like it.



Äntligen härligt väder!
Sitter ute i solen med datan och spotify <3

duktigt Rohanna.

Har inte orkat blogga på ett tag men inte gjort så speciellt mycket heller. Typ varit på stan, tränat, kollat på film osv höhö... Men idag har jag faktiskt städat mitt rum och diskat (!) då våran diskmaskin är sönder. Imorron blir det att rensa garderoben för hälften av mina kläder värkar ha försvunnit helt utan förvarning?! Annars har jag typ bara tittat på film och inte så mycket mer.

Var och campade i helgen iallafall... hur mysigt som helst! Vi tände upp en brasa och grillade korv på stranden och Zulki spelade gitarr och han va fan bra! Trodde jag inte. Träffade mina girls också! Sjukt trevligt att va med dem igen nu, förutom Nasma då som var i frankrike... och jag är inte alls avundsjuk, ehm.. 

Thinking of you - Katy Perry





Strandmys i spöregn?

Vaknade för någon timme sen av att vi fick gäster?! Hmm trevligt... Sitter och äter frukost nu och sen blir det av och träffa folket på brämmen haha. Ska bli kanon trevligt att få träffa dem igen nu! Det regnade rejält nyss fast vädret värkar bli bättre och bättre. Hoppas på soligt och varmt ikväll och imorron iallafall! Vi ska campa HAHA! Men det blir nog mys oavsett. Hahahah jag har spillt oboy över hela mitt tangentbord! Tangetbord går väl inte sönder om den blir blöt, eller? Aja den funkar fortfarande iallafall men det är kladdigt!

Annars sitter jag och letar efter en orkesterjacka! Nån som har ett tips? Sitter samtidigt och läser Fridas Blogg, Sjukt bra är hon, så jävla bra tips på allt och allt möjligt  in och checka!


Grillmys.

Varit hos Elin och grillat med Nelly och Anna. Roligt var det! Det spöregnade dock fast vi satt på hennes altan så det var grymt mysigt ändå. Nu ska jag hoppa in i duschen puss







ALLA GÅ OCH KÖP NYA COCA COLA CHERRY, DEN ÄR SKIT GOD JAG LOVAR!!!

Ny design. Ny header!

Tjabba, Nelly Nikouzad, snygga bloggerskan som skriver nu / rohannas bästa vän. DAH
Iallfall, har fixat hennes blogg nu ;),  ( jag ska fixa den mer sen ) efter som att hon inte kan nåt, och jag inte vill lära henne MOHAHAHA!
hur som hellst, Bloggen blev snygg, and i like it,! de e huvudsaken att JAG gillar den! ts.

Hon är hemma hos mig nu, så..( hon VRÄKER i sig all ostbågar.) vilket jag är van vid.
jaja, ska ut med henne o spela kort snart o garva ?
byebye.


BEVIS!

//
Nelly Nikouzad     <----- Min blogg.


skavsår förstör mitt liv!

ååååh jag har fått skavsår på båda fötterna och det gör så jävla ont!! jag kan inte ens gå i riktiga skor så jag måste leva med tofflor och enda tofflorna jag har är team sportia tofflor... snyggt liksom! och jag kan inte duscha heller för det svider så jävla mycket om det kommer i kontakt med vatten så jag kan knappt stå upp! AAAH SKIT SKAVSÅR KAN TA OCH HÄNGA SIG!

kom ungefär precis hem från träningen och det gick helt okej tycker jag, skit kul var det iallafall! :D och så har jag hunnit duscha också i hemska smärtor från hälen (skavsåret alltså). Ja och jag va med Sanna idag och det var superduper trevligt vi tog en promenad och tänkte köpa glass och så blev det kexchoklad som jag var tvungen att ha till träningen ofcourse! Sen blev vi attackerade av humlor eller nåt men det va kul puss på dig sanna <3
Nu ska jag dra till Nelly och mysa ;) puss

Fallin for you - Colbie Caillat



outfit för dagen


linne - HM, kofta/jacka - byoung, leggings - gina tricot, skor - converse, väska - wedins

onsdag

Vaknade ovanligt tidigt idag! Eller ja 11 kanske inte är så speciellt tidigt men för min del så. Snart kommer Sanna, YEAY! Blir väl ut en stund eller nåt nu när det faktiskt är ganska fint väder. Skit länge sen jag träffa henne så det ska bli kanon kul! Sen ikväll ska jag provträna med valbo, skit nevös! ahhhh önska mig lycka till!!
Men nu kom sanna!! puss

Seg

Har inte gjort någonting idag, typ kollat på gamla bilder och ätit och kollat på film och ätit. Trööök! Eller jag har tvättat svens skål också! man kunde knappt se nåt, tyckte lite synd om han... fast han är en fisk iförsej. Och så har jag hittat mitt hopprep som jag anklagat Nora för att ha slarvat bort, visade sig låg i min låda höhö. Men tjaa... jag hoppar hopprep som träning btw. Träning! Eller ja om jag hade hittat den så kulle jag hoppat, som träning...
Men jag har skit tråkigt just nu och Lukas är seg i huvet!
Blablablabla tjarå.

har du tänkt på din begravning - snook


lite mindre än 100 år sen

HAHAH jag hitta några bilder från när jag va liten som pappa lagt in på datorn!

vaknade nyss förövrigt (:




kolla abba! sötiss


haha zulki jag tror det är du, det ser ut som din brorsa dock fast han kan inte ha funnits då...


