städat fylleparken

Igår vaknade jag runt halv 9. Åt frukost, bytte om och tog bussen till tandläkaren. Efter gick jag runt på stan en stund. Köpte två par trosor och en rouge från hm och provade lite jogging skor. Sen åkte jag vidare till gabi och kollade på disney chanel haha. Och efter det åkte jag hem för att sova. Idag vaknade jag 7, dega lite och sen cyklade till boulongern för att städa parken med några från laget. Tur hade vi att det inte fanns nåt att plocka upp haha. Eller helt ärligt gick vi bara igenom, det var ovanligt rent där för en lördag. Funderar lite på åka dit och skräpa ner lite åt resten av laget som ska städa imorgon. Nejdå, Jag är snällare än så. Vi missade dock den delen där det mest brukar vara folk på kvällarna men vi antog att det var lika "rent" där som det var på dem andra ställerna. Vi sega ganska rejält och satt och vila ett tag också så det tog typ en timme. Sen cyklade jag hem, duschade och gick och la mig igen. Ikväll blir det filmkväll för annat orkar jag inte göra.
 


kvällsmys

Kom precis hem från att ha varit på en promenad med karro och sen tagit en kvälls fika på hennes altan med lite tända ljus och bra musik. Känns lite som old times då jag var med henne nästan varje dag. Saknat det! Innan det satt jag bara och kollade på tv, inte så mycket mer. Det har varit en lugn dag. Jag har typ bara vilat. På ett sätt väldigt skönt med en dag utan att göra nånting alls faktiskt. Imorgon ska jag iallafall till tandläkaren halv 10 och sen vidare till gabi. Vad vi hittar på får vi väl se.

your so hard to beat

Jag har så sjukt tråkigt just nu. Vaknade faktiskt bara för nån timme sen dock haha. Tänkte åka ner till stockholm idag för att hälsa på Saini innan hon åker iväg men det blev inte av eftesom jag knappt kan gå plus att det spöregnar. Stukade foten igår på träningen igen. Förstår inte riktigt vad det är för fel på den! Karro kom iallafall förbi igår och vi satt ute på hamocken och åt chips och bara pratade om allt möjligt. Det var hur mysigt som helst! Tänkte ta en prommis med henne ikväll också för att få igång foten, men vädret talar mot det just nu. Vi får se hur det blir. Nu blir det nog bara några filtar, nånting att äta och en film.


en runda på stan

Var på stan en snabbis med mamma idag och fick med mig två par byxor hem. Ett par jeans från hm och ett par chinos liknande från jc plus en sak att ha mina nycklar i så jag slipper glömma dem som jag annars alltid gör! Får ångest! Men nöjd är jag, än så länge. Mer har jag inte hunnit göra idag. Hittade lite grejer som mamma förmodligen köpt till mig också haha. Ett par för små skor har jag skaffat också, dem minsta 36orna jag nånsin haft på mig. Har använt dem i typ max 30 min och nu inser jag att jag inte kan ha dem. Nån som vill köpa dem kan ju höra av sig hihi. Nu ska jag bara byta om och sen försöka hinna med bussen till träningen och efter det blir det en helkväll med karro. Mysigt!










you are my desire

Åkte iväg till uppsala för att äta kebab med syrran idag. Träffade husna där också, det var trevligt. Hade missat att kolla tåg tiderna så jag fick stressa lite i morse och hoppade över frukosten men det var nog lika bra. Vaknade typ kvart i tolv och tog tåget halv 1. Som tur var var pappa ledig och kunde skjutsa oss till tåg stationen. Gick runt på stan lite men hann inte riktigt kolla så mycket. Köpte en tröja från stadium iallafall. Fast jag åkte dit för mat och det fick jag så haha! Nu ikväll blir det nog bara att ta det lungt med syrran eller nåt. Jag saknar göteborg och er!

borta bättre

Hemma från göteborg och allt annat nu. Och tror ni jag är glad eller?! Jag får min lön i morgon och jag får typ 2000 kronor mer än vad jag trodde på för två dagars nästan ingenting. Två dagar var ju typ det enda jag orkade jobba ändå så. Nu är det fan shopping som gäller alltså! Var ju iallafall i göteborg hos naima förra veckan och det var kanske den bästa veckan på lovet även fast hela sommaren varit grym! Måste bara säga tack för en underbar vän! Vi kollade väl mest på fotboll men kvällarna bestod av bad, grillning, mysiga hemmakvällar och skratt! Och så träffade jag även katherine! Fatta, det var typ 3 år sen jag såg henne senast! Så sjukt glad blev jag! Jag är så ledsen över att jag var tvungen att åka hem! Hade gärna stannat en vecka till, eller kanske ett år... Nejdå, hade nog inte klarat mig utan mamma men jag vill tillbaka! Jag vill verkligen inte vara kvar här nu! Tror nästan att jag ska kidnappa mamma och syster här ifrån. Ska nog ta och jobba mer haha. Kom hem i lördags iallafall men inte till min säng utan jag fick sova i ett tält ute i skogen med maria i spöregn på en madrass som luften läckte ut på. Så vi rullade typ ner på mitten och jag vaknade varje kvart av att jag låg på henne och var tvungen att flytta på mig. Efter att ha halv dygnat med aliana natten innan var jag nog värd mer sömn tycker jag! Iallafall så hörde jag just att muffinsen som mamma och nora bakar är klara nu så jag måste ner. Men först lite bilder!































