life's says relax

Har suttit i ett varmt bad dem senaste två timmarna och lyssnat på musik. Mina fingrar har skrumpnat och jag har inte så mycket känsel i dem. Fast det var skönt. Var i valbo med papps innan och kollade på lite tekniska grejer eftersom det bara är dem affärerna som är öppna. Imorgon blir det iallafall staden med syster och shoppa rea grejor och sen kanske träffa en kompis som jag inte träffat på några år. Ska bli skojj :)  Nu ska jag jag iallafall hitta nåt att äta och sätta på tvn, puss.



haha gammal bild!


whatever it takes

IT IS LOOOOV! Var på stan igår med nelly igår.. Pretty nice. Känns som att det var skit länge sen jag träffade henne då hon har varit london. Iallafall så köpte jag julklapp till nejlis och en lite försenad födelsedagspresent till nabila. Gick runt nån timme och sen satte vi oss på mingel och chillade. After that så åkte vi hem till henne och bara snackade om allt och inget. Fick massor med presenter av baby från london också. hihi love you!

Idag har jag däremot inte gjort ett skit. Bara suttit vid datorn och blivit fet. Skulle ut på promenad med nelly fast hon bara sover så det är ganska omöjligt. Fick reda på att Sofia ska med jönköping iallafall, We like that! Nu är det bara Naima kvar! Juste på måndag åker jag ner jönköping och spenderar några dagar med mina favoriter. Sen kommer jag hem den 30 december om jag överlever :) Men God Jul på er!



why should I care



Little bit - Lykke Li


jajaja

Hur kul är det när man har skrivit ett inlägg och sen råkar av misstag klicka på felknapp eller nåt. Inte så seciellt kul. Kommer heller inte ihåg vad jag skrev. Förutom typ att jag har kollat på film och laddat ner björn gustafssons film idag. Kände att det var dax att kolla på den nu. Lite så här sen bara. Det har dock inte blivit nå pluggande som jag egentligen hade planerat. Prov på måndag! Fattar inte att vi inte får sluta på fredag som dem längre ner i landet! Imorron får jag iallafall sova till klockan 9 dock, positivt det iallafall. Sen skjutsar pappa mig till skolan så då slipper jag stressa för att hinna med buss. kan ju nästan sova en kvart extra. Men nu tänker jag lägga mig i en mysig säng under ett varmt täcke och titta på tv. Pusshej

Two is better then one

Var och handlade godis för någon timme sen och snygga postkillen hejade på mig!!!
Helt grymt skön dag idag iallafall. Har nog inte gjort någonting alls. Vi började 10 i 9 så jag vaknade lite efter halv 8. 10an (altså bussen) var en kvart för senad så jag hann med den och kom faktiskt 10 minuter för tidigt. brukar aldrig hända. Började med en film på engelskan och sen på spanskan fjorde vi jul kort och sen hade vi juldans på idrotten. Naturkunskaps läraren var sjuk så då fick vi sluta tidigare. Så jag kom hem runt ett tror jag eller nåt. Skit skönt! Imorron har vi sovmorgon till kvart i 10 tror jag eller nåt sånt och då ska vi sjunga spanska julsånger haha. Juste vi har inget prov imorgon som det stog på portalen sa Ida till mig igår! Tack säger jag bara! Nu kan jag koncentrera mig på bara matte provet på måndag. Sitter iallafall på sängen med datan, en påse godis, lussebullar, julmust och massor med papper. myys är det.


Heartless - The Fray


Drygt

Halkade 3 gånger idag, fast ingen var i närheten som tur var haha. Och jag känner inte igen våran gata med all snö så jag var tvungen att stanna upp och kolla runt så jag hade kommit rätt flera gånger innan jag fortsatte hem. Jätte mycket snö har det helt plötsligt blivit. Vi hade redovisning i naturkunskapen och sen satt vi resten av dagen och kollade på Juno i skolan idag. Bussen var säkert typ 20 minuter för sen så jag fick stå och frysa hur länge som helst innan jag kom hem. Iallafall så stog symaskinen framme så jag har sytt in in mina byxor som var för stora och mina sytt ihop mina leggings som det var hål i. Men nu ska jag byta om för träning puss.


