I need a saviour

Jag borde egentliga sitta och plugga nu men, nepp ingen ork! Skit tråkigt har jag iallafall, det vet jag! Hade redovisning om sjukdomar i magtarmen i 55 minuter idag så det är skönt att det är gjort! Då min data plötsligt bara dog för några dar sen och nu är inne på lagning gick hela min söndag och måndag kväll åt att skriva om uppsatser och det jag skulle ha till redovisningen. Annars har jag nog inte gjort mycket, eller jag har inget minne av vad jag gjort. Tränade igår iallafall för första gången på en månad. Kul va det då inte om jag ska vara ärlig. Iallafall så har jag tre prov på torsdag så det blir nog inge sova för min del. Aja allt från mig idag pusss


My heart is in youre hand

Skolstart idag. Seg dag som fan! Satt bara och väntade på att tiden skulle gå snabbare. Vet inte om jag gjorde nåt vettigt idag, kändes iallafall inte som det. Och den här veckan kommer bli kaos med start imorgon! Det är typ prov, redovisning, prov, Uppsats, prov osv... Resten av terminen kommer att bli kaos och jag är tveksam till att jag pallar. Just nu behöver jag bara en strand, +35 grader, strålande sol och en iskall cola! Jag har förövrigt inte ätit i skolan på 3 veckor. Det kan vara förklaringen till att mina pengar plöstligt bara försvinner. Imorgon är det Nabila och Suris student skiva också som jag lovat att gå på men som det känns nu så är jag tveksam till att jag kan gå på grund av allt pluggande. Även fast jag vill mer än allt annat just nu! Resten av kvällen blir att spendera i naturkunskapsboken och jag är redan dödstrött!


Fotbollskväll!

En halv timme kvar till El Clasico! Var precis och köpte chips och cola att trycka i mig under tiden, fett viktigt är det! Och så håller jag på att göra hamburgare till mig själv också som förmodligen är bränt nu för att jag sitter här, höhö. Hade match klockan 9 idag iallafall och det sög. Sen åkte jag hem och sov i några timmar. Hade planerat att plugga men blev visst inget sånt. Imorgon är det GIF-AIK och som jag väntat på det i månader och nu ska pappa som jag skulle gå med jobba och ingen annan kan eller snarare vill gå med mig! Jag tror jag ska skjuta mig själv efter ikväll!! :'(


Utgång

Amanda Berglin fyller 18 år idag så det blir iväg och fira henne nu, Puss


Lets start over

Okej, nu när tiden går typ SÅHÄR sakta så kom jag på att jag hade en blogg jag glömt att skriva i så varför inte! Det är mitten på påsklovet och jag väntar på att klockan ska bli ett så jag kan åka ner på stan och träffa sanna som jag inte har sett på hundra år. Vi tänkte börja med att ta en fika och sen får vi se vad som händer. I fredags hade Nabila tråkigt så hon körde hem till oss och på lördan var vi ner till valbo och till stan och sen blev det film mys. På söndan, måndan och tisdan var jag på träningsläger på eckerö. Det var faktiskt ganska mysigt där fast det fanns nästan inte en människa på hela ön! Deras träningshall var iallafall gigantisk men deras stugor var lagomt mysiga med lite utsikt över vattnet. Synd bara att det snöade! Och sallads såsen som dem hade var nog den godaste såsen jag nånsin ätit! Tisdag kväll kom vi iallafall hem och efter det sov jag bara och kollade på barcelona samtidigt. Igår hade jag tandläkartid klockan 8 på morgonen så jag var tvungen att vakna 7! Fast det var värt det för nu har jag tagit bort tandställningen!!! 

Det var iallafall början på mitt påsklov, jag kanske kan börja skriva lite mer i bloggen nu när det börjar bli finare väder och lite mer saker förmodligen händer. Well see, Puss.
 


RSS 2.0