18 dagar













I like it here.

Summerbreeze - Johnossi

Good days

Tjaa skit trött nu men jag Älskar Phuket! Så jävla fint! Och vädret är undebart.
Igår red jag elefant! haha skit kul men läskigt som fan och jag satt på huvudet i nerförsbacke!! Sen åkte vi och badade och sola och senare på kvällen så shoppade vi! Har köpt massor med tröjor, väska, skor tre par solglasögon och shorts som jag inte kunde ha så Nelly jag har en present till dig när jag kommer hem ;) har typ inga pengar kvar! Fast jag har ju mamma :D

Idag så åkte vi båt och badade, så grymt skönt vatten att bada i och vi såg fullt med maneter (stavning?) mitt på dan, trodde bara att dem var ute på natten men iallafall så fick det mig att tveka till och bada fast jag kunde inte stå emot. Och så paddlade vi kanot i grottor, det var skit mycket fladdermöss inne och flera började flyga omkring medans vi va där inne! Och så fick jag en kackelacka i håret! och den satt typ fast så vi fick inte bort den på skit länge!

Men sitter på ett internet cafe som mammas kompis tog oss till och jag sitter och kopierar å, ä och ö från Nelly haha tar skit lång tid btw.

Och juste åt hamburgare på  mcdonalds igår så det höll inte så speciellt länge, dealen alltså men jag kan börja om när jag kommer hem :)

orkar inte skriva mer men jag ska försöka skriva så ofta jag kan, Ha det bra Puss

Just hold me - Maria Mena

Thailand!

Jag har hittat en data! Landade i Phuket for nagra timmar, vet inte riktigt vad klockan ar har.. eller jo 12.21pa natten! Va i Bangkok innan och dem kor bil som galningar helt seriost! Aja sa sjukt varmt sa jag haller pa att do, skit drygt nar man maste skriva med a och o! Har klippt mig btw, det blev lugg och uppklippt.

Be back at home in 3 veckor och nagra dagar ha det bra puss pa er!


time.

Hah tidigast jag vaknat det här året! Ungefär en timme sen då mamma hotade med att lämna mig om jag inte gick upp. Åker hemifrån vid 10 tiden fast jag vet inte när planet lyfter riktigt, typ vid två tror jag.. sex och en halv timme plus typ femton timmar till!!

Va hos Nelly igår med några, det var faktiskt grymt kul! Kollade på en jävla tråkigt match måste jag säga, iallafall från Sveriges sida. Hade förväntat mig att dem skulle vinna ganska klart, fast inte då. Och dåligt att källström missade straffen men han är bäst ändå. I will get going.
Tack Nelly för en trevlig kväll jag kommer att sakna dig cp! <3

We belong together - Gavin Degraw


Tunika, Cubus

Have a nice summer allihopa!
  ♥

seg människa och fotbolls match!

Rohanna säger:

JENNY EDIN!! JAG HAR TYP HUNNIT BLI 130 ÅR GAMMAL OCH NÄSTAN DÖTT 20 GÅNGER!

jennyedin säger:

nu är jag här

jennyedin säger:

förlåt

jennyedin säger:

men jag somnade i badkaret

Rohanna säger:

asså!!

jennyedin säger:

kan vi inte ses nästa vecka, gå på stan efter skolan ?

Rohanna säger:

jag åker till thailand imorron!

jennyedin säger:

imorrron?

jennyedin säger:

du sa ju fredag?

Rohanna säger:

nej jag sa söndag!


Är det nån som är seg så är det ju hon! I will miss you honey! <3 skitunge!

Somewhere only we know - Keane

Ska äta nu och sen kolla på Sverige - Danmark!
Kanske "fotbollsfest" hos Nelly but not sure, Puss

HEJJA SVERIGE!!!!!


Im leaving for the sun

Imorgon åker jag! Taggad till max men sjukt nervös också. Faktiskt första gången jag reser utomlands på 16 år! Och stackars pappa får vara hemma själv i en hel månad. Hur ska det gå...

Har varit och handlat med mamma och pappa och nu väntar jag på att Jenny ska ringa. Hon är ju inte snabb heller! Men hon skulle duscha och det tar ju ett tag.. för henne.


Remember the last summer <3

Time for some changes.

