We're sick like animals

Gårdagens maträtt vart pastagratäng! Har gjort mat varje torsdag innan kalle kommer hem från jobbet och har faktiskt varit hur kul som helst tro det eller ej! Fast vi får se hur det fortsätter nu när han inte kommer hem från jobbet nå mer.. Förra veckan blev det iallafall en tacopaj. Jag är ganska stolt över mig själv faktiskt. Vaknade förövrigt sex igår morse och va vaken hela dan så det gjorde jag också bra. Och så avslutade kvällen med att sanna kom förbi för att äta paj och kolla på film. Idag vaknade jag halv tio, klev upp och diska det som jag inte orkade diska igår och sitter nu och äter flingor. Tråkigt att vädret är så trist bara. Hade behövt lite sol nu..

Super fail

Blev en lunchdejt med mor i nån timme idag. Och sen träffade jag på sanna och gick en sväng på stan och så avslutade jag med en fika med jessica. Sen va jag och handlade men det gick inte så bra. Var så sjukt kissnödig att jag typ glömde tänka och glömde köpa hälften av det jag skulle ha. Och så köpte jag med en blomma som jag tänkte byta ut den extremt superdöda blomman vi har här med men den la jag längst ner i kassen så den blev typ mos.. lyckades piffa upp den lite fast då var den för liten för vasen så den drunkna istället... Har ställt klockan på sex imorgon så jag hinner ta bussen in till stan och sen hem och fixa mat innan min man kommer hem så jag ska nog ta och lägga mig nu tror jag.

you're stealing my heart away

Jag fick visst inte tvätta idag, så satte på två filmer istället. Den första kommer jag inte riktigt ihåg vad den hette men den va inge bra ändå så, och den andra hette the vow och var hur fin som helst och hur sorglig som helst! Fast den kommer på bio i maj så känner mig ganska awesome som redan sett den! Dagens bästa var iallafall att få veta att jag nu framöver slipper vakna klockan tre varje måndag morgon för att säga hejdå till hjärtat och sen vänta till torsdag för att får se han igen. Firar det med att skypa med sannisen. Imorgon blir det en hemvisit och kanske en runda på stan och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.


jahapp...

Kul att bli super förskyld helt plötsligt... jag orkar inte! Huvudvärk, supersnorig, känns som att jag har en golfboll i halsen och kan inte andas... Och nu kallsvettas jag också helt plötsligt. Kul liv! Så nu ska jag trösta mig med att tvätta kläder!

I can't help falling for you over and over

Såg just en helt underbar kärleks film och blev helt varm i hjärta. Enda felet var att jag sitter här själv och jag saknar hjärtat nå sjukt galet mycket nu att det känns som att jag skabörja gråta, som om jag inte saknar honom nog. Tre dagar kvar innan han är hemma, men tre dagar går snabbt. Det ska jag nog se till.

hey i heard you were a wild one

Först och främst måste jag säga att hunger games var helt awesome! Så sjukt jävla bra var den. Fast nä vi satt där under reklamen så satt det inga nedanför oss och platserna var skit bra och så vidare, och sen precis innan filmen börjar kommer det två killa som är typ tre meter långa så jag såg bara halva texten i stort sätt hela filmen... Men annars var allt annat var så bäst! På fredan sen blev nästan en heldag med Matte och Simon och sen åkte vi och åt middag på max med jessica och sen myskväll men finis. Och igår träffade jag jessica en stund på dan och sen vart det en hel kväll med tacos och guitar hero tillsammans men kalle och maria! Och idag blir det bara att ta det lite lungt och sen åka in till stan för att käka med kära sanna, och sen förhopppningsvis en fortsatt myskväll med kalle. Helgrym helg med andra ord, bästa på ett tag!


You and I'll be safe and sound

Det va bara att sova bort hela dagen så gled den förbi ganska snabbt hehe. Och så har jag varit och handla också. Visste inte riktigt vad jag skulle ha så jag bara plockade på mig det ena och det andra. Bland annat en tranbärssaft som det stog nånstans att jag skulle dricka för att bli av med urinvägsinfektionen, så nu sitter jag och dränker mig i det. Det va ju inte det godaset men det går att dricka. Ute är det typ ökenväder, och jag trodde jag skulle falla ihop och dö av värmeslag eller nåt på vägen till och från affären men jag klarade mig som tur var. Och min mobil är stendöd för att jag glömde laddaren så det blir att åka in till stan och hälsa på sanna en sväng ikväll. Tur att jag köpte busskort igår...



Skjut mig

Har inte sovit en sekund inatt. Så fort jag lägger mig i sängen så måste jag kliva upp igen... Kände att det inte va någon ide alls längre så jag satte på en film istället och konstigt nog är jag inte ens trött, fast det slår väl till senare idag. Ska sätta mig och kolla på fabriken och fixa nåt att äta och sen ta ett besök på hälsocentralen i förhoppning om att få nånting mot det här för detta fungerar inte!