HAHA :D


sugen på dricka?

Haha fett lyckad kväll måste jag säga. Sjukt trevligt att få träffa Nelly igen efter typ 10 år eller nåt. Och så va Elin, Anna och Martina där och så det vart grymt kul! Vi kollade på film först iallafall. Taken, skit bra! Vi hade laddat med Chips och allt möjligt och hennes mamma hade köpt jätte mycket ostbågar säkert bara för att hon visste att jag skulle komma, haha jag älskar Nellys mamma! 
Efter så bestämde jag och nelly att typ skapa en ny sommardrink eller nåt, och vi bestämde att nelly skulle få inviga den och tur var det för min del ahaha!

aja recept om ni vill ha...
Typ allt ätbart från köket.
men vi hade i:
Vodka
citron
soya
tomatpure
ketchup
senap
jordgubbssylt
limesaft, sån där i flaska ni vet
vatten
fun light (två smaker, kommer inte ihåg vilka men det spelar inte så stor roll)
salt
krydda
ÄGG
C-vitamin
cola
mjölk
chokladfil
dill
kommer inte ihåg nå mer...
HAHA

Men vi satt och prata en stund senare innan mamma ringde och var ganska sur,
grymt med mys and I miss you already <3






Rubrik saknas

Myskväll hos Nelly!  äntligen kan man få träffa den där ungen!

Haha var ute nyss och min hylla hade rasat såg jag när jag kom hem säkert efter att jag inte med flit smällt igen dörren lite väl hårt och självklart började jag skrika så mamma blev lite sur på mig nu... Men det jag skulle komma fram till var att en av mina solglasögon gick sönder så jag kom på en grym ide!
Brills & Diadem hängare. HAHA

angående rubriken så orkar jag inte fundera längre. live with it or die!


Jag är ganska smart ibland ändå (:


Jag har förjävla tråkigt!

Läs rubriken....


Mini Shopping

Åkte ner på stan med mamma en stund idag, härligt väder var det också. Iallafall så var det ett tag sen jag var på stan men inte så speciellt förändrat och blablabla... ehm tomt i huvet visste inte riktigt vad jag skulle skriva där men jag köpte iallafall en tunika och en.. ehh dräkt (?) båda från bikbok. Har märkt att mer än halva min garderob består av kläder från bikbok. Hittade en sjukt snygg jacka på Vila som får bli mitt nästa köp, när jag fått lite pengar. Har just nu bara 30 kr... förjävligt ja. Men eftersom jag vaknade så sent så jag glömde äta frukost så köpte mamma en cheeseburgare till mig, grymt saknad hamburgare! Och så åt vi glass och bestämde oss för att ta en promenad hem men skavsår stoppade mig dock. Sen blev det bara hem och kolla på tv as usual.

All I ever wanted - Kelly Clarkson




lazyday

Jag är så jävla lat idag och gå ut eller nåt är det sista jag orkar så det har bara blivit typ äta, sitta vid datorn och tittat på tv, det lät inte så där skit hälsosamt nu när jag skrev upp det... Aja iallafall så har jag laddat ner ett dussin filmer (lite kriminell får man vara, faktiskt). Tänkte att jag kanske borde ut och jogga eller nåt eftersom jag inte har tränat på ett tag nu och helt ärligt bara åkt bil och ätit, det fanns inga cyklar i thailand och inga trottoarvägar (heter det så?) heller för den delen. Aa men tränaren hotar med konditionstest när vi börjar igen och jag känner att jag ligger jävligt illa till! Fast jag kanske åker till Göteborg nästa vecka, hoppashoppas! Då missar jag nog testet hoppas och så är det Gothia, fast det är syrran som ska spela och inte jag så det är ju trist. Men Göteborg är ju en sjukt fin stad så det blir trevligt ändå.. Hopppppppppppaaaaaaaaasssssssssss!!   

Jusste mina joggingskor är ju i skolan, skit också! :)

I wish I loved you - Isak Strand

Min kamera är lagad nu btw, den har varit trasig men nu funkar den. Men jag har nästan glömt bort hur den funkar.


 


punkt

Kommer hem till skit väder och sen får man magsjuka, life sucks ibland! Vaknade nyss iallafall. Kom hem vid typ 9 igår morse och jag har sovit sen dess. Och så har jag spytt hela natten, döda mig! Och jag vill hem till Thailand igen!
hmm orkar inte skriva puss

Jaha..

Har varit i malysia med Nabila och fler senaste dagarna. Skulle kunna tanka mig och bo dar skit fint och det finns typ allt dar! Akte bil dit, det var dock lite jobbigt men aja. Hemma hos farmor nu och haha mamma har kopt hus i Thailand ocksa, varfor vet jag inte. Men imorron aker jag hem! Planet lyfter klockan ett pa natten och jag kommer fram klockan sju pa morronen konstigt nog enligt mamma iallfall. Men jag ar typ inge brun alls sa forvanta er inget! 
Tja

RSS 2.0