I miss you more than ever


I'm better of on my own and your better off dead

Bio filmen och sälskapet igår var ändå helgrymt! Det får jag spara i minnet för lördagen den 18 ferbuari 2012. Känner mig så nere för tillfällegt men vet inte varför, inget känns speciellt bra längre så jag ska bara ta ett bad poppa popcorn och göra te och bädda ner mig med en film och isolera mig från omvärden ett tag.


I can't help it if you look like an angel

Vaknade supertidigt för att hinna säga hejdå till mamma och nora som for iväg till thialand i tre veckor. Har haft super ont i magen hela dan och knappt kunnat äta nånting men lyckats få i mig choklad, chips, läsk, ostbågar och typ två tuggor pizza. Lite av varje... Hjälpte inte alls för den delen. Borde kanske skärpa mig lite på den fronten.. Imorgon blir det iallafall först shopping med mina favorit pojkar och sen biodejt med min älskade vän sanna! Nu var det länge sen jag gick på bio, och med sanna dessutom så det ska bli awesome! Blir nog en helgrym dag imorgon!

Tumblr_ljjhmwfkg31qh7ghqo1_500_large


I'll love you

Min käraste pojkvän bestämde sig för att kolla på hockey på självaste alla hjärtans dag men det fick gå även om jag inte var så speciellt glad över det. Nu är han förlåten dock. Tog en middag med sanna och åkte vidare till han med choklad och gelehjärtan på kvällen istället. Har så mycket som måste göras men det känns inte som att jag gjort nånting alls. Mitt sovrum var helt ommöblerat när jag kom hem också. Nu har jag några krav som mor och far måste uppfylla om jag ska bli nöjd. Sen så kanske. Skriva klart uppsatsen, plugga lite matte och sen sova är min plan för resten av kvällen.


kanske ska börja bli nyttig...



Åt hamburgare med pommes till frukost/lunch men när jag väl kom hem gjorde jag en banansmoothie och sen till middag åt jag pasta och kycklingsallad! Och sen chips och dip på det men jag känner mig ganska nyttig iallafall. Spenderade hela torsdagen hos min man och myste och kom hem idag vid ett ungefär. Fick sen ett snabbesök av arlene och vid tre tog jag bussen vidare ner på stan och tre par byxor fick följa med mig hem. Två par jeans och ett par mjukisbyxor. Kände att jag verkligen behövde det! Sen kom jessica och sanna med chips och dip för en tjejkväll och pratade om allt som gick att prata om. Imorgon tar jag och sanna en trip till Skara över dagen med start klockan 09.00 så jag ska nog gå och lägga mig.


arlene

du är bäst ingen protest

är man bra på att raka benen så är man!



nu är jag färgglad och fin iallafall! :)


och jag går i dagar i tröjan du hatar

Har spenderat hela dagen med att tvätta lakanen för att arlene spillde cola i min säng. Satte mig sen för att plugga lite teori medans jag väntade på att tvätten skulle bli klar men så satte jag på sims istället och så fastnade jag på det istället. Nu vart klockan mycket så ska ta och bege mig mot sanna och sen på bastukväll med med jessica, sanna simon och hans kompis. Blir nog super trevligt!


tjejkväll

Vaknade och fick jätte damp på mamma för att jag läste fel i mejlet jag fick av csn. Trodde jag skulle få typ 300 kronor i månaden fast det va visst 1300 kronor ungefär. Nu kan jag iallafall köpa nya jeans. Som passar den här gången. När allt sen löste sig tänkte jag gå och lägga mig igen men så ringde arlene och jag vara tvungen att följa med och handla istället. Satt och skjöt bubblor medans hon färgade håret i nån timme och bestämde sen för att gå hem och sova. Men så kom sanna med massa godis, chips och hundmat istället så vi ska tröstäta för nånting och mysa till filmer!


A kiss with a fist is better then none

Hade planerat att vakna vid nio men znoozade några timmar extra tills tom smasade och väckte mig. Dagen började sen med lite matte plugg och sen kom mamma hem med fika så jag jag pluggfikade lite med nora. Åkte sen till stan och käka och fika igen med tom och sen vidare till sanna för lite tjejsnack, promenad med hundarna och ännu mer fika. En helt okej måndag med andra ord! Nu är jag dessutom mätt och belåten och ska sova!


Oh its raining men girl what you worry 'bout

Pluggat lite matte hela dagen, och det har varit lika tråkigt som det alltid varit. Halv fyra inatt flyr jag iväg med tåget mot växjö över dagen. Så jag har laddat upp med massa godis och cola! Därför tänkte jag sova snart men först ska en uppsats skickas in och nånting ätas.


But baby, all I need Is someone like you

Idag har jag typ ont i hela kroppen. Jag vaknade av att det gjorde ont i hjärtat, sen hade jag ont i ryggen, sen kunde jag knappt röra på mig och nu har jag ont i magen och midjan. Fast jag tror att jag sov rätt bra inatt iallafall. Är inte helt säker dock. Nu ska jag fixa klart med läxan jag har till imorgon och sen blir det lite mat och matte tills tom dyker upp.


RSS 2.0