och hälsa på jasmine och hennes nya hus.


En helt vanlig torsdag...

Gick till arlene runt fyra tiden för att hämta min mobilladdare lite snabbt men det gick inte så snabbt. Tog en prommis runt lite snabbt och sen tog jag bussen till skutskär och spenderade resten av dagen med niklas och matte. Jag åt upp en hel kebab tallrik! Asså det är helt sjukt! Jag äter mycket men har nog aldrig i mitt liv lyckats äta upp en hel kebabtallrik på en gång. Det tog visserligen några timmar men ändå. Vi åkte sen för att krasha johns fest, men dem var typ tio styckna och skit små så det var inge kul. 

På vägen hem dampade busschauffören och vägrade köra för att nån spytt bak i bussen. Lyckades till slut komma hem vilket fall! Men ja, jag får fortfarande sova på golvet så livet är ändå inte helt bra just nu.


Tänk om man fick sova i en sån här säng. Jag skulle sova så gott och aldrig vilja vakna upp!


where do you go when your lonely, I'll follow you

Ligger fortfarande i sängen och segar. I ett rätt så mörkt rum med solglasögon på. Mamma kom in och sa att jag var knäpp. Vaknade typ halv 9 och sen satte jag på senaste episoden av life unexpected som jag missade. Och så somnade jag ingen. Lika bra. Nu väntar jag bara på att Niklas ska komma hem från uppsala så jag har nånting att göra... Ska nog ta och rulla till arlene och hämta min laddare också.


Im awesome

Ligger på golvet och gör typ allt och ingenting! Sjukt hungrig men jag vågar inte gå ner, maria sa att det spökar! Iallafall så har hon tagit över min säng eftersom mamma tagit över hennes osv. Ja. Spenderat måndag och tisdag i stockholm. Kollade på scream 4 och den var helt knas! Går inte ens att kommenatera. Sen sov jag hos sofia med ashikin. Vi vaknade typ när solen gått ner igen och började dagen med cheeseburgare sen åkte jag hem.

Och idag har jag absolut inte gjort någonting alls! Ingen vill äta max med mig så jag har tröstätit det som finns hemma. Typ ingenting med andra ord. Min mobil är också stendööööd och min laddare är hos arlenen så, vi får se hur länge jag överlever. Jag hör av mig när jag dött!

Lycka

Kvällen igår började med kaooos! Kom till arlene och tänkte att vi skulle ut för jag orkade inte sitta inne. Så det blev att åka till skutskär! Arlene är ju inte direkt den snabbaste tjejen. Hon tappar bort allt och inser det i sista minuten. Den här gången busskortet. Sen stressa vi till bussen som dock var en halvtimme sen och väl på fick vi inte betala med kontanter så jag skulle betala en sms biljett men busschaffören var störd i huvet, så det tog typ några år och alla fick damp. Hade inte gärna gjort om den kvällen men det löste ju sig.

Vi drog till niklas och bestämde oss för att dygna så där satt vi och kollade på filmer och youtube klipp. Måste nog erkänna att jag aldrig skrattat så mycket under en natt. Sen vid elva drog vi och tog en pizza till frukost och så var vi tvungen att gå några 100 mil till närmaste affär som sålde bussbiljett. Dog några gånger på vägen av att det var för varmt också. Och så avlutades dagen/kvällen med en picknick i boulongern med simon som kommit hem från norge och sen en fika på det. Vädret idag var nästan magisk! Kändes lite som att man var utomlands. Är det april eller juni liksom?

Var sedan tvungen att åka hem eftersom lillsyrran fyller 15 idag så Grattis till henne!

På nåt konstigt sätt är jag fiktiskt inte så trött. Gick och la mig halv fyra och Vaknade nio igår och sov typ sammanlagt kanske en och en halvtimme i morse. Fast innerst inne är jag nog rätt trött dock, känner mig ganska borta...

Inga bilder att dela med mig av men väl en video, HAHAHAHAHA! 


makin up for teenage crime

Hur skönt väder har det inte varit idag! Sommar är det nu nästan. Blommor överallt och jag lyckades till och med se två fjärilar. Dessutom satt jag i Endast linne! Helt sinnes asså. Iallafall, tog cykeln till boulongern med arlene och satt där och lyssna på musik och åt kakor med ost i några timmar. Lyssnade på låtar som vi sen försökte relatera till arlnes liv och det gick rätt bra. Sen tog vi oss hem och nu väntar jag på att hon ska äta klart för inatt ska vi göra stan osäker!

