SUMMERLOVE

Kolla vad som har utökat min skosamling!! JAG ÄLSKAR DEM UNDERBARA!
Mamma jag älskar dig!!!!




Igår var det snart vår, Nu är det vinter igen...


skjut mig någon!

Jag hatar att mitt liv måste vara så jävlig som det är ibland! Det måste ju vara nånting med mig som gud inte gillar. Eller btw det är helt säkert och jag vet nog vad iförsig. Resan till göteborg vart inställt dock fick jag träffa mina båda änglar ändå. Och trots att jag bestämt att jag absolut inte skulle på studentkryssningen köpte jag ändå en biljett av en klass kamrat som gått och blivit sjuk enbart för att jag tyckte synd om henne. Ibland är jag rätt säker på att jag är totalt hjärndöd! Jaha nu hade jag ju ändå betalt för den så då kunde jag lika gärna åka. Men nej gud ville något annat. Istället blev jag magsjuk och låg och skrek för att någon utan överdrift vände ut och in på min magsäck. Att jag sen inte hade ätit något på hela dan och i stort sätt spydde upp ingenting gjorde inte saken bättre. Men det jag mest sörjde var nog mina pengar. Hejdå 1500 kr. Jag kunde ha köpt typ 3 par skor för dem... Sen hatar jag att jag inte kan äta för att jag får så grymt ont i magen vilket leder till att jag knappt kan andas men att jag måste äta för att... jag vet inte, vad vore jag utan mat?!


Dream about me

Hela min sportlovs vecka har i stort sett bara bestått av arlene karlsson. Jag var i stockholm en dag, stan med erik en dag och middag med gabi och gänget en kväll, sen har det bara varit arlene! Eftersom det var Sportlov så tog jag och sanna en superlång välbehövlig prommenad också. Och sen en fika på det haha. Resten har rasat! Ingenting känns speciellt bra och knappast rätt och jag vet inte vart jag ska ta vägen! Fast jag mår egentligen ganska bra men ändå! Lovat att plugga en hel del men det har inte blivit nåt plugg alls under veckan. Geografi prov på torsdag och jag kan ingenting!

Även om dagens väder tyder på motsatsen så tror jag våren är här på riktigt snart! Längtar som aldrig förr!


someone pleas call 911

MIN GÄSTRIKERING ÄR BORTA!!!! Nu ska jag gå och dö....


I have a confession to make

Sätter på datan och upptäcker något jag absolut inte hade någon aning om. Helt plötsligt är jag dödskär i Arlene Karlsson. Helt omedvetet. Skumt....


RSS 2.0