Nästan allt är packat och klart, mamma fixade det där så jag har inte gjort så speciellt mycket. Om det är så här så tror jag att jag gillar att resa, fast jag antar väl att jag får bära en massa sen...

Va i skolan idag och gjorde klart allt som skulle va klart i matte och nu är det sommarlov för min del! Känns grymt bra, glömde mina skor igen dock, anledning till att slippa jogga i sommar helt enkelt. Va ner på stan och köpte ett par mjukisbyxor med mamma vid lunch och sen har jag bara tittat på tv och.. inte så mycket annat. Har fått minnesförlust helt seriöst...

Jag verkar ha dött, så jävla trött och osocial på alla sätt. Det finns inget tråkigare! Måste ändras! Måste ut, göra något. Ska nog börja med att vara mer pigg på dagarna kanske. Nåt måste ändras i varje fall! Going for a new life. 
Och det är typ storm här!! Okej storm kanske är att ta i men... tjaa typ.. aja, man blåser ju omkull som en plastpåse! Time for nytt väder också kanske?!  

Härligt att Robin Söderling tog sig till final också!!

Let the flames begin - Paramore



Well, thats what you get when you let your heart win...

regn...

Det har varit skitväder hela dan! Okej jag tar tillbaka det jag sa om att det var skönt med regn... Det är hemskt! Har inte så mycket att skriva eller ja ingen ork... Men jag har bara pluggat matte idag, har och går inte så bra, menmen. Jobbat nån timme har jag också och pappa bjöd på Subway. Allt.
Tja.

min arm har dött!

Jobbade med pappa idag, eller jag fick städa hans arbetsplats och märka kläder och nu vill han att jag ska dit resten av veckan... åhhh!

Vaccinerade mig också och min arm bara slutade fungera. Den blev helt tung och och jag kunde knappt röra den! Gick och la mig istället. Ja, ska kolla på Greys nu! 
Puss


ledig? hell no...

Som sagt fick va ledig resten av veckan och tänkt typ sova ut eller nåt, kanske det ända jag gör nu förtiden men jag orkar ju inte! Och nu fick pappa reda på det och självklart skulle han komma upp med nån idé, så han tvingar mig att följa med honom till jobbet! PALLLAAA!!!       

hoping for a better day.

Mamma har fått fnatt! Hon har packat ner alla mina sommarkläder i reväskorna och jag blir galen! Åker till Thailand på söndag btw, men jag har ingenting att ta på mig nu. I och för sej så regnade det idag och jag orkar inte gå ut eller nåt heller men ändå! Skit varmt igår, i förrgår och nästan hela förra veckan och jag hade nästan inget skönt att ta på mig. Ändå är min garderob ganska överfullt dock, måste kanske rensa den nu.. eller nån annan gång.
Aja, ledig  idag. VIKTIGT! Synd att man är så trött och deppig. Kanske pågrund av vädret, vem vet men ändå ganska skönt med regn efter afrika väder senast. Men jag blir ledig nu hela veckan iallafall. Vi har APU och det fick jag ledigt från, dels för att jag inte hittat nån prao plats och dels för att jag, ehm... 
jaja ska nog städa lite eller nåt. hm äta kanske...

Nelly och jag gjorde en deal igår som jag kan berätta om förresten. Det var efter att vi satt på Mcdonalds och åt två hamburgare var. (Vi äter mycket hamburgare jag vet men det är en del av vårt dagliga rutin, typ.. eller nåt. Whatever).
Aja på väg hem tänkte vi igenom det och bestämde oss för att sluta! Vi får leva på nåt annat heltenkelt... hur det kommer att gå är nog ganska enkelt. kommer inte hålla mer än ett par dagar. Men vi hoppas på det bästa, Lycka till Nelly och mig själv.
puss

Never say never - The Fray


Jag hatar Halebops reklam låt!

tralala

Skrev värsta mycket om igår eller ja ganska och när jag ska spara och publicera så dör datan och allt försvinner!
Men jag skulle vara med Nelly iallafall, så ringde Jenny och sa att jag skulle till fjärran och lockade med att Martin var där så jaa... åkte och bada med bästa folket och sen typ promenad säger vi med Nelly, Martin och Adam :)
Trevligt var det!
Sitter i skolan nu förövrigt.
puss

RSS 2.0