Ungefär så här ser det ut nu i gävle. 

just another monday

Jag vet inte vad som är jobbigast, att jag har spanska prov på torsdag eller att jag måste gå en hel vecka i skolan utan nelly. Jag som brukar vara så pratglad har nog inte sagt ett ord på hela dan. Vi hade iallafall religions prov idag och jag tror det gick bra, det kändes ganska bra iallafall. Fast aa, när det känns bra brukar det gå åt helvete. Våran lärare är helt... blää, hur jobbig som helst. Hon är skit liten och är jämt jätte glad och man tror han att hon ska va skit gullig men egentligen är hon hemsk. Ville bara säga det. Skolans gamla lärare kom och åt middag på skolan och dem fick typ lax och cider eller nåt medan vi fick äcklig korvstroganof. Och sen kom en david och berättade om homosexuella... eller mest om sig själv. Sen gjorde vi nog inte så mycket mer i skolan. Eller ja vi slutade efter den lektionen. Har tvingat maria att köpa hem godis till mig iallafall så jag slipper röra på mig på ett tag. Borde nog kanske börja plugga spanska fast jag har ingen aning om vad vi har prov i haha.






Vinter

Nu är det vinter på riktigt. Iallafall i här i byn. Gatorna är vita och träden är täckta med snö. Jag har iallafall bara suttit inne och pluggat religion, fast jag vill ut och andas kall luft även fast jag hatar vinter. Men jag orkar inte, orkar ingenting. Jag blir latare och latare för varje dag känner jag. Och mer och mer sugen på något gott att äta. Vilket inte finns hemma hos oss och mamma svarar inte i telefon. Och min data är cp, nån som vet vad man ska göra när det kommer upp en sån här grej helt plötsligt?!


save me

Ont i huvet hela dagen, håller på att få feber och pluggat lite för lite. Suck -.-



IDOL



Nu är det bara några minuter kvar tills idol finalen börjar! Vem vinner tro? Båda är sjukt bra fast jag hejjar på Erik! Gaah det här ska bli grymt!


Thank god it's friday!

Hemma! Hade sovmorgon till 11 och Nelly ringde och väckte mig så jag kom i tid haha. Har varit jätte glad idag iallafall. Medans nelly verkade jätte deppig. Skit kul! Det har varit en jätte lugn dag typ. Först naturkunskap där vi gjorde en planch, klippte och klistra bara. Sen ekonomi, där hade han genomgång om marknadsföring och berättade om sina relationer till olika affärer haha. Och sen engelska då vi bara kollade på en film. Chilligt, det gillar vi. Satt kvar nån timme och pluggade lite extra med nelly och sen drog vi til mcdonalds och åt cheeseburgare. Och på väg hem åkte vi en "julbuss" där en "tomte" delade ut pepparkakor och godis. Så himla synd att jag var några centimeter längre än bara en meter för annars skulle jag få en hel godispåse. Hur skönt är det inte med fredag då btw! Fast jag har jätte mycket som jag måste plugga under helgen till nästa vecka. Suck för det! Men nu ska jag vänta på att pappa ska komma hem så vi kan åka och shoppa inför idol. Puss
 


When you belive - Mariah Carey & Whitney Houston


det blev visst ingen träning...

Cyklade till träningen och dörren in till IP är låst så jag kommer inte in. Men när jag kollar in så är det typ tomt och våran tränares bil var inte där heller så jag cyklar tillbaka till konsum för att tanka på mobilen och smsa tränaren och fråga ifall det är nån träning idag och det var det fast han skulle inte va där. Så jag cyklar tillbaka till IP och då kommer Sara ut och tänker typ "fan träningen har redan slutat". Men så var det inte utan vi skulle träna med damerna och hon vägrade så hon skulle hem igen. Och jag vågade inte träna med dem själv så jag gick aldrig in i hallen utan cyklade hem igen. Får bli ännu mer mat istället, men nu ska jag duscha puss.



If you win me Im forever yours

Hade sov morgon idag och som jag sagt förr så kommer jag alltid jätte mycket för sent när jag har sov morgon. Anledningen är att jag bara stänger av väckar klockan och sen inte vaknar alls föränn det är för sent. Började 20 i 10 men jag vaknade kvart över 11. Fast jag gick på individuella för att jag var tvungen att ha nytt garn till min mössa haha. Vi skulle ha prov på hur man syr eller nåt idag fast hon var sjuk som tur var och är förmodligen det imrogon också. Så då har vi sovmorgon till 11, hur skönt som helst, bara jag vaknar, så dem som kan kan ju få ringa och väcka mig om ni vill haha! Har iallafall bara pluggat sen jag kom hem och om en timme är det träning. Känner att jag är tvungen att träna eftersom jag inte har gjort det på några veckor, bara ätit höhö. Och jag har ingen cykel så jag antar att jag måste gå till IP och då borde jag nog byta om nu.