Mot Göteborg

Jag är så himla glad just nu! Vaknade halv 9 och var skit pigg! Idag om ungefär en timme åker jag till göteborg! Fyfan va kul det ska bli!!! Men vet ni vad det värsta som kan hända är?! Att väskan går sönder bara nån timma innan man ska åka... Och det hände just mig!! FAAAN panik! Men det ska inte få förstöra min dag! Nu ska jag ner och äta och sen ÅKER JAG!

stop messing with my brain

Sitter och funderar på vad jag ska packa. Än har jag inte packat nånting alls. Inte ens letat fram en väska att packa i allt. Jag hatar att packa! Bland det värsta jag vet! Har varit i valbo och maxi för att shoppa godis och annat. Blev cirka 1 kilo till bussresan haha. Räcker nog hoppas jag. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag. Måste packa och lägga mig tidigt ikväll. Fast det kommer förmodligen inte hända. Jag måste packa ner boken också så att jag inte glömmer den igen, så jag kommer inte kunna läsa ikväll iallafall. Då kan det ju va lika bra att sova. Halv 11 går tåget till stockholm och sen klockan 2 åker jag buss vidare till göteborg! Är där en vecka och sen åker jag hem igen på lördag. Ska bli hur jävla kul som helst! AHHHHHHHH!!!! Men packningen går fortfarande åt helvet åhh! Oj en liten tjej cyklade just in i väggen, stackare. Iallafall så har grannen rakat sin hund så den ser helt knas ut. Fast det beror nog på värmen. Hur som helst, IMORGON KOMMER JAG NAIMAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!  

I keep forgetting to forget about you

Sitter och gör ingenting just nu förutom att äta flingor, tredje tallriken. Hur tråkigt får man ha liksom... Skit kallt ute iallafall! Eller kanske inte, har inte varit ute men det ser kallt ut. Iallafall så har jag inte gjort så mycket idag. Vaknade ganska sent som vanligt, sen sprang jag bara upp och ner för trapporna för att fördröja tiden. Jag har strykit kläder och diskat också, eller a plockat ut disken från maskinen men ändå. Så att jag tjänar lite pengar från mamma. Har tjänat några hundra på det hoppas jag. Och så lever jag bara på flingor. Allt för att spara pengar till nästa vecka. Nej jag skojja men mamma är inte hemma så jag vet inte vad jag äta. Därför har det bara blivit flingor hela dagen. Är jag 18 eller kanske 8? Jag har också målat naglarna för att sen ta bort och måla med ny färg. Köpte en nagellacks borttagning av ett UF företag för några månader sen som är grym! Man stoppar bara ner fingret i burken och sen är färgen borta! Och så gör den så att naglarna blir värsta fina också och luktar helt underbart. Skit bra! Nej nu ska jag ta och fylla på med flingor och kolla film och vänta på att mamma ska komma hem med mina ballerina kakor! Nu är det inte långt kvar!!!


Puss



Den här är tillängnad Suraya till vänster på headern för att hon är snygg! haha ♥


killing time

Sitter och väntar på att sega bahar och hennes kompis ska komma! 6 skulle dem komma så väldigt försenade är dem. Var iallafall ner på stan med dem en stund idag. Sen köpte vi glass och satte oss i boulongern till 4 eller så innan dem var tvungen att gå. Sen kom erik så jag satt kvar med han i nån timme. Vi tänkte iallafall grilla ikväll om dem kan skynda sig lite! Snart har ännu en dag gått och då är det bara 4 dagar kvar! Flyg förbi dagar, flyg förbi!


come get me and i'll be yours

Har haft grymt tråkigt och suttit och lekt med bloggen i flera timmar nu. Skit fint väder ute men det är alldeles för varmt nästan. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det med snälla ge mig regn! Halv ny blogg design iallafall, eller inte. Bara lite nya färger haha men det var det enda jag lyckades fixa. Nu sitter jag iallafall och väntar på att AIK matchen ska börja. Det blir popcorn och liveuppdatering. Har inget annat för mig så det får duga. Sitter i linne och shorts med båda fönstren öppna men jag håller ändå på att dö av värme. Det är ju nästan som när jag var i thailand förra året! Okej krydda lite men inte jätte långt ifrån... 


ge mig söndag!

