sömnlös i skutskär

Måste sova ensam för första gången på hundra år och jag tror helt seriöst inte att jag kommer klara det! Min man bestämde sig för att jobba natt samtidigt som han skrämde upp mig rejält igår natt.. Så allt talar för en sömnlös natt.. Därför ska jag lägga mig med sims och massa te och godis!


I'm fallin' in love and it's better this time than ever before

Så här tidigt är jag vaken en vacker dag som denna! Min man åkte och jobba för ungefär en timme sen och så kunde jag inte somna om så då var det lika bra att kliva upp. Idag planerar jag att åka in och sätta mig och läsa i solen en stund och sen ta en sväng genom alla affärer och så vidare till mor och far och måla om mammas gamla matbord om den är kvar. Blir nog kanon de! Nu ska jag fixa frukost dock!


Hejhå!

Nu har jag inte bloggat på hundra år, men jag har gjort en hel del den senaste tiden, äventyrat, myst, umgåtts med käraste osv. Nu börjar saker och ting bli bra känner jag! Förutom att jag har världens förskylning just nu! Kan inte andas och halsen är helt cp. Vädret är helt underbart nu men jag är för tillfället fast hemma med tvätt... Grillade igår så hela lägenheten luktar rök men får hoppas att tvätten går snabbt så jag kanske kan åka och hämta den lite senare innan det börjar bli för kallt! Nu gick inte tiden speciellt snabbt dock...


RSS 2.0