Världen är elak - Andreas Grega



Tunika - H&M
Kofta - BikBok
Byxor - Gina tricot

du fattar aldrig

Dagen har varit drygdrygdryg! Jag vaknade klockan 8 och kämpade mig till skolan. Sen i skolan kollade vi på en 1 timmes lång film som va ganska intressant men jag var alldeles för trött att hålla mig riktigt vaken. Sen var det fiskhamburgare till lunch och som vanligt fyllde jag tallriken men åt ingenting. Matistanterna känner nog igen mig för att jämt slänga jätte mycket mat med dem läskiga blickar dem ger mig. Men då kanske dem snart fattar att maten är äcklig och knappast hälsosam. Men iallafall vad jag har gjort idag är att ladda ner massor med låtar. Hade träning nyss men alla var sjuka så då kunde jag lika gärna också vara det. Imorgon är det iallafall simning med idrotten och det taggar vi med pommes och manchester united hihi :)



look in my eyes your killing me

Nu har jag skrivit klart och skickat in svenska läxan. Orkar inte plugga mer och jag är så sjukt trött, ska nog ta och sova nån timme. Imorgon börjar vi 9 så då kan jag sova en halv timme extra, ganska skönt. Har iallafall inte gjort så speciellt mycket idag, varit i skolan sen hem och plugga typ.





The kill - 30 seconds to mars


lite av varje

lite plugg, lite tv, lite data, lite äta och mycket musik, det är vad jag gör just nu. Väntar på att trevligt folk ska logga in på msn så att jag kan bjuda (ehm, Tvinga) med dem till jönköping på lovet. Men alla verkar vara väldigt upptagna. Igår var jag iallafall och kollade på new moon och jag hade nog för höga förväntningar. Den var väldigt bra men inte så bra som jag hade hoppats. Fast jag längtar ändå till trean. Sen drog vi och fikade på waynes och sen vidare hem. Grymt mysigt var det. Tack för att ni finns!


lördag

Sitter och väntar på att nelis och suri ska komma, fast jag är inte ens halvt klar... Var ner nyss och såg att mamma gjorde smörgåstårta! Nåt bland det bästa som finns! Senare ska vi ner kolla på New moon på bio. Finally säger jag bara! Jag kan inte prata förövrigt för att min hals är helt cp, tur för dem antar jag väl för annars låtsas dem bara alltid lyssna på mig. Men nu kom dem! :D



onsdag

Vaknade i tid i morse, runt halv 8 så jag hann både äta frukost och platta håret. Fast vi hade idrott så det var ganska onödigt. Men jag gjorde nationella i engelska när jag kom fram iallafall, tror jag, eller jag vet inte riktigt vad det var. Och så fick jag värsta utskällningen av min handledare på skolan för att jag bara pratar med min andra klassföreståndare eller nåt. Haha det va lite kul. Men jag hade glömt mina nycklar i cykelkorgen så dem hade jag inte med mig till skolan och därför fick jag ingen mat. Vi måste ha taggen för att få en tallrik och om vi inte har det måste vi hämta ett papper som bevisar att vi går på skolan typ, men hon man ska hämta pappret från värkar alltid vara på lunch för att hon är aldrig där! Så idag fick jag leva på en kexchoklad. Jag tror jag hade feber igår när jag skulle sova. Jag frös ihjäl och kunde inte somna och när jag väl somnade så drömde jätte konstiga drömmar som jag dock inte kommer ihåg men jag vaknade typ varje kvart. skit jobbigt. Men imorse kände jag mig frisk nog att gå till skolan, suck, nejdå men det är verkligen vinter ute nu! Iallafall så ska jag nu snart duscha och titta på tv puss.

Nu har jag lärt mig att lägga in youtube klipp haha, bättre sent än aldrig :)


Russian roulette - Rihanna


härlig tisdag

Vi är ledig idag! Hur skönt som helst. Jag kunde ha sovit nu men nelly smsade runt 11 och sa att jag skulle vakna för att hon skulle komma men hon kom aldrig, och jag kunde inte somna om. Så nu sitter jag och kolla på skor och äter choklad. Hade tänkt att börja plugga lite engelska snart och ikväll är det träning igen efter en fotbollsfri vecka. me like that!

One at a time - Travis Mccoy


RSS 2.0