Vaken ovanligt tidigt idag, klockan 10 faktiskt haha. Har dock ingen aning om vad som händer idag. Vill åka till stockholm men jag tror nästan det är lite sent påtänkt och ingen vill svara på mina sms. Är förövrigt helt uppäten av myggor efter helgen! Jag försöker fixa om designen på bloggen men jag har ingen aning om hur man gör?! Satt uppe och prata med naima igår och det gjorde så att jag längtar till nästa vecka ännu mer som om jag inte gjorde det nog! Måste göra något roligt hela veckan bara så att det går snabbt så att det kan bli söndag! Längtar så galet mycket och det ska bli så galet kul!


sola & bada

Var på brämmen med bahar idag. Jag vaknade av att hon smsade runt 10 men somnade om och vaknade halv tolv igen. Vi bestämde oss för att ta bussen dit och trodde att det inte skulle vara särskilt jobbigt men vi hade fel. Vi fick gå i skogen i typ en och halv timme innan vi äntligen kom fram. Jag hade fel skor känner jag! Jag var tvungen att ringa min pappa och hämta hem oss för den där vägen går jag då aldrig mer igen!




pictures




























Morgonpigg?

God morgon everybody! Morgonpigg? Inte direkt. Somnade i kanske 5 minuter sen var det dax att vakna. Kom hem runt 1 inatt, somnade runt 4 imorse, vaknade för cirka en halvtimme sen. Har hunnit duscha sen jag vaknade. Har lagomt ont i halsen. Inte särskilt trött ändå... än iallafall. Ont i magen har jag också, en känsla av att vilja spy hela natten. Men idag ska jag bada hela dagen och det ska bli skit kul. Det måste bli skit kul! En trip med familjen, det händer ju inte ofta. Och jag ska lova mig själv att inte bråka med pappa idag. Jag tränar in ett leende som ska sitta hela dan. Det här ska bli en bra dag!  

alright then

40 minuter kvar tills jag ska vara i valbo och jag sitter fortfarande i trosor och bh och jag har inte hellet hittat nåt att grilla, det här blir en kanonkväll! En sak har jag lärt mig iallafall. Platta håret innan du målar naglarna är en smart idé! Måste skynda mig nu! 


don't leave me here alone

Tiden går ovanligt fort idag! Har typ bara suttit ute i solen och läst varje dag hela veckan. Ovanligt varm sommar enligt mig! Jag hade förövrigt en riktigt knas dröm inatt. Jag drömde att min kompis saini från stockholm var och hälsa på mig och hon kom typ mitt i natten eller nåt. Det var visserligen ljust ute men det var ljust ute när jag somnade också. Iallafall drömde jag att jag vaknade och hon stog utanför och ropade på mig att öppna dörren. Jag kommer snart sa jag typ men somnade om, och så vaknade jag och flög upp ur sängen och öppnade fönstret för att kolla om hon var kvar, jag tror jag till och med ropade på henne. Klockan var kanske 5 på morgonen. Sen tänkte jag att min pappa kanske redan hade släppt in henne eftersom hon inte var kvar. Sen förstod jag att det förmodligen måste ha varit en dröm eftersom hon inte hade sagt nåt om att komma hit. Haha det var faktiskt lite roligt. Ikväll ska jag iallafall på lagfest. Inte så speciellt tagg just nu men det ska nog bli kul. Imorgon kanske vi skulle åka till leksand sommarland, mamma tyckte det iallafall. Pappa som är chaufför vill dock hinna se vm finalen så vi får se hur det blir med det. Har iallafall köpt och hämtat ut biljetter till göteborg nästa vecka nu. Ska bli kul!

Nelly



Idag den 6 juli fyller min håriga kompis Nelly 18 år så jag var nere och åt med henne en stund och sen drog vi till interpool i några timmar. Har inte träffat henne på 100 år! Innan det satt jag iallafall bara och letade efter biljetter till göteborg, det gick väl sådär. Mamma vill att jag ska flyga dit men det vågar jag inte. Igår satt jag bara och kollade på film. Först the last song med spansk text, sen valentines day med dansk text. Fråga mig inte varför. Nu ska jag iallafall duscha och sen titta på tv.

GRATTIS NELLY! ♥


show me heaven

Hemma från brämmen nu. Eller jag kom hem för ett tag sen. Har hunnit köpa glass, äta glass och duscha. Det har varit väldigt molnigt men varmt! Och vattnet var inte så jätte kallt heller. Åkte iallafall till nasma på onsdag och sen åkte jag hem i fredags. Fredag kväll gick vi på bio, Såg eclipse som var ganska bra faktiskt. Mycket bättre än tvåan iallafall! Min bror bjöd mig också, gulligt av han! Igår låg jag bara på baksidan och solade och sen kollade på vm. Och så tog jag ett långt bad mellan matcherna. Och idag åkte jag till brämmen med familjen. Det är vad jag har gjort dem senaste dagarna.




RSS 2.0