Sorry but I can't just go turn off how I feel

Är äntligen klar med tvätten så ligger i sägen som för tillfället känns ovanligt fräsch men alldeles för tom. Får vänta två nätter till innan sängen blir perfekt då jag har nån bredvid mig så den inte känns så stor. Annars har jag fikat tre gånger. Först med jessica, sen med maria och sen med jessica igen. Te, paj och ostbågar blev det denna gång. Sen har jag köpt biljetter till Hunger Games på torsdag. Har längtat lite efter den så hoppas den slår mina förväntningar. Och så har jag fått nån sjukdom eller nåt. Nejdå men typ urinvägsinfektion eller nåt sånt kanske. Vet inte riktigt.. Vet bara att jag blir kissnödig efter att jag kissat vilket är typ varannan minut. Väldigt jobbigt. Men imorgon är min enda plan att handla iallafall, måste plugga matte har jag också tänkt. Måste komma på nåt roligare att göra för att fördriva tiden så ännu en dag glider förbi lite snabbt.


Duktigt!

Haha jag klarade av att gå in i sovrummet ändå! Tände lampan och drog upp parsiennen så att det blev så ljust det gick att bli. Ganska stolt faktiskt. Och så har jag gjort en kladdkaka åt Kalle också som förhoppningsvis är hemma snart. Råkade mosa den lite på sidan bara för jag brände mig när jag skulle ta ut den men hoppas det inte märks. Nu ska jag iallafall sätta mig och plugga lite matte tänkte jag. Trevligt tidsfördriv...


Suck

Sov helt ensam igen för första gången på typ två veckor och det va hemskt. Inte nog med det kollade vi på alla tre the grudge filmerna natten innan. Jag trodde jag skulle klara mig men icke... Tur var det att jag lyckades hitta en fungerade lampa innna jag gick och la mig, så jag sov med lampan tänd halva natten. Först kändes det som att nån stod och kolla på mig i vartenda hörn men jag försökte att inte tänka på det så jag tror jag lyckades somna ändå men så drömde jag att det va en gubbe som bodde här innan som berättade att det sprang omkring två japanska flickor om nättrena, japanska också... Till och med i drömmen tänkte jag "hade det varit typ svenska eller nåt sånt hade det varit lungt men inte japanska!" Så jag flög upp tände lampan och och började smsa runt istället, och så dör telefonen såklart... Men jag lyckades somna igen och jag vaknade ju levande så jag vet att allt bara är inbillning men jag går nog inte in i sovrummet igen föränn K kommer hem.. Vilket ju skulle va lite svårt för jag behöver mina kläder... Suck.

Forever and ever together

Sitter och skrapar sannas sockerkaksform på dem sista smulorna medans hon själv sitter brevid och klagar på att jag är en elak bitch för att hon inte kan äta något. Helt plötsligt fick hon ont i magen... jag tror hon är gravid. Vaknade halv ett idag så är inte så jätte trött än men imorgon ska man upp tidigt så kan får se till att bli lite trött snart.




do you know I die



What doesn't kill you makes you stronger

Började dagen med världens bästa frukostdejt med sannisen och sen promenera vidare till stan för att träffa jessica. Lunchade på donken, spenderade några timmar på att prova bhåar och sen några timmar till på att välja, för att sen bestämma mig för att inte köpa nån alls men då fick sanna så damp att jag var tvungen att köpa en ändå. Sen fick det bli världens godaste kebab på resturangerna i nian och jag lyckades faktiskt äta upp allt på tallriken! A eller förutom salladen men nästan allt! Sen promenad tillbaka och nu ska vi ha tjejkväll med spa, bad, manikyr och vin! Och sen kanske en film på det! Blir helgrymt det här!!



Hey honey you could be my drug

Myser med min älskade sambo. Dock sitter vi med varsinna datorer mitt emot varann och skypar med varandra, överröstar varandra med olika slags musik och planerar lite party. Vi kommer dock inte fram till något men det händer sällan så det löser sig nog ändå, eller slutar med ingenting alls.. Har inte så mycket mer att dela med mig av så, tack för mig.  


baby Im too lost in you

Vädret de senaste dagarna har varit så sjuk härligt att jag kunnat gå i converse och skinnjacka utan att frysa! Jag känner att våren är på väg! Åååååhhhh som jag längtar! Så kommer det säkert helt plötsligt börja snöa bara för det... då låser jag in mig nånstans helt seriöst! Igår var jag på stan hela dagen med jessica iallafall. Först ett besök på bansken sen arbetsförmedlingen och efter det biblioteket och sen två fika på det. Kände mig grymt duktig faktiskt! Drack dubbla te med nog för mycket socker i för jag hade galet ont i magen efteråt. Idag spenderades med hjärtat och sen följde sanna med mig hem och vi gjorde en spellista på de låtar vi lyssnade på när va med varandra som mest för typ tio år sen! Helt sjukt va nostalgisk man blev då! Allt var så enkelt på den tiden, inga problem alls... förrutom att typ killen man gillade var tillsammans med tio andra tjejer.. Det va tider det! Nu när dom slängt alla rester så insåg jag att jag var hungrig så måste ner och leta lite mat. Slutar förmodligen med att jag äter nutella och dricker juice men men, och så ska jag nog skriva lite uppsatser för jag kommer förmodligen inte kunna sova.



RSS 2.0