som varenda söndag...

Hemma från träningen nu. Varit död hela dagen så jag har typ bara legat i sängen och kollat på tv. Ganska skönt dock att inte göra så mycket alls, fast det gör det ju värre imorgon eftersom jag har prov men jag har inte pluggat och sen har jag ungefär 3 upsatser typ att göra till tisdag som jag inte börjar på. mmm jag älskar livet! Men nu orkar jag inte skriva mer. Ska bli att kolla på Johan Falk. Ha en trevlig kväll. 


där ser man

tjaa hann ju inte skriva klart mitt förra inlägg och glömde helt bort det. Men det hade visst inte nelly gjort... Och när hon skriver bananer så menar hon FRUKTEN! Inget annat okej! Iallafall så åkte jag ner på stan med henne och hon köpte ett par nya skor och jag köpte två cheeseburgare. Nice med studiebidrag! Jag har helt slutat att gilla att shoppa! Skit skumt är det. Kanske är det för att jag aldrig hittar nåt jag gillar när jag väl har pengar men det är nog mest för att jag är för snål. Har bara råd med ätbara saker nu för tiden. Lunchen och bussresorna från och till stan gjorde min dag iallafall. Har nog aldrig skrattat så mycket för nåt som egentligen är så jäkla tråkigt! Eller jo det har jag nog visst. Men iallafall så fick vi och stå vänta på bussen i typ en timme. Sen så när vi klev på och hade gått och satt oss kliver en tant på med barnvagn och stannar mitt i gången precis där busschafören sitter så ingen kommer in och hon fattade inte svenska heller HAHA. Så där står hon hela bussresan och dem som ska kliva blir tvungen att gå in via bakdörren som dock var sönder och inte kunde öppnas HAHAHA!! På väg hem så fick jag nå damp och börja skratta åt allt möjligt. Nelly låtsades som att hon inte kände mig och det gjorde att jag skratta ännu mer. Var nog ganska trött tror jag. Men nu väntar en helg med typ bara plugg skulle jag tro. Eftersom ingen verkar gilla mig och vill vara med mig så har jag väl inget val antar jag, vad ska jag annars göra liksom. Fast i det här vädret tänker jag i inte gå ut i vilket fall som helst.

rohanna skrev...NELLY BOMBA!

Dagen i onsdags var inte så jobbig som jag trodde den skulle bli. Jag över levde iallafall. Skrev klar min uppsats gjorde jag. Det värsta är att jag inte kan skriva uppsats i skolan eller på dan överhuvudtaget för då går det inte. Men väl sista kvällen innan inlämning typ




OKEJ BULL SHIT! det är nelly som skriver nu, jag är sjuk men whatever, ska till stan med rohanna nu, blev 800 kr rikare '( TACK FLORIJAN ) och..nu ska jag kanske shoppa till kryssningen ( SYND ROHANNA DU MISSAR ALLA BANANER ) haha puss


snöstorm

Dem varnade om en snöstorm på nyheterna i morse och det ser ut som att den är påväg, jag som hoppades på att det skulle bli vår snart. Men nej inte då! Jag har iallafall precis duschat och nu sitter jag och myser i min varma säng som har drunknat. Som ni kanske vet så har jag alltid tusentals kläder på sängen såhär efter skolan och så även idag. Fast just nu gör det inte så mycket för dem värmer faktiskt haha. Skönt nog hade vi ingen naturkunskap idag och jag hade inga idrottskläder med mig på grund av att jag vaklnade lite sent i morse plus att det var skit mat i skolan så jag åkte hem och gjorde hamburgare istället. Mina händer är helt cp, dem rycker till bara plötsligt ibland och så fort jag kommer åt nåt gör det skit ont. Känns som att jag har stukat dem eller nåt men det syns inte på utsidan. Jag har köpt nya skor också, 30% rea på 500 kronor, inte så illa. Skrev igår att den här dagen kommer bli dryg, även fast den inte verkat vara de. Det är bara för att jag inte har börjar än. Men nu måste jag röra på mig. Ska sätta på mig varma kläder, städa rummet, hämta en cola och sätta mig ner för plugg. Suck.

