good morning everybody

Det är helt galet hur tidigt jag vaknar morgonen efter ja varit ute. Annars vaknar jag typ ett. Pigg är ja dock inte... Iallafall lov nu och på måndag bär jag mig av till göteborg! Det ska bli nice! Förutom att jag förmodligen måste ta med mig massor att plugga... Nu orkar jag inte skriva mer!

Te och Magnus Betner


filmkväll på schemat

Har spenderat helgen i stockholm och det har bestått av skratt, kalla fötter ännu mer skratt och bilturer. Nu är jag hemma iallafall. Sitter och äter godis och kollar på hancock nu och har precis duschat. Har absolut ingenting att göra i skolan den här veckan heller så jag kan lika gärna strejka hela veckan. Okej kanske inte. Får fundera över det när jag sover. Nu ska jag äta semlor, forsätta kolla film och försöka hantera min tränare på facebook som försöker få mig att börja spela fotboll igen, Tro inte det va...


all I need is a time machine

Sitter med en kopp buljongnudlar eller vad jag ska kalla det. Helt underbart! Kollade på ett avsnitt av OC får nån timme sen. Åh vad jag saknar det, måste leta upp alla avsnitten som jag har hemma nånstans! Min fot är förövrigt helt kaos! Helt plötsligt så bara svullna det upp vid lilltån och blev skit blått?! Och jag är ju inte helt frisk heller då jag ständigt bara tänker på att jag kommer bli tvungen att amputera foten. Inte helt okej asså!

Kung

Nu är det en sån här kväll då man har skit mycket plugg men inte orkar göra nånting. Så därför har jag bestämt mig för att ha en filmkväll med mig själv, en macka med fetaost och en bit av joel kinnaman i tjenare kungen! Kan inte bli bättre!


har hämtat ut viktiga grejjer


En vecka och fyra dagar!


king of anything

Att sova till ett är sjukt underskattat! Hur skönt som helst men väldigt dumt tror jag. Iallafall så började jag halv nio idag och eftersom jag börjat typ elva varje dag sen jullovet så vart det lite för tidigt för mig. Så jag stannade hemma. Kom på att jag har en uppgift som ska vara klar imorgon och som jag inte har börjat på än så jag får ta tag i det typ, nu.


Jag kommer


då var det söndag igen

Ligger i sängen med världens träningsverk och kan knappt röra mig! Kickboxning i fredags, fotboll och dans igår håller min kropp inte riktigt för längre känner jag. Blev tvingad att va med på en cup igår och samling var klockan åtta. Då vaknar jag tio i åtta?! Efter den dagen hatar jag fotboll! Skulle ju spela idag också men smsa och sa att jag inte orkade runt 4 imorse haha. Gick ifrån efter näst sista matchen igår för att det var så jävla tråkigt. Åkte till simon runt 7 och va där ett tag och sen gick vi vidare till 100-dagars festen för alla studenter och det var fan tråkigare än vad jag trodde. Först blev man nästan inte ens insläppt och flera hade stått i kö i flera timmar men jag lyckades smita före och behövde bara stå i kö i typ 10 minuter max. Ibland är det bra att va liten! Sen fick man inte lämna väskan heller så den vart jag tvungen att gå och bära på hela natten! Och så var det inte så mycket folk som jag trodde skulle va där. 700 hade köpt biljetter men det kanske var 200 inne och resten ute typ haha! Aja Lyckades iallafall ta mig hem hel och det är väl det som var viktigast. Idag har jag visst lovat att gå och kolla på en spelning med simon men vi får se om jag lyckas ta mig upp ur sängen först.


Kolla vad som följde med mig hem idag




Vad vore jag utan dina andetag

Nu har jag bestämt mig för en låt tror jag! Det får nog bli Utan dina andetag med kent. Min absoluta favoritlåt när det gäller svenska låtar! Så den får duga. Blir svårt att analysera den dock känns det som, fast jag har till måndag på mig så jag ska nog klara det. Dock har jag typ allt till på måndag och hela helgen är bokad för fest och sova så det får gå snabbt!

Kent – Utan dina andetag



I can almost see the light


Ligger i sängen och letar efter en låt som jag kan analysera. Att det ska vara så svårt?! Det finns ju liksom hundra miljoner låtar att välja på. Det största problemet är väl den att låten måste vara på svenska. Då krymptes dem där hundra miljonerna till typ tio och ingen duger. Svårt... Det blev att vara hemma idag iallafall för att... ne men jag orkade inte ta mig till högskolan idag. Folk verkar börja få hem sina student mössor nu men jag har inte hört nånting om min? Knas. Fast det är ju typ 4 månader kvar så varför ska den ligga hemma här och damma för? Men det är nära nu!


Oh boy!


I might loose my mind for a while, but I'll be fine

Nu kom jag nyss hem! Det blev ju inte riktigt som jag hade planerat kvällen men. Somnade runt två och vakndae vid fem sen kom sanna för att vi skulle fika. Så satt vi på george i några timmar till vi blev utslängda och då var klockan tio så vi tog ett varv runt gävle. Det gick ju ganska snabbt eftersom gävle är så litet så bara därför hamnade vi plötsligt på saints. Helt oplanerat. Jag hade ju bestämt mig för en lugn kväll och framförallt en nykter kväll. Men nee så blev det ju inte. Satt där några timmar men nu är jag hemma och tänkte sova faktiskt. Så puss och godnatt!

Vafan?!

Efter helt okej väder och faktiskt lite vårkänslor så snöade det idag?! Snö igen! Jag som nästan var säker på att det var slut med och att våren faktiskt var på väg men nej inte alls... Usch jag hatar kyla! Efter att ha renskrivit psykologi frågorna så gick jag och la mig och somnade faktiskt nästan på en gång! Helt sinnes! Vaknade runt 8 och hann i tid till skolan också. Duktig flicka! Är dock inte lika duktig nu för jag orkar inte åka tillbaka till skolan och ha idrott. Och eftersom den börjar om två minuter så är det nog ingen ide heller.


baby I got a plan, runaway as fast as you can

Tidsfördriv... Jag kan verkligen inte sova. Har somnat runt tre, halv fyra varje natt senaste veckorna. Helt sjukt. Jag sitter och renskriver alla frågor i psykologi. Helt onödigt. Knas att jag inte ens är trött. Sov i 5 timmar i morse så jag tycker att jag borde vara trött!! Jag vill drömma!


Fan för alla dessa sovmornar

Missade bussen igen men idag orkade jag inte springa. Så nu sitter jag hemma och försöker fixa en okej lunch samtidigt som jag ska försöka hålla koll på tiden och inte missa ännu en buss. Har nog kommit försent varje dag nu sen vi slutade börja halv 9 varje morgon. Skönt att få sova lite längre, visst jag håller med om det men lite jobbigt när man aldrig kan vakna i tid bara för det!

Rubriken är för hur jag kännuer just nu iallafall...


give me something that'll haunt me when you're not around

Jag har dragit bort plastet på skärmen på min mobil nu sådär efter ett år så den känns helt ny! Skit nice. Nu känns det inte längre som att jag behöver en ny mobil haha! Har iallafall varit med Arlene idag. Först gick vi runt på stan sen gick vi och fika och sen gick vi runt på stan och sen gick vi och fika igen. Det är typ det ända jag gjort idag. Myys!


RSS 2.0