Det kommer sluta med att vi ligger hemma i soffan......


dags att inviga våren for real!

Utgång igår med trevliga tjejer som dock bara försvinner så det blev ganska ovärt. Att det alltid slutar med att jag är helt själv.... Hade nog hellre kollat film inlindat i ett mysigt täcke med popcorn och te. Men eftersom man inte kan dra tillbaka tiden får det väl bli ikväll istället. Duger gott det också. Funderar på att rasta min cykel idag för första gången i år. Vädret ser ut att sammarbeta så det blir nog trevligt! Dessutom ska jag och arlenen ta en picknick och bara andas luft!

Nu ska jag leta efter alvedon.

tänk om...

Tänk om jag hade bott i skellefteå, då hade jag kunnat stalka David Rundblad hela dagarna! Hur bra hade jag inte mått då liksom!


ni är ändå bäst

Vaknade elva och drog till arlene runt tolv ett nånting och sen har jag, arlene, niklas och john cruisat runt runt i väntan på att victor skulle bli klar hos frisören, vilket han aaaaldrig blev. Blev först ett stopp på max, sen runt och sen till hemlingby stugan och solade lite och sen runt igen och sen till en grillplats, upp och ner för hemlingbybacken och sen tända en grill. Sen kom även matten och kalle och tom(?). Så då avslutade vi med american pizza! Helt OK dag alltså!

Men nu har alla gått och blivit deppiga... ja de suger!

 


sweeeet


MAmma kom hem med min älsklingslåda!


Stop stealing my heart away

Hemma hela dagarna! Söndag vart en konstig dag. Vaknade vid elva och sen satt jag i stort sett och väntade in AIK matchen som började klockan två och efter det gjorde jag ingenting. Prommis och temys med arlene fick avluta veckan iallafall, värt! Idag/igår vaknade jag halv fem på eftermiddan så jag sov bort hela dan med andra ord. Kollade på tv och sen drog jag till arlene och vidare för en pizza. Imorgon blir det nog bara att åka till skolan och hämta en bok och sen hem och sova igen. Meningslöst!

Studentklänning, check!

Stockholm som sagt idag, riktigt skönt må jag säga. Helt okej väder, hade ju kunnat vara lite soligare men annars så var det inte så farligt. Hela vägen dit och hem satt jag och kommenterade att det var översvämning överallt. Det var ju typ det, vatten hela vägen.

Iallafall så lyckades jag hitta en klänning! Den var rätt dyr men det fanns ingen annan jag ville ha. Självklart skulle ju mamma klaga en smula men jag skyllde det på henne, sa att det var för att jag säkert hade fått hennes gener eller nåt så allt var hennes fel. Hon hade inget att komma med så.. Men ingen sneakpeak. Ni får helt enkelt vänta till dagen är kommen! Hehe.

Klart jag mår bra

Sitter och väntar på att sega Arlene ska svara på mina meddelanden så vi kan gå och handla snart! Blir en lugn och mysig kväll har vi bestämt. Filmmys och massor med snacks innehållande mycket fett. Det är sånt tjejer gillar allt annat är skitsnack. Och imorgon bär det av till stockholm med mamma och syster i jakt efter en studentklänning och förhoppningsvis lyckas jag hitta en också!




I dare you to let me be your one and only

Jag såg dem första blommorna för i år igår på väg hem från stan. Den vackraste synen det här året hittils. Underbaart! Jätte varmt var det igår också, det kändes verkligen som vår. Idag är det dock inte lika fint väder. Ganska grått och blåsigt men det är iallafall plusgrader och det snöar inte så jag ska inte klaga.

Sitter iallafall hemma nu och ska plugga tänkte jag. Tre redovisningar imorgon, en klar. Efter 19 år har jag fortfarande inte lärt mig att prioritera. Tvättade håret också för första gången på hundra år nyss kändes det som. Så nu är mitt hår mjukt och jätte mysigt och luktar gott, älskart.


Im an angel bored as hell

Sitter hemma. Finns inget mer att säga...

Nej men letar film på tv utan framgång och försöker att inte dö av uttråkning. Alla verkar ha gått och blivit sjuka förutom jag. Hela min dag gick dock åt att göra högskoleprovet och sen körde jag lite bil. Körde över en trotoarkant, ganska duktigt gjort. Pappas kommentar var "du kommer aldrig klara uppkörningen"... känner mig säker.

Aja nu ska jag fördröja tiden på annat sätt. Dels med att lyssna på den här låten på repeat, Adele – Rolling In The Deep

RSS 2.0