Goodnight and go

Började skolan kvart över 9 idag och jag fick skjuts av pappa. Riktigt skönt var det! Vi ska jobba med ett vatten projekt på skolan nu och vi ska skriva två uppsatser och nånting mer tror jag. Började på en uppsats idag men bara började. Skrivit typ 5 rader eller nåt. Allt det ska va klart tills på tisdag nästa vecka. På måndag har vi prov i information & layout, på fredag nästa vecka är det prov i företags ekonomi, nu på torsdag ska en engelska uppsats vara klar plus att vi har glosor att plugga in och bokprat om en novell som ska läsas. Det här kommer bli en helvetes veckan säger jag bara och imorgon kommer bli min död! 

Till nåt lite roligare, så är årets första match slutförd! Tvåorna mot ettorna i samekonomi klasserna på skolan idag. Bevis på vilka som äger korridoren... Och självklart vann vi som vi alltid gör, ingen nyhet. Grymt kul var det att spela iallafall! Nu ska jag sova för jag är skit trött, puss


breathe slow

Det var en jobbig träning få jag nog lov att säga. Eller jobbig och jobbig, jag gjorde den nog lite jobbig i slutet genom att vägra byta under matchen men kanske mer irriterande. Den började bra med roliga övningar som dock tog slut alldeles för tidigt men slutade med att jag bara ville dunka huvet i väggen. Med en timme kvar skulle vi börja spela match på halv plan och det var väl inte skit kul om ni frågar mig. Övningarna gick väll inte så där skit bra för min del heller, dem flesta bollarna flög åt helvete fast det var iallafall roligare. Men nog om det! Har väl inte gjort så mycket idag förrutom typ bara lyssnat på musik och chillat. Lite plugg har det också blivit faktskt fast inte så mycket kvar i huvet. Nu sitter jag och kollar på johan falk och läser naturkunskap samtidigt vilket inte är så lyckat fast jag får väl försöka läsa om lite senare eller nu under pausen. Sen har jag en engelska essay att skriva och en novell att läsa innan torsdag och säkert ännu mer som jag inte kommer på just nu. känns som att det kommer bli en helvetes vecka!

Before the storm - Jonas brother & Miley Cyrus



why cant we just rewind

tjatja! Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Det blir typ bakpotatis med sallad eller nåt, riktigt mumsigt tror jag nog! Vaknade kvart över 8 idag precis då bussen går. Och vi börjar halv 9 så ganska stressigt ja! Men jag hann fixa mig på en kvart och ta bussen som gick halv 9 och bara komma en kvart för sent. Hann dock inte äta frukost fast min lunch blev som en frukost iallafall. Äcklig yoghurt mer nå frön fick det bli. Har varit och handlat med mammi när jag kom hem sen så nu gör jag inte så mycket. Hungrig är jag! Jag och mamma har bestämt oss för att dynga inatt så jag har handlat för överlevnad :) ska nu kolla på handbolls em som redan börjat för länge sen!!!!!! Fan då! 


boooooring!

Städa är inte riktigt min grej så jag ska fylla i en lista istället för att jag har dötråkigt, bara för att naima och sofia har gjort den. Wannabee dem är jag nog lite allt :)

Jag kommer från: nånstan mellan thailand och malaysia typ
Jag heter: Rohanna Nadja Ben Mohammad
När fyller du år? 9 januari
Jag samlar på:  minnesvärda minnen
Gröna eller röda äppeln: röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen? vet inte vem jag ska ringa :P
Gillar du golf? nej men det kan nog va kul om man fattar nåt 
Vilken tid gick du upp idag? halv 8
Har du sovit i din egna säng inatt? yeees 
Har du sovit ensam inatt? japp 
Har du strumpor på dig nu? ja 
Hur svarar du i telefon? hallå? 
Vad ska du göra ikväll? försöka underhålla mig med något, förmodligen nåt att äta och tv
Vad ska du göra imorgon? skola sen vet jag inte. Ska kolla på handbolls em vet jag iallafall!
Var vill du bo när du blir stor? nånstans där dem antingen pratar svenska eller engelska! Men inte england! 
Är det okej att gråta? ja det är okej att gråta!?
När grät du senast? kommer jag inte ihåg 
Vilken årstid tycker du bäst om? SOMMAR!!!!! 
Laddar du ner musik och film från internet? nej men min syster brukar :D 
Skulle du göra om du vann en miljon? shopppppping!!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej det tycker jag inte
Har du piercing? i öronen bara
Har du tatuering? nej
Vill du gifta dig? JAAAA! men det skulle va ett mirakel om jag gör det..
Vill du ha barn? Jaa!! 
Solar du ofta? nej bara på sommaren när det är soligt
Är du bra på att laga mat? hahaha nej eller kanske om jag vill
Gillar du att dansa? JAA :D 
Hur vig är du? jag vet inte riktigt, beror på vilken dag det är
Vilken är din favoritglass? vaniljglass med pecannöt kola eller kiwi smak! mmmmmm
Bor dina föräldrar tillsammans? yes!
Är du morgon eller kvällsmänniska? inget av dem, men mest kväll tror jag nog
Vilken ögonfärg har du? Bruna
Vilka hårfärger har du haft? brunbrunt
Har du någon gång gråtit dig till sömns? kommer inte ihåg 
Är du beroende av något? jaa ganska mycket!
Senaste låt du hörde? only wanan be with you - volbeat haha  
Brukar du bädda sängen? nej men min mamma brukar :) 
har du pussat någon den sista veckan? det kommer jag inte ihåg, lillasyster säkert 
Vem kramade du senast? nelly tror jag nog
Var du glad igår? lite blandade känslor tror jag 
Sminkar du dig? ibland så 
Känner du dig värdelös? kan hända, men inte just nu. Men det finns faktiskt saker som jag är ganska bra på så :)

finally!

well

kände att jag kanske skulle börja uppdatera lite. Gör inte mer än att äta glass och dansar runt just nu så varför inte. Tjaa vad ska jag börja med då? Min nya dataskärm har blivit utbytt till en ny tv och jag har chokladsås i håret!?! aa iallafall så andvänds tvn som en dataskärm och jag har precis bytt bakgrundsbild till min man igen så sån stor skillnad är det inte. Har fått ett nytt skrivbord också. Den har dock ingen hylla som min förra hade så alla mina grejer ligger för tillfället under sängen. Men jag har ändå inte hittat mitt pennfodral! Just nu får jag leva med en penna som knappt funkar och ett sudd som är mindre än mitt lillfinger nagel. Det är inte okej! Iallafall så har jag väl inte hunnit göra nåt speciellt idag. Varit i skolan från kvart i 9 till 5, sen hem och bara snurrat runt. Har efter jullovet pluggat rätt så flitigt i skolan tycker jag, ganska stolt över mig själv hihi. Till skillnad från nelly som man bara vill begrava under snön! Januari har iallafall gått förjävla segt tycker jag. Hur fan kan det bara vara den 21? Det känns som att det borde vara mars nu eller nåt tycker jag. Vintern börjar ge sig nu dock. Det har gått från att vara -15 till "bara" -5. Snart kan man nog byta jacka. Snart så... Kändes faktiskt lite som tidig vår när jag gick genom stan idag, inte alls kallt och hade solen skinit så hade jag nog trott att våren var på väg på riktigt. Men drömma går ju. Jag har börjat träna också! Det var ett tag sen och vi var hela 20 styckna på träningen! Det är typ 15 fler än vad vi brukar vara, grymt kul! Om vi fortsätter att vara så här många så kanske jag kan tänka mig att skippa min "semester tills det bli lite varmare och vi börjar träna på gräs" plan och börjar träna inför beach 2010 redan nu! Nu måste jag städa mitt rum innan mamma kommer hem eftersom hon städade mitt rum innan jag kom hem och nu ser det värre ut än innan. tjingeling.


hear my prayers

Har pluggat matte hela dagen men fattar fortfarande ingenting! Det är ju helt sjukt drygt! Stannade hemma för att för att försoka få nånting av det i huvet men nej, ingenting! INGENTING ALLS! Jag får damp. Jag får damp på att jag inte hittar mina pennor också. Jag fattar inte hur allt bara kan försvinna för mig. Har knappt ätit nånting heller men det orkar jag inte göra. Hela dagen har bara varit helt sämst! Och jag orkar verkligen inte mer! Åhhhhhhh vill sova och aldrig mer vakna, bara drömma! Jag vill till mina tjejer i stockholm! Eller till göteborg, till naima och katti! Jag vill inte vara kvar här iallafall! Bara bort och aldrig mer komma tillbaka!!



allt på samma gång

18 ÅR!! YEAAAH! Skolan började igår och det var så jäkla jobbigt. Hade verkligen ingen lust att stiga upp ur sängen, fast jag lyckades faktiskt komma upp vid kvart i 7. Ovanligt tidigt! Dock mycket svårare i morse, Vaknade runt halv 8. snoozade i en och en halv timme! Varje tionde minut, Det är ju helt sjukt! Men min söta lillasyster hade gjort en smörgås åt mig så jag hann äta frukost iallafall innan jag var tvungen att ta bussen klockan 8 Som var överfull i morse. Ovanligt mycket folk som skulle åka buss. Den åkte typ förbi 5 hållplatser där det stod hur många som helst så dem fick förmodligen vänta på nästa buss ute i -80 grader hahaha. Tur att jag bor där bussen börjar åka. Vi gjorde iallafall absolut ingenting i skolan idag, satt och dunka musik på youtube på smartboarden hela klassen. Och vi fick inte åka hem heller. Har suttit och monterat ihop massa dem senaste dagarna. Har fått en ny säng och byrå och en ny data+dataskärm som inte får plats på mitt skrivbord. Och just nu sitter jag och trycker i mig en påse godis så här lagomt innan träningen börjar om några timmar. Känns bra...





7

Sitter och väntar på att få komma in och duscha nuuu. Nora är ganska seg ja. Var på stan med nelly idag iallafall. Gick runt en stund men jag var så sjukt trött så jag orkade knappt kolla efter nåt men jag köpte en foundation iallafall och sen blev det som alla andra gånger mingel och bar. Haha innan så skulle nelly ta ut pengar och efter att hon slått in koden hur mycket hon skulle ta ut så kom inte kortet ut. Det stog typ att hon skulle kontakta banken. Damp som hon har så började hon skrika och var skit surig. Så jag var tvungen att gå med henne till banken där hon skulle tjata om ett nytt kort eller nåt. Istället kommer hon tillbaka med 500 kr och vi går vidare halvt glada till fiket. Åkte hem runt 6 eller nåt tror jag.

Igår var jag iallafall hos klara med jenny och elin. Vi myste med tacos, bastu, bubbelbad och  sällskapsspel. I Like it a lot! Jag fyller år om två dagar!!!


YEAH!

Hittat min ring och min tröja och mitt pennfodral och allt under min säng!!!!! Letade "ihjäl" mig igår kväll, överallt men det visade sig att allt låg på samma ställe. How sweet is that. Lite dammigt bara men men. Ska ta och dammsuga snart. Jag har iallafall inte gjort så mycket dem senaste dagarna. Sova, vakna och sen kollat på handboll och hockey sen sova igen. Har sovit till typ 2-3 varje dag nu. Var på stan med mommy för nån dag sen dock. Tror det var i måndags, Köpte en superduper söt topp från hm. Jag glömde säga förr att jag har klippt mig förresten! Eller aa bara toppat lite men ändå. Den här gången var det Suri som klippte mig. Hihih det är roligt med privata frisörer :) Senare idag ska jag iallafall till Klara och mysa. Blir nog kanon kul. Nu ska jag iallafall dammsuga, puss.

Your love is my drug - Ke$a



Hahahah sötiiis Sofiaa ♥


hemma bäst

Hemma från jönköping och stockholm nu! Eller jag kom hem i fredags men jag har sovit bort resten efter det, pågrund av för lite sömn under jönköping tripen. Mysigt och roligt var det iallafall. Nyår spenderades men tjejerna i stockholm med tacos och skitsnack ;) Nu orkar jag inte skriva mer. Puss














♥ ♥ ♥


